Οι προτάσεις της εβδομάδας (16/5 - 22/5)

Το Ogdoo.gr επιλέγει τις καλύτερες εξόδους στην πόλη.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Όλα όσα μπορεί να παρακολουθήσει ένας μουσικόφιλος στην Αθήνα!

Νέες μουσικές παραστάσεις θα κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον των μουσικόφιλων στην Αθήνα και για τις επόμενες ημέρες και λίγο πριν την έναρξη των καλοκαιρινών συναυλιών. Αρκετά live που ξεκίνησαν το προηγούμενο διάστημα και σας προτείναμε ήδη, συνεχίζουν… ακάθεκτα.

Παράλληλα, τα προγράμματα των σκηνών που λειτουργούν με εναλλασσόμενα σχήματα ανανεώνονται με πολύ ενδιαφέρουσες παραστάσεις.

Δείτε εδώ όσα δεν πρέπει να χάσετε, ανάλογα, πάντα, με το γούστο σας στη μουσική.

Αλκίνοος Ιωαννίδης Solo: Παράταση παραστάσεων

alkinoos paratasi gazarte afisa
Μετά τη μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου και την προσέλευση των θεατών, που αγκάλιασαν με θέρμη το solo πρόγραμμα του Αλκίνοου Ιωαννίδη στην κεντρική σκηνή του Gazarte, ανακοινώνεται παράταση παραστάσεων για τρεις Παρασκευές, στις 17, 24 και 31 Μαΐου.

Μόνος επί σκηνής, παίζει και τραγουδάει τα τραγούδια του στην απλούστερη μορφή τους, μεταφέροντάς μας στη στιγμή της δημιουργίας τους. Ακολουθώντας μια παράδοση αιώνων, αυτή των τροβαδούρων, ταξιδεύει από πόλη σε πόλη, φέρνοντας στο Gazarte αισθήσεις, αισθήματα, σκέψεις, εμπειρίες, όνειρα και πραγματικότητες που αφορούν όλους μας.

Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης, για τρεις Παρασκευές, στις 17, 24 και 31 Μαΐου, θα παρουσιάσει στο Gazarte ένα πρόγραμμα ακρόασης αλλά και συμμετοχής που θα μας ταξιδέψει μέσα από τις εντάσεις και τις σιωπές του στον πυρήνα της ιερής αυτής τέχνης.

Πρωταγωνιστές, όπως πάντα, τα ίδια τα τραγούδια. Στέκονται μπροστά μας γυμνά και ευάλωτα, όπως γεννήθηκαν, αλλά και δυνατά όσο ποτέ. Μαζί τους ζούμε την κατάργηση της απόστασης, τη διεύρυνση του χρόνου, την μαγεία της συνύπαρξης, την μετατροπή του μοναχικού σε συλλογικό.

Αλκίνοος Ιωαννίδης: κλασική και ακουστική κιθάρα, λαούτο, φωνή
Βαγγέλης Λάππας: Ηχοληψία
Κωνσταντίνος Μαργκάς: Φώτα
Διοργάνωση: Αθύρ

Info:


Παράταση Παραστάσεων: Παρασκευή 17, 24 και 31 Μαΐου
Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:30 - Ώρα έναρξης: 21.30

Προπώληση: Α' Ζώνη 26€, Β' Ζώνη 22€, Γ' Ζώνη 18€, Όρθιοι 10€
Ταμείο: Α' Ζώνη 29€, Β' Ζώνη 25€, Γ' Ζώνη 21€, Όρθιοι 13€

Τα εισιτήρια είναι θεάματος & δεν περιλαμβάνουν ποτό
Προπώληση εισιτηρίων: www.viva.gr

Gazarte Main Stage
Βουτάδων 34, Αθήνα
Τηλέφωνο: 21 0346 0347

Ο Δημήτρης Ζερβουδάκης στον Αστερίσκο

zervoudakis asteriskos
Ο Δημήτρης Ζερβουδάκης για μια παράσταση στο γνωστό αθηναϊκό στέκι «Αστερίσκος» στην καρδιά του Ψυρρή, το Σάββατο 18 Μαΐου 2019, επιφυλάσσοντας μια μελωδική προσέγγιση στη μουσική του διαδρομή.

