Πάτι Σμιθ, Λόρι Άντερσον και Νταϊάνα Κρολ στο Φεστιβάλ Αθηνών

Και Godspeed You ! Black Emperor
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Τρεις κυρίες της ροκ και της τζαζ, η Πάτι Σμιθ (25 Ιουνίου), η Λόρι Άντερσον (10 Ιουλίου) και η Νταϊάνα Κρολ (30 Ιουνίου), ένας κύριος με το γκρουπ του : Γιαν Γκαρμπάρεκ με συμμετοχή Τριλόκ Γκουρτού και ένα συγκρότημα – έκπληξη σε τέτοιο χώρο , το post-rock Godspeed You ! Black Emperor (15 Ιουλίου) που θα εμφανιστούν το καλοκαίρι στο Ηρώδειο ξεχωρίζουν στο πρόγραμμα του Φεστιβάλ Αθηνών το οποίο ανακοινώθηκε και έχει επίσης πολλές σπουδαίες βραδιές ποικίλου ενδιαφέροντος.

Επίσης από ελληνικής πλευράς : Δημήτρης Παπαδημητρίου 16/6, Μαρία Φαραντούρη αφιέρωμα σε Μίκη Θεοδωράκη 4/7, Γιώργος Νταλάρας «Τι Να Θυμηθώ τι να Ξεχάσω» αφιέρωμα στον Απόστολο Καλδάρα με την Εστουδιαντίνα 18/6 και Νίκος Πορτοκάλογλου – 40 Χρόνια και εφ’ όλης της ύλης» 8/7.

Μεταξύ αυτών που ξεχωρίζουν είναι επίσης οι παρουσίες των Μαξ Ρίχτερ (29/6), ο μαέστρος Μιουνγκ Χουν Τσουνγκ με τη Φιλαρμονική Ορχήστρα της Σκάλας του Μιλάνου, το ADD Festival και το νέο έργο του Γιάννη Χουβαρδά

«Η Άλλη Πλευρά της Καταιγίδας» στην Πειραιώς 260, «Ο Σκύλος, η Νύχτα και το Μαχαίρι» σε σκηνοθεσία Γιώργου Κουτλή, την παγκόσμια πρεμιέρα της «Άλκηστης» του Ευριπίδη στην Επίδαυρο.
Επίσης ξεχωρίζουν : Κύκλος Elecrtronica, Τζαζ στην Πλατεία, Ross Daly (11/7), Ιάννης Ξενάκης – 100 χρόνια από τη γέννησή του, Μια φανταστική συνάντηση του Όρσον Ουέλς με τον κόσμο του Ουίλλιαμ Σαίξπηρ.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!