Οι Tindersticks θα παίξουν τα καλύτερά τους στο Ηρώδειο

Ένα set list - αναδρομή σε όλα τα χρόνια της καριέρας τους.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Πλησιάζει η συναυλία των Tindersticks, που θα εμφανιστούν στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού το Σάββατο 13 Ιουλίου, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου, μ’ ένα set list - αναδρομή σε όλα τα χρόνια της καριέρας τους.

O frontman της μπάντας, Stuart Ashton Staples, αναγνωρίζοντας τη μοναδικότητα του χώρου και αυτής της συναυλίας, κάτω από τον ιερό βράχο της Ακρόπολης, χωρίς να αποκαλύπτει το set list της βραδιάς, δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Όταν επανασυνδεθήκαμε το 2007 συμφωνήσαμε ότι δεν μας ενδιέφερε η «νοσταλγία». Αυτή η απόφαση ήταν καθοριστική και μας βοήθησε ουσιαστικά ώστε τα τελευταία 12 χρόνια να είναι το πιο παραγωγικά και δημιουργικά μας. Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που μόλις ολοκληρώσαμε το νέο μας άλμπουμ και ανυπομονούμε να περιοδεύουμε την επόμενη χρονιά με αυτά τα νέα τραγούδια, συναισθήματα, ήχους. Πέρα από αυτό όμως, αναγνωρίζουμε ότι η συναυλία στο Ηρώδειο είναι μια πολύ ξεχωριστή βραδιά και πλέον βρισκόμαστε σε ένα σημείο της καριέρας μας, που είμαστε απελευθερωμένοι από τη δέσμευση να παρουσιάζουμε συνεχώς νέο υλικό στις συναυλίες μας. Έτσι στο Ηρώδειο θα παίξουμε τραγούδια από τα τελευταία 26 χρόνια της πορείας μας και σίγουρα μερικά από το πρώτο άλμπουμ. Δεν μπορώ να είμαι πιο συγκεκριμένος αυτή τη στιγμή, καθώς πρέπει να χτίσουμε ένα set list που θα μας ικανοποιεί, στις πρόβες που θα προηγηθούν της παράστασης».

Οι Tindersticks δημιουργήθηκαν από τον Stuart Ashton Staples, το 1992, στο Nottingham.

Οι αισθαντικοί μετρ της εκλεπτυσμένης μελαγχολίας μας έχουν προσφέρει μερικά μικρά αριστουργήματα: «Tiny Tears», «Can We Start Again», «Bathtime», «Travelling Light», «A Marriage Made In Heaven», «Dying Slowly», «Another Night In», «No More Affairs», «Medicine», «My Oblivion», «Show Me Everything», «Patchwork», «Marbles» «Her», «City Sickness», «I've Been Loving You Too Long», «Here», «Let's Pretend», «Were We Once Lovers», «Sweet Memory», «We Are Dreamers», που ελπίζουμε και ανυπομονούμε να ακούσουμε στο Ηρώδειο.

Band Members: Stuart A. Staples, David Boulter, Neil Fraser, Dan McKinna και Earl Harvin Jr.
Tindersticks

Info:


Σάββατο 13 Ιουλίου
Ωδείο Ηρώδου Αττικού

Τιμές Εισιτηρίων

Άνω Διάζωμα: 35 ευρώ
Κάτω Διάζωμα
Ζώνη Γ: 45 ευρώ
Ζώνη B: 50 ευρώ
Ζώνη A: 55 ευρώ
Διακεκριμένη Ζώνη Β: 60 ευρώ
Διακεκριμένη Ζώνη A: 65 ευρώ
ΑμεΑ: 30 ευρώ

Για τα ΑμεΑ υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος χώρος (Κάτω Διάζωμα, Κερκίδα Α, Σειρές 1 - 3). Τα εισιτήρια κοστίζουν 30 ευρώ. Το εισιτήριο των συνοδών κοστίζει 30 ευρώ. Κρατήσεις στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σημεία Προπώλησης: www.ticketmaster.gr, Τηλεφωνικό Κέντρο: 210 8938 112 (Δευτ. - Κυρ.: 09:00 - 21:00), Public Stores, Εκδοτήρια Ελληνικού Φεστιβάλ (Πανεπιστημίου 39, Στοά Πεσμαζόγλου)

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!