Οι προτάσεις της εβδομάδας (20/6 - 26/6)

Το Ogdoo.gr επιλέγει τις καλύτερες εξόδους στην πόλη.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
20/06/2019

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
Όλα όσα μπορεί να παρακολουθήσει ένας μουσικόφιλος στην Αθήνα!

Νέες μουσικές παραστάσεις θα κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον των μουσικόφιλων στην Αθήνα και για τις επόμενες ημέρες.

Παράλληλα, τα προγράμματα των σκηνών που λειτουργούν με εναλλασσόμενα σχήματα ανανεώνονται με πολύ ενδιαφέρουσες παραστάσεις και οι συναυλίες έχουν συνεχίζονται δυναμικά.

Δείτε εδώ όσα δεν πρέπει να χάσετε, ανάλογα, πάντα, με το γούστο σας στη μουσική.

Ελευθερία Αρβανιτάκη & Γιάννης Κότσιρας στο Θέατρο Βράχων

kotsiras arvanitaki braxwn
Η Ελευθερία Αρβανιτάκη και ο Γιάννης Κότσιρας δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις καθώς είναι από τους πολύ αγαπημένους καλλιτέχνες του ελληνικού κοινού. Φέτος, ξανασυναντήθηκαν επί σκηνής μετά από μία εικοσαετία και παρουσίασαν ένα πρόγραμμα γεμάτο από τις μεγάλες τους επιτυχίες, αλλά και από τραγούδια που αγαπούν και μας έκαναν να τα αγαπήσουμε ακόμα περισσότερο από τις ερμηνείες τους. Απ’ το «Δυνατά» και της «Καληνύχτας τα φιλιά» ως το «Κάθε φορά» και το «Εφάπαξ», από το «Μένω εκτός» ως την «Αλεξάνδρεια» και με αναφορές σε κλασσικά λαϊκά τραγούδια όπως τα «Θέλω κοντά σου να μείνω», «Πρώτη φορά», «Μη μου ξαναφύγεις πια μάγκα μου» και τα «Μαύρα μάτια σου» ως το «Κόκκινο φουστάνι» και τη «Χάντρα θαλασσιά», η Ελευθερία Αρβανιτάκη και ο Γιάννης Κότσιρας έμπλεξαν τραγούδια και διαθέσεις και παρέσυραν μαζί τους το κοινό που κάθε βραδιά γινόταν μαζί τους μια μεγάλη χορωδία.

Η παράστασή τους ξεχώρισε όπως ήταν αναμενόμενο και δικαίως χαρακτηρίστηκε η «παράσταση της χρονιάς», με τον κόσμο να φεύγει πλήρης μετά από κάθε live έχοντας συγκινηθεί, εκτονωθεί, χορέψει και τραγουδήσει μαζί με τους αγαπημένους του καλλιτέχνες. Το ντουέτο τους με τίτλο «Δυο ζωές» σε μουσική Γιώργου Καραδήμου και στίχους Λήδας Ρουμάνη (γράφτηκε με αφορμή τη συνεργασία τους) βρίσκεται στην κορυφή των playlist των ραδιοφώνων της χώρας από τον Οκτώβριο μέχρι και σήμερα.

Η έναρξη της καλοκαιρινής περιοδείας τους θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στις 26 Ιουνίου όπου θα τους απολαύσουμε σε μία μοναδική συναυλία, στο Θέατρο Βράχων.

Μαζί τους μια οκταμελής μπάντα εξαιρετικών μουσικών: Αλέξανδρος Δράκος Κτιστάκης (τύμπανα, ενορχηστρώσεις), Αλέξανδρος Λιβιτσάνος (πλήκτρα, ενορχηστρώσεις), Παρασκευάς Κίτσος (μπάσο), Γιάννης Κυριμκυρίδης (πιάνο), Δημήτρης Τσάκας (σαξόφωνο), Κώστας Μιχαλός (κιθάρες), Βαγγέλης Μαχαίρας (μπουζούκι, λαούτο, μαντολίνο), Νίκος Μέρμηγκας (λάφτα, λαούτο, μπουζούκι). Οι φωτισμοί είναι της Μαρίας Βενετάκη και ο σχεδιασμός ήχου του Χάρη Κρεμμύδα και του Στρατή Καραδημητράκη, σε ένα πρόγραμμα που επιμελήθηκαν από κοινού η Ελευθερία Αρβανιτάκη, ο Γιάννης Κότσιρας και η Λήδα Ρουμάνη.

Info:


Τετάρτη 26 Ιουνίου
Θέατρο Βράχων
Ώρα έναρξης: 21.00

Με την έναρξη της προπώλησης θα δοθεί περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων στην προνομιακή τιμή των 10€ (Εarly Birds).

Ανέργων/ΑΜΕΑ: 12€
Προπώληση: 13€
Ταμείο: 15€

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου γιορτάζει τα γενέθλιά του στο Θέατρο Βράχων

RAW 0270
Ο Βασίλης, ο αιώνιος έφηβος, έχει τα γενέθλιά του την Παρασκευή 21 Ιουνίου και τα γιορτάζει στο Θέατρο Βράχων Βύρωνα με όλον τον κόσμο, τους έφηβους, τους ενήλικες, όλους όσοι αισθάνονται «νέοι και ατίθασοι» στην καρδιά.

Αυθεντικός, συναισθηματικός, εκρηκτικός, ο Βασίλης μετράει «κοντά μισό αιώνα» πορείας, με αμέτρητους δίσκους, τεράστιες επιτυχίες και θρυλικές συναυλίες. Θρυλική αναμένεται να είναι και αυτή στο Θέατρο Βράχων Βύρωνα με τον Βασίλη να μας τραγουδάει, πέρα από μια επιλογή από τα αγαπημένα μας διαχρονικά τραγούδια - σταθμούς, και κομμάτια και από το νέο του δίσκο «Μπλέξαμε» που κυκλοφορεί αρχές Ιουνίου σε στίχους της Λίνας Δημοπούλου, του Οδυσσέα Ιωάννου και της Σάννυς Μπαλτζή με μουσική του ίδιου, του Χριστόφορου Κροκίδη και του Ανδρέα Αποστόλου.

Με τη νέα του δισκογραφική δουλειά που φέρει το μοναδικό του στίγμα, ο Βασίλης βρίσκει την ευκαιρία να μας «μιλήσει» για το σήμερα, για όλα αυτά που μας συγκινούν και μας προβληματίζουν, για τον έρωτα, την κοινωνία, τους φόβους μας, το όνειρο.

Το βράδυ της 21ης Ιουνίου θα είναι η ευκαιρία μας να τραγουδήσουμε «Χρόνια Πολλά» στον Βασίλη, τον δικό μας Βασίλη, με την τρυφερή ροκ φωνή και τη ηλεκτρισμένη σκηνική παρουσία που έχει σημαδέψει τις ζωές εκατομμυρίων θαυμαστών του και να ταξιδέψουμε μαζί του σε άλλους μακρινούς μουσικούς προορισμούς.

Μαζί του οι μουσικοί:

Βιολί, τραγούδι: Μαίρη Μπρόζη
Πιάνο, keyboards: Αντρέας Αποστόλου
Ηλεκτρικό Μπάσο: Βαγγέλης Πατεράκης,
Τύμπανα: Στέφανος Δημητρίου
Κιθάρες: Γιάννης Αυγέρης

Επιμέλεια ήχου: Αλέξανδρος Μπίτος, Λυσιέν Κλίμης
Επιμέλεια φώτων: Γιάννης Δίπλας
Ενορχήστρωση: Αντρέας Αποστόλου
Φωτογραφίες: Γιάννης Μαργετουσάκης
Γραφιστική επιμέλεια: Μάνος Σαλούστρος

Info:


Παρασκευή 21 Ιουνίου
Θέατρο Βράχων Βύρωνα Μελίνα Μερκούρη

Τιμές εισιτηρίων: Θα διατεθούν στην προπώληση εισιτήρια των 9€ ως την Τρίτη 21 Μαΐου και μετά η τιμή προπώλησης θα είναι 12€.
Στο ταμείο την μέρα της συναυλίας η τιμή του εισιτηρίου θα είναι 15€.
*Για τα παιδιά κάτω των 10 ετών που θα συνοδεύονται η είσοδος θα είναι δωρεάν.

Σημεία Προπώλησης:

• Στο κιόσκι του viva.gr στην πλατεία Συντάγματος
• Στην Τεχνόπολη του δήμου Αθηναίων
• Σε όλα τα καταστήματα Wind, Seven Spots, Ευριπίδης, Reload και σε όλα τα φυσικά σημεία προπώλησης viva.gr
• Ηλεκτρονικά στο www.viva.gr
• Τηλεφωνικά στο 11876

Ο Σταμάτης Σπανουδάκης στο Κηποθέατρο Παπάγου

spanoudakis papagou afisa 2019
Στο Κηποθέατρο Παπάγου την Παρασκευή 21 Ιουνίου, ώρα 9.00 μ.μ., ο Σταμάτης Σπανουδάκης θα παρουσιάσει παλιές και νέες συνθέσεις του σε μια μοναδική συναυλία με τίτλο «Ψυχή μου, μη λυγίζεις».