Δυο κιθάρες, πνευστά και κρουστά... όλα σε απόσταση αναπνοής, όλοι συντελεστές επί πάλκου, με την «αλήθεια» ως βασικό μέσο γεφύρωσης με το κοινό.

Συνοδοιπόροι του τέσσερις αγαπημένοι μουσικοί, σύντροφοι στην πορεία, παρασύρουν και παρασύρονται από την αισθαντικότητα που χαρακτηρίζει την ερμηνεία του Δημήτρη Ζερβουδάκη.

Νίκος Παπαδόπουλος (κιθάρα)
Θάνος Κολοκυθάς (κιθάρα)
Θανάσης Αρχανιώτης (κρουστά)
Γιώργος Μακρής (πνευστά)

Μάκης Δρακόπουλος (ηχοληψία)

Info:


Σάββατο 18 Μαΐου
Ώρα έναρξης: 22:00
Είσοδος 8€

Αστερίσκος
Αγίου Δημητρίου 16, Αθήνα
Τηλέφωνο: 21 5215 9799

Δήμητρα Σταθοπούλου, Επιστήμη Καμπούρογλου & Μυρτώ Καμβυσίδη: «Σερσέ Λα Φαμ»

stathopoulou kampouroglou kamvisidi
Τρεις νέες, ταλαντούχες ερμηνεύτριες ενώνουν τις δυνάμεις τους και παρουσιάζουν το «Σερσέ Λα Φαμ» μία ξεχωριστή μουσική παράσταση - αναδρομή σε λαϊκά τραγούδια που αγαπήσαμε.

Ένα πρόγραμμα με… άρωμα γυναίκας και διάθεση γλεντιού. Το λαϊκό τραγούδι σε όλες του τις εκφάνσεις. Από το ρεμπέτικο στα λαϊκά του ’60, του ’70 και του ’80, με ενδιάμεσες στάσεις στην παράδοση και τα αρχοντορεμπέτικα.

Τραγούδια που λατρέψαμε με την υπογραφή των Β. Τσιτσάνη, Μ. Χιώτη, Μ. Πλέσσα, Άκη Πάνου, Γ. Σπανού, Χρ. Νικολόπουλου, Θαν. Πολυκανδριώτη και άλλων κορυφαίων λαϊκών συνθετών, σε ένα πρόγραμμα καθαρόαιμης λαϊκής διασκέδασης.

Η Δήμητρα Σταθοπούλου, η Μυρτώ Καμβυσίδη και η Επιστήμη Καμπούρογλου απογειώνουν το κέφι και καθηλώνουν μέσα από φρέσκιες και δυνατές ερμηνείες. Μαζί με τέσσερις γυναίκες μουσικούς αφήνουν το δικό τους γυναικείο αποτύπωμα σε λαϊκά τραγούδια, που έγραψαν ιστορία. Μία μουσική παράσταση, ένα μουσικό παιχνίδι που συνεχώς αλλάζει χρώματα, εποχές και συναισθήματα.

Στα κρουστά του σχήματος είναι ο Στρατής Σκουρκέας, ενώ τις ιδιαίτερες και ευφάνταστες ενορχηστρώσεις υπογράφει ο μαέστρος Βαγγέλης Ζαρμπούτης, η αντρική φιγούρα στα μουσικά επεισόδια της σκηνής, μα πρωτίστως ένας εξαιρετικός σολίστας του μπουζουκιού.
Στην επιμέλεια του προγράμματος είναι ο Δημήτρης Χαλιώτης.

