Οι Uriah Heep live στην Κρήτη!

«Χαράς ευαγγέλια» για τους Έλληνες φίλους της σκληρής ροκ, αλλά και για τους τουρίστες που θα βρίσκονται στην Κρήτη.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
17/07/2017

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Γιάννης Αλεξίου
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Κι αυτό γιατί την Παρασκευή 28 Ιουλίου θα έχουν την ευκαιρία να δουν live τους θρυλικό συγκρότημα των Uriah Heep! Αυτή τη φορά, ένα από τα αγαπημένα συγκροτήματα των Ελλήνων θα είναι επικεφαλείς του 2ου καλοκαιρινού «Over The Wall - Crete Rock Festival» που θα διεξαχθεί σε ανοιχτό χώρο στo Πάρκο «Τεχνόπολις» της Αμουδάρας, στο Ηράκλειο Κρήτης! 

Μαζί με τους Uriah Heep που θα κλείσουν τη βραδιά, στο 6ώρο ροκ μουσικό μαραθώνιο που θα ξεκινήσει από τις 6 το απόγευμα, θα εμφανιστούν γνωστά και λιγότερο γνωστά ονόματα της hard rock και heavy metal σκηνής, ελληνικά και ξένα. Το ενδιαφέρον θα είναι ιδιαίτερα αυξημένο στα δύο σουηδικά συγκροτήματα των Wolf και Memory Garden που θα προλογίσουν το live των Uriah Heep! Του συγκροτήματος - θρύλος ηγείται εδώ και χρόνια ο κιθαρίστας και ιδρυτικό τους μέλος Mick Box.

Τα υπόλοιπα μέλη τους είναι: Davey Rimmer (κιθάρα, φωνή), Phil Lanzon (κήμπορντς, φωνητικά), Bernie Shaw (lead vocals) και Russell Gilbrook (ντραμς, φωνητικά). Το τελευταίο στούντιο άλμπουμ τους ήταν το «Outsider» το 2014. 
Uriah Heep.jpg

Αναλυτικά και κατά σειρά το πρόγραμμα έχει ως εξής:


OVER THE WALL II (2017) line up:

URIAH HEEP (U.K.)
WOLF (SWE)
MEMORY GARDEN (SWE)
WARDRUM (GRE)
SOLITARY SABRED (CY)
SIXFORNINE (GRE)
MAD STREET (GRE)
PULSE R (GRE)

Η σελίδα του «Over The Wall - Crete Rock Festival» στο facebook

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!