Οι Βρετανοί κατέληξαν στο πιο αγαπημένο άλμπουμ όλων των εποχών

Beatles, Adele, Oasis, Pink Floyd και Michael Jackson κονταροχτυπήθηκαν!
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
15/10/2018

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
Οι Beatles κέρδισαν την Adele στον τίτλο του πιο αγαπημένου δίσκου των Βρετανών, με τους Oasis, Pink Floyd και Michael Jackson ανάμεσα στους υποψήφιους.

Το «Sgt. Pepper’s Lonely Hearts Club Band» των Beatles ψηφίστηκε ως το πιο αγαπημένο studio album των Βρετανών, σε μια ειδική ψηφοφορία με αφορμή την Εθνική Ημέρα Άλμπουμ (National Album Day).

Ο 6ος στούντιο δίσκος των σκαθαριών ήταν η μόνη κυκλοφορία από τη δεκαετία του 60 που κέρδισε υποψηφιότητα στη λίστα της εταιρίας επίσημων τσαρτ.

Τα άλμπουμ επιλέχθηκαν με βάση έναν συνδυασμό φυσικών πωλήσεων, κατεβασμάτων και streams, προκειμένου να οριστεί το επίσημο «αγαπημένο» του βρετανικού κοινού.

Το «Sgt. Peppers’» βρέθηκε στην κορυφή του τσαρτ, με 5.34 εκατομμύρια συνδυασμένες πωλήσεις, ξεπερνώντας το «21» της Adele, που ήρθε δεύτερο με 5.11 εκατομμύρια και το «(What’s The Story) Morning Glory» των Oasis με 4.94 εκατομμύρια.

Στο top 10 βρέθηκαν και τα «Dark Side Of The Moon» των Pink Floyd, «Rumours» των Fleetwood Mac και «Back To Black» της Amy Winehouse.

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!