«Όμως εμείς είμαστε εμείς» σε νέα ενορχήστρωση και ηχογράφηση

(ΑΚΟΥΣΤΕ) Το τραγούδι του Γιάννη Λεμπέση που ξεχώρισε και απέσπασε εξαιρετικές κριτικές… αλλιώς!
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Στις αρχές του 2014 κυκλοφόρησε η δεύτερη έκδοση του cd του Γιάννη Λεμπέση με τίτλο «Τα ίδια και χειρότερα» που περιείχε και το τραγούδι του με τίτλο «Όμως εμείς είμαστε εμείς», το οποίο μόλις τότε είχε γράψει.

Το τραγούδι αυτό έγινε ραδιοφωνική επιτυχία, παίζεται σε πολλά πάλκα και εκτόξευσε τις πωλήσεις του cd.

Η επιτυχία αυτή έδωσε ακόμη μεγαλύτερη ώθηση στον Γιάννη Λεμπέση με αποτέλεσμα τόσο στο Αρχοντικό του Σαράντη όπου εμφανιζόταν απ’ τον Οκτώβρη μέχρι και τον Μάιο αλλά και τώρα στις καλοκαιρινές συναυλίες που δίνει, να παρατηρείται το αδιαχώρητο.

Πριν από λίγο καιρό ο Γιάννης Λεμπέσης με την ορχήστρα του Λαϊκή Στράτα έκαναν μία εκπληκτική ζωντανή ηχογράφηση του τραγουδιού

«Όμως εμείς είμαστε εμείς» που θα περιλαμβάνεται στο επετειακό διπλό cd του τραγουδοποιού για τα 30 χρόνια του στην δισκογραφία, με τίτλο «Θέλουμε και τα τραβάμε».

Ο δίσκος θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο απ’ το Ogdoo Music Group.

Η εγγραφή αυτή, έδωσε την αφορμή στον δραστήριο και πάντα ανήσυχο Γιάννη Λεμπέση, να «μπει» στο studio emphasis του φίλου του και ξεχωριστού μουσικού και συνθέτη Γιάννη Φουστέρη για να πειράξει και στουντιακά το «Όμως εμείς είμαστε εμείς».

Έτσι το τραγούδι στις 23/7/2016 απέκτησε νέα εκδοχή, με καινούργια ηχογράφηση και ενορχήστρωση που έκαναν μαζί ο Λεμπέσης με το Φουστέρη. Το αποτέλεσμα είναι ιδιαίτερο, δυναμικό και συνάμα γοητευτικό.

Κρητική λύρα παίζει ο 20χρονος ταλαντούχος κρητικός λυράρης και τραγουδιστής Αντώνης Γαμπιεράκης, τζουράδες ο ίδιος ο Λεμπέσης, ακορντεόν ο Πορφύρης Κονάς, κιθάρες ο Μίλτος Χρυσανθίδης, μπάσο και κρουστά ο μαέστρος Φουστέρης.

Η φρέσκια ερμηνεία, διαφορετική απ’ την αρχική, πάντα σίγουρη και αισιόδοξη όπως αρμόζει στο περιεχόμενο του τραγουδιού.

Ακούστε το πρώτοι:

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!