«Ένας στίχος του 2003 που γίνεται τραγούδι, που γίνεται δίσκος, που γίνεται συναυλία. Μια «κουβέντα» μυστική που καλεί στην έσω ζωή και στην αποφυγή των καθημερινών παγίδων του «κόσμου». Μια μουσική γλυκιά μα κι αντρειωμένη, μια μελωδική ανάσα σε όσα μας ταλαιπωρούν και μας τρομάζουν. Σε όσα γίνονται γύρω και μέσα μας. Εκούσια και ακούσια», τονίζει ο Σταμάτης Σπανουδάκης.

«Έλληνες, πιο ψηλά τα κεφάλια! Τα ρητά των προγόνων μας που «αίμα, δάκρυ και θυσίες σου ζητάνε», η «Φοβερά Προστασία», η παρηγοριά που απλόχερα μας δίνεται και η αιώνια παρουσία, που ζητάει επίμονα, αλλά ευγενικά, να ανοίξεις επιτέλους την πόρτα της καρδιάς σου. Μία συναυλία, λοιπόν, με καινούργια κομμάτια και παλιότερες αγαπημένες στιγμές, σε μια «λάθος εποχή» που αποδεικνύεται, όμως, τόσο κατάλληλη για όσους τον «αγώνα τον καλό αγωνίζονται» καταλήγει ο γνωστός δημιουργός.

Μαζί του: η ορχήστρα εγχόρδων «Τάμαλο», με σολίστ τον Αλέξανδρο Παπαδιαμάντη (βιολί) και τον Δημήτρη Κοτταρίδη (βιολοντσέλο), οι Πάνος Κατσικιώτης (ντραμς), Νίκος Χατζόπουλος (κοντραμπάσο), Γιώργος Κοντοβάς (πιάνο), η τετράφωνη μικτή χορωδία «Μελωδοί» με μαέστρο τον Γιώργο Ζιάκα και η Παιδική Χορωδία Σπύρου Λάμπρου.

Η συναυλία διοργανώνεται από το Σύλλογο Φίλων Α.μΕ.Α. σε Υποστηριζόμενη Διαβίωση «ΑΓΑΠΗ και ΦΡΟΝΤΙΔΑ», με σκοπό την ενίσχυση των σκοπών του. Ειδικότερα, τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση του Συλλόγου Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Α.μΕ.Α. «Το Εργαστήρι», που ιδρύθηκε το 1978 από γονείς παιδιών με νοητική υστέρηση, για να τους προσφέρει μια εναλλακτική λύση, όταν στην ηλικία των 18 ετών αποφοιτούσαν από τα ειδικά σχολεία και δεν υπήρχε στη χώρα μας η κατάλληλη δομή για τη συνέχιση της απασχόλησής τους. Βασικός στόχος είναι η δημιουργία ειδικά διαμορφωμένων κατοικιών υποστηριζόμενης διαβίωσης, στις οποίες τα «μεγάλα παιδιά» θα μπορούν να κατοικήσουν, όταν μοιραία θα έχουν στερηθεί την παρουσία των γονέων τους στη ζωή και, προφανώς, και την φροντίδα τους. Θα είναι ένα δεύτερο σπιτικό, στο οποίο θα ζουν υπό τη διαρκή φροντίδα και επίβλεψη ειδικά καταρτισμένου προσωπικού.

Info:


Κηποθέατρο Παπάγου
Παρασκευή 21 Ιουνίου 2019
Ώρα έναρξης: 21.00

Διάθεση εισιτηρίων: Viva.gr, Athinorama.gr, Tηλ. 11876
Στο Viva Spot Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων
Στα καταστήματα Wind, Seven Spots, Reload, Ευριπίδης και Yoleni’s

Τιμές εισιτηρίων

Κανονικό: 20€
Φοιτητικά - μειωμένα: 15€
VIP Ζώνη: 25€

Ο Κώστας Χατζής στο Βεάκειο

50X70 BEAKEIO TEL LR
Ο Εξωραϊστικός - Πολιτιστικός - Ναυταθλητικός Σύλλογος Πειραιά «O Διογένης» διοργανώνει συναυλία με τον μεγάλο Έλληνα δημιουργό και ερμηνευτή Κώστα Χατζή, στο Δημοτικό Θέατρο Βεάκειο, την Κυριακή 23 Ιουνίου στις 9μ.μ.

Ο Κώστας Χατζής σφράγισε μια ολόκληρη εποχή, υπηρετώντας πιστά και με διεισδυτικό λόγο το κοινωνικό τραγούδι για περισσότερες από τέσσερις δεκαετίες. Με ένα τρόπο ξεχωριστό - μ’ εκείνη την ιδιαίτερη «βραχνάδα» στη φωνή του - όταν βρίσκεται απέναντι στο κοινό επικοινωνεί μ’ έναν μοναδικό τρόπο μαζί του. Με το άκουσμα των στίχων «Σπουδαίοι άνθρωποι αλλά, η μοναξιά τους παγώνει…» λίγοι -έως ελάχιστοι- είναι εκείνοι που δεν αναγνωρίζουν τον ιδανικό ερμηνευτή τους!

Ο Κώστας Χατζής είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση στην ιστορία του ελληνικού τραγουδιού. Με την κιθάρα και την ιδιότυπη φωνή του ήταν ουσιαστικά ο πρώτος που τραγούδησε μπαλάντες με κοινωνικό περιεχόμενο. Πολλά τραγούδια του έχουν μείνει κλασικά: «Απ’ τ’ αεροπλάνο», «Σπουδαίοι άνθρωποι, αλλά…», «Ο Στρατής», «Σύνορα η αγάπη δεν γνωρίζει», «Δε βαριέσαι αδερφέ», «Κι ύστερα», «Η αγάπη όλα τα υπομένει» και τόσα άλλα!

Ο Κώστας Χατζής παρουσιάζει ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι μέσα στον χρόνο και υπόσχεται πως με τη λυρικότητα και την ευαισθησία των στίχων αλλά και της μουσικής των τραγουδιών του που σημάδεψαν μια ολόκληρη εποχή, θα μας «θυμίσει» ποιοι είμαστε και πώς να ονειρευόμαστε βλέποντας τη… γη σαν ζωγραφιά από ψηλά!

Μαζί του τραγουδούν η Μαρία Αλεξίου και η Αντωνία Χατζίδη.

Συμμετέχουν οι μουσικοί:

Παγιάτης Γιώργος: Πιάνο & Πλήκτρα
Αλεξόπουλος Χρήστος: Ντραμς
Αλέξανδρος Πάντζιος: Μπάσο
Σαριτζιώτης Ρήγας: Σαξόφωνο & Φλάουτο

Την ορχήστρα διευθύνει ο Μαέστρος Γιώργος Παγιάτης.

Info:


Δημοτικό Θέατρο Βεάκειο
Κυριακή 23 Ιουνίου στις 21:00
Γενική Είσοδος: 10€

Προπώληση:

• Εκδοτήρια Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά
Λεωφ. Βασ. Γεωργίου, Πειραιάς
Τρίτη – Παρασκευή, ώρες 10:00 - 14:00
Τηλέφωνα ταμείου: 210 4143310

• Ticket Services
Τηλεφωνικά: 210 7234567
Εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39, Στοά Πεσμαζόγλου

• Στα Καταστήματα Public

Μέρος των εσόδων θα διατεθεί υπέρ του Ταμείου Αλληλοβοήθειας του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών (ΤΑΣΕΗ)

Η Ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής της ΕΡΤ με τον Κώστα Τουρνά στο Κηποθέατρο Παπάγου

MHTRA OGDOO TOYRNAS
Την Κυριακή 23 Ιουνίου 2019 και ώρα 21:00 στο Κηποθέατρο Παπάγου, η Ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής της ΕΡΤ, σε συνεργασία με το Δήμο Παπάγου - Χολαργού, παρουσιάζει μεγάλη συναυλία - αφιέρωμα στον Κώστα Τουρνά, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Παπάγου - Χολαργού.

Τραγούδι: Κώστας Τουρνάς

Συμμετέχουν οι μουσικοί: Δημήτρης Τσοπανέλης (κιθάρα - τραγούδι), Κώστας Βήχος (μπάσο), Διαμαντής Καλαφατιάδης (πλήκτρα), Στέλιος Πασχάλης (τύμπανα).

Διεύθυνση Ορχήστρας: Στάθης Σούλης

Info:


Κυριακή 23 Ιουνίου 2019
Ώρα έναρξης: 21:00

Τιμές εισιτηρίων:

Γενική είσοδος: 8 ευρώ
Κάρτα Δημότη, φοιτητικό, παιδικό, ανέργων, άτομα άνω των 65, ΑμεΑ: 4 ευρώ

Πληροφορίες - εισιτήρια:

Γραφείο Φεστιβάλ: Αναστάσεως 90, Παπάγου, τηλέφωνο: 213 2027186,187 - εργάσιμες ημέρες και ώρες
Κατάστημα Δαναός: Μεσογείων 230, Χολαργός, τηλέφωνο: 210 6528301 - εργάσιμες ημέρες και ώρες
Ταμείο Θεάτρου: Οδός Κορυτσάς, 6η στάση Παπάγου, τηλέφωνο 210 6520412 την ημέρα της παραστάσεως από τις 19:00

Ο Κωστής Μαραβέγιας στην Πλατεία Νερού

plateia nerou 2019 sk
Μια συναυλία ρεφενέ

Πού τι σημαίνει ρεφενέ; Ότι ο καθένας φέρνει ό,τι έχει. Φέρνεις τα μικροπράγματα σου. Φέρνεις τη χαρά σου, το χαμόγελό σου. Φέρνεις τον φίλο σου. Φέρνεις την παρέα σου. Φέρνεις το αμόρε σου. Φέρνεις το θέμα σου, την ιστορία σου. Και την λύπη σου φέρε αν έτσι νιώθεις. Φέρε και το μαγιό σου, ποτέ δεν ξέρεις. Φέρε όλα τα μικρά σου και καθημερινά. Πολλά μικρά και καθημερινά κάνουν κάτι μεγάλο.

Σε αυτό το «μεγάλο», ο Κωστής θα βάλει τη μουσική, θα βάλει τις λέξεις και τις νότες, θα βάλει τα τραγούδια του που αγαπάμε, θα βάλει το αίσθημα και το συναίσθημα, θα βάλει το soundtrack της βραδιάς. Την μουσική της χαράς. Ε κι η νύχτα θα βάλει φεγγάρι κι αστέρια. Και πολλά πολλά «Μικροπράγματα» θα κάνουν ένα μεγάλο πράγμα από αυτά που μοιραζόμαστε όλοι.

Μια συναυλία ρεφενέ δηλαδή. Από αυτές που ζεις μία φορά.

Μαζί του παίζουν, οι εξαιρετικοί και σταθεροί φίλοι και συνεργάτες του μουσικοί: Νίκος Αγγλούπας (ηλεκτρικό μπάσο), Άγγελος Αγγελίδης (ηλεκτρική και ακουστική κιθάρα), Jim Staridas (τρομπόνι), Χρήστος Καλκάνης (κλαρινέτο) και Κρίτωνας Μπελλώνιας (κρουστά, τύμπανα).

Line Up:

19:00: Λεμονιά Μπέζα, Θεανώ Σακαλίδου
20:00: The Swingin’ Cats
21:30: Κωστής Μαραβέγιας

Info:


Πέμπτη 20 Ιουνίου

Πλατεία Νερού - Ολυμπιακό Συγκρότημα Φαλήρου
Λεωφόρος Ποσειδώνος, Παλαιό Φάληρο, ανάμεσα στα γήπεδα Tae Kwon Do και Beach Volley

Οι πόρτες ανοίγουν στις 18:00

Η προπώληση ξεκινάει προς 10 ευρώ και για περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων. Μετά την εξάντλησή τους, θα συνεχιστεί στα 13 ευρώ. Στο ταμείο, η τιμή θα είναι 15 ευρώ.

Εισιτήρια ΑΜΕΑ και ανέργων θα διατίθενται στο ταμείο, μόνο την ημέρα της συναυλίας, προς 10 ευρώ.

Προπώληση: τηλεφωνικά στο 11876, στα καταστήματα Reload, Seven Spots, Media Markt, Ευριπίδης, στο Viva Kiosk Συντάγματος (Πλ. Συντάγματος 4, καθημερινά 9:00-21:00) και στο Viva Spot Τεχνόπολης (μέσα στον χώρο της Τεχνόπολης, είσοδος από οδό Περσεφόνης, Δευτ-Σαβ 11:00-19:00), καθώς και στα www.fuzzclub.gr και www.viva.gr

Γενικές πληροφορίες: 210 3450817 (καθημερινά 10:00-18:00) / 6985 555075

O Γιάννης Σαββιδάκης στο JAZZ POiNT

savvidakis jazz point
Ο Γιάννης Σαββιδάκης το Σάββατο 22 Ιουνίου θα ανέβει στη θρυλική σκηνή του JAZZ POiNT με συνοδεία στις μουσικές του αποσκευές γνωστές του επιτυχίες και ξενόγλωσσα τραγούδια. Μαζί του ο Γιάννης Σακκέτος.

Info:


Σάββατο 22 Ιουνίου 2019
Doors open: 22:00
The show begins: 23:00

Είσοδος: 6€
Προπώληση εισιτηρίων: Viva.gr
* Η επικοινωνία για την κράτηση της θέσης είναι υποχρεωτική, στο τηλ. 2109803398.

Jazz Point
Ακαδημίας 18, Σύνταγμα

Syggένεια πρόject: Ελένη Πέτα & Γιάννης Μαθές στον Κήπο του Μεγάρου

eleni peta giannis mathes
Η Ελένη Πέτα, μια από τις σημαντικότερες ερμηνεύτριες της γενιάς της και ο ταλαντούχος ερμηνευτής - συνθέτης Γιάννης Μαθές, συναντιούνται για πρώτη φορά σε μια «ιδιαίτερη» μουσική περιπλάνηση στον κήπο του Μεγάρου.

Ένας συνεχής «διάλογος» επί σκηνής όπου μια ξενόγλωσση μπόσα νόβα μπλέκεται με μια ελληνική, ένα πορτογαλικό fados με ένα ηπειρωτικό, μια ταραντέλα με ένα θρακιώτικο σκοπό και ρυθμικές μελωδίες του Piazzola που συναντούν την ατμοσφαιρική γοητεία του Χατζιδάκι.

Μαζί τους 6 εξαιρετικοί σολίστες συνθέτουν ένα υπέροχο μουσικό ταξίδι!

Συντελεστές

Πιάνο, πλήκτρα: Γιάννης Καφετζόπουλος
Κιθάρες: Κώστας Σμόνος
Ούτι, λαούτο, μαντολίνο: Γιώργος Παππάς
Σαξόφωνο: Χρήστος Κυριαζής
Κοντραμπάσο: Γιάννης Πλαγιαννάκος
Τύμπανα: Βασίλης Γιασλακιώτης

Ενορχηστρώσεις: Γιώργος Παππάς, Γιάννης Μαθές
Επιμέλεια προγράμματος: Μάνος Σαγκρής - Γιάννης Μαθές
Ήχος stage: Γιώργος Παπαγεωργίου

Info:


Κήπος του Μεγάρου
Σάββατο 22 Ιουνίου 2019
Ώρα έναρξης: 21:00

Τιμές:

Γενική είσοδος: € 10 (τιμή προπώλησης)
Γενική είσοδος: € 12 (τιμή κατά την είσοδο)
Δωρεάν είσοδος για παιδιά κάτω των 6 ετών


Η γιορτή της Λένας Αλκαίου στο «Ίχνος»

lena 3 xronia
Το Σάββατο 22 Ιουνίου με 22 ξεχωριστούς καλλιτέχνες.

Τα τρία πετυχημένα χρόνια λειτουργίας του γιορτάζει το γνωστό πια στέκι πολιτισμού «Ίχνος» στον Πειραιά.

Ένας χώρος που με σεβασμό στον θαμώνα και ακροατή φιλοξενεί μουσικές παραστάσεις, παρουσιάσεις βιβλίων και έργων τέχνης και ανάλογες εκδηλώσεις.

Δεσπόζει σε αυτόν η σταθερή παρουσία της Λένας Αλκαίου.

Όλη αυτή την τριετία απ’ το «Ίχνος» πέρασαν ξεχωριστοί άνθρωποι του τραγουδιού και της μουσικής.

Περισσότεροι από 22 εξ’ αυτών που άφησαν το ίχνος τους στο Πειραιώτικο στέκι θα βρεθούν μαζί με τη Λένα Αλκαίου, το Σάββατο 22 Ιουνίου, για να γιορτάσουν μαζί της με στιγμές που αγαπάμε.

Info:


Σάββατο 22 Ιουνίου
Ώρα έναρξης: 21.00
Είσοδος ελεύθερη

Ίχνος
Κολοκοτρώνη 30, Πειραιάς
Τηλ.: 211 7900 711 & 6945 1234 75

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!