Βαγγέλης Ζαρμπούτης: Μπουζούκι, ενορχηστρώσεις
Γιούλη Δανιγγέλη: Πιάνο
Ράνια Γκικοπούλου: Κιθάρα
Ιωάννα Πάλλα: Ακορντεόν
Αντωνία Οικονομοπούλου: Μπάσο
Στρατής Σκουρκέας: Κρουστά

Ηχοληψία: Παντελής Γιατζιτζόγλου
Καλλιτεχνική διεύθυνση: Δημήτρης Χαλιώτης
Παραγωγή: Ηχόχρωμα

Info:


Παρασκευή 17 Μαΐου 2019
Ώρα Έναρξης: 22.30
Είσοδος 13 ευρώ (μπύρα ή κρασί)

Σταυρός του Νότου Plus
Θαρύπου 37, Αθήνα
Τηλέφωνο: 21 0922 6975

Ο Αλέξανδρος Τσαπράζης παρουσιάζει το νέο του album στο «Μουσικό Κουτί»

tsaprazis live mousiko kouti
Special guests: Κώστας Τριανταφυλλίδης & Κατερίνα Ζάγκλα.

Ο Αλέξανδρος Τσαπράζης σας καλεί στο ζεστό χώρο «Μουσικό κουτί» για να γιορτάσετε μαζί του την παρουσίαση της πρώτης του ολοκληρωμένης δισκογραφικής δουλειάς με τίτλο «Ένα ρούχο η ζωή μου», στην οποία περιλαμβάνονται και τα δύο πρώτα επιτυχημένα singles του «Κόντρα στο βοριά» και «Η μέσα ξενιτιά».

Το «Ένα ρούχο η ζωή μου» σηματοδοτεί με κάθε επισημότητα την αρχή μιας πολλά υποσχόμενης καριέρας, καταθέτοντας τις μεγάλες φωνητικές δυνατότητες του Αλέξανδρου που του επιτρέπουν να ανταπεξέλθει με άνεση σε κάθε είδους ερμηνευτική πρόκληση.

Το πρόγραμμα που θα παρουσιάσει ο Αλέξανδρος Τσαπράζης είναι ένας αρμονικός συνδυασμός των νέων τραγουδιών που περιλαμβάνονται στο album «Ένα ρούχο η ζωή μου» με δημιουργικές διασκευές αγαπημένων τραγουδιών που υπογράφουν σημαντικοί δημιουργοί και δημοφιλείς ερμηνευτές.

Δύο εκλεκτοί ταλαντούχοι ερμηνευτές θα συμμετέχουν στη γιορτή της παρουσίασης και θα τιμήσουν με την παρουσία τους τον καλλιτέχνη: Η Κατερίνα Ζάγκλα και ο Κώστας Τριανταφυλλίδης.

Εξαίρετοι μουσικοί θα τον συνοδεύουν επί σκηνής:

Πάνος Χειμώνας: πιάνο, Κώστας Ζιαμπάκας: μπουζούκι, ηλεκτρική κιθάρα, Αποστόλης Μαλλιάς: Πνευστά, Κώστας Γραβάνης: κρουστά

Το digital album «Ένα ρούχο η ζωή μου» κυκλοφορεί από το Ogdoo Music Group σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.

Info:


Πέμπτη 16 Μαΐου 2019
Ώρα έναρξης: 22.30
Είσοδος: 5 ευρώ

Μουσικό Κουτί
Δεκελέων 32, Αθήνα
Τηλ. κρατήσεων: 6980791417
Η Κατερίνα Ζάγκλα live στο Faust

59728461 10159454849321509 2764003775021580288 n
Η Κατερίνα Ζάγκλα ανεβαίνει για πρώτη φορά και για την τελευταία εμφάνισή της για τη φετινή σεζόν στη σκηνή του Faust Bar Theater, την Τετάρτη 22 Μαΐου.

Η νεαρή ερμηνεύτρια έχει κάνει αισθητή την παρουσία της στα μουσικά δρώμενα, έχοντας στο ενεργητικό της ζωντανές εμφανίσεις σε σκηνές αλλά και συναυλιακούς χώρους της Αθήνας, καθώς και σημαντικές συνεργασίες με καταξιωμένους καλλιτέχνες, όπως η Μάγδα Βαρούχα, ο Γιάννης Ζουγανέλης και πρόσφατα ο μουσικοσυνθέτης Χρήστος Παπαδόπουλος.

Την άνοιξη του ‘18 κυκλοφόρησε, μέσω της δισκογραφικής εταιρίας Ogdoo Music Group, το πρώτο single της επερχόμενης δισκογραφικής της δουλειάς με τίτλο «Δεν σε ερωτεύτηκε κανείς», το οποίο επιμελήθηκε σε μουσική και στίχους η Μάγδα Βαρούχα. Την ίδια περίοδο παρουσίασε την πρώτη προσωπική της παράσταση με τίτλο «Πράιμ Τάιμ» στη σκηνή του Ίλιον Plus και αργότερα στο Ρυθμό Art Theater. Έπειτα ακολούθησαν συμμετοχές σε φεστιβάλ, καθώς και η δεύτερη παράστασή της με τίτλο «Extravaganza», η οποία παρουσιάστηκε στη μουσική σκηνή Σφίγγα τον περασμένο Ιανουάριο και λόγω της κυκλοφορίας του δεύτερου single της με τίτλο «Αν η καρδιά» σε μουσική του Παύλου Ρεμπή, στίχους του Σταύρου Ζαχαρία και τη συμμετοχή της Athens Recording Orchestra.

Την Τετάρτη 22 Μαΐου, η Κατερίνα, με ανανεωμένο ήχο και άκρως ανοιξιάτικη διάθεση, αποχαιρετά τη φετινή σεζόν, παρουσιάζοντας ένα δυναμικό πρόγραμμα γεμάτο από αγαπημένα τραγούδια που έχουν συμβάλλει στην καλλιτεχνική της ταυτότητα, του εγχώριου και διεθνούς ρεπερτορίου, σε ευφάνταστα πειραγμένες διασκευές, αλλά και κομμάτια από την προσωπική της δισκογραφία. Την επιμέλεια των ενορχηστρώσεων έχει αναλάβει ο νεαρός Βαγγέλης Φουντάνας, ο οποίος με μια φρέσκια «ματιά» μπερδεύει ήχους και ρυθμούς, συνδυάζοντας αρμονικά την Ανατολή με τη Δύση.

Φυσικά, δεν θα λείπουν από τη σκηνή οι special guests!

Συντελεστές:

Επιμέλεια Προγράμματος: Βαγγέλης Φουντάνας - Κατερίνα Ζάγκλα
Ενορχηστρώσεις, Κιθάρες: Βαγγέλης Φουντάνας
Βιολί: Τάσος Γουσέτης
Πλήκτρα: Βασίλης Παπαχρήστου
Μπάσο: Γιάννης Σούλτης
Τύμπανα, Κρουστά: Βαγγέλης Ξυθάλης

Info:


Τετάρτη 22 Μαΐου
Ώρα έναρξης: 21:30
Είσοδος: 5€ χωρίς ποτό, 7€ με κράτηση χωρίς ποτό

Faust Bar Theater
Καλαμιώτου 11, Αθήνα
Κρατήσεις: Τ. 210 3234095


Ο Σπύρος Γραμμένος στη Ρότα

grammenos rota afisa
Ο Σπύρος Γραμμένος παίρνει την κιθάρα του και πιάνει Ρότα για δύο βραδιές!

Ποιος θα λείπει;

Info:


Παρασκευή 17 & Σάββατο 24 Μαΐου 2019
Ώρα: 21.30
Είσοδος (θεάματος): 5€

Ρότα Art Bar
Σόλωνος 124, Αθήνα
Θέσεις περιορισμένες - Κρατήσεις: 210 3801033

Κατερίνα Πολέμη - Δήμητρα Σελεμίδου: «Μέσα απ’ τη φωνή βγήκε η μουσική...»

polemi selemidou afisa
Η Κατερίνα Πολέμη και η Δήμητρα Σελεμίδου, μετά από τον πρώτο κύκλο των κοινών τους παραστάσεων που εντυπωσίασε και αγαπήθηκε από το κοινό, παρουσιάζουν την Παρασκευή 17 Μαΐου, για μία ακόμη και τελευταία βραδιά, την παράσταση - πρόταση με τίτλο «Μέσα απ’ τη φωνή βγήκε η μουσική».

Έχοντας στις αποσκευές της τη βραβευμένη μουσική και τα τραγούδια που έχει γράψει για το θέατρο και τον κινηματογράφο, αλλά και το εκρηκτικό ταμπεραμέντο της που αντλεί από τις βραζιλιάνικες ρίζες της, η Κατερίνα Πολέμη συναντά μία από τις πιο αισθαντικές και μεστές φωνές της νεότερης γενιάς, τη Δήμητρα Σελεμίδου, που μετρά ήδη πολλές και σημαντικές κατακτήσεις σε απαιτητικές ερμηνείες κορυφαίων συνθετών αλλά και στις δικές της πρωτότυπες ερμηνείες.

Με επιλογές διαφορετικές από τις αναμενόμενες, με δημιουργική φόρα και εξαιρετικούς μουσικούς στο πλευρό τους, με ανατρεπτικές ενορχηστρώσεις, ρεπερτοριακές εκπλήξεις αλλά και σωστά κατανεμημένες δόσεις συγκίνησης και ανάτασης, η Κατερίνα Πολέμη και η Δήμητρα Σελεμίδου θα καταθέσουν τη δική τους εκδοχή σε τραγούδια των πιο σημαντικών Ελλήνων συνθετών, ενώ δεν θα λείπουν και περάσματα από τραγούδια - διαμάντια του ξένου ρεπερτορίου, σε ένα πρόγραμμα που επιμελείται η γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός Όλγα Λασκαράτου.

*O τίτλος της παράστασης είναι στίχος του ποιητή Στρατή Πασχάλη από το τραγούδι «Το βαλς του Ορφέα

Συντελεστές

Επιμέλεια προγράμματος: Όλγα Λασκαράτου

Μουσικοί:

Κατερίνα Πολέμη: Πιάνο, Κιθάρα, Ενορχηστρώσεις
Δημήτρης Θεοχάρης: Πιάνο
Βαγγέλης Τούντας: Βιολί
Πέτρος Βαρθακούρης: Κοντραμπάσο, Ηλεκτρικό μπάσο
Άγγελος Πολυχρόνου: Ντραμς, Κρουστά

Info:

Παρασκευή 17 Μαΐου
Ώρα έναρξης: 21.30
Οι πόρτες ανοίγουν: 21.00

Εισιτήρια: 13€ (με μπύρα ή κρασί)
Προπώληση: viva.gr

Σταυρός του Νότου Club
Φραντζή & Θαρύπου 37, Αθήνα
Τηλέφωνο: 21 0922 6975

Αφιέρωμα στον Δημήτρη Μητροπάνο με τον Δημήτρη Κανέλλο στο Kremlino

kanellos mitropanos
Συμμετέχει η Λήνα Ψυχογιού.

7 χρόνια χωρίς τον Δημήτρη Μητροπάνο. 7 χρόνια χωρίς έναν τεράστιο τραγουδιστή και ξεχωριστό άνθρωπο!

Η φωνή του όμως και τα τραγούδια του μας συντροφεύουν κάθε στιγμή!

Έτσι, το Σάββατο 18 Μαΐου στη Μουσική σκηνή Κρεμλίνο, θα απολαύσουμε μια βραδιά γεμάτη με τραγούδια που ερμήνευσε ο αξεπέραστος Δημήτρης Μητροπάνος.

Από τη «Ρόζα» και το «Πάντα γελαστοί» του Θάνου Μικρούτσικου, μέχρι το «Σ’ αναζητώ στη Σαλονίκη» και τα «Λαδάδικα» του Μάριου Τόκα, και από τον «Άγιο Φεβρουάριο» του Δήμου Μούτση μέχρι το «Για να σ’ εκδικηθώ» του Λάκη Παπαδόπουλου, όπως και τόσα άλλα θα ακουστούν το βράδυ της 18ης Μαΐου. Στην παράσταση θα προβληθούν βίντεο με τον Δημήτρη Μητροπάνο.

Καλλιτεχνική επιμέλεια: Γιάννης Παπαζαχαριάκης

Παίζουν οι μουσικοί:

Παναγιώτης Τσίτσικας: Μπάσο
Γιάννης Γραμματικάκης: Μπουζούκι
Πάνος Γαλάνης: Μπουζούκι
Λευτέρης Κουάντας: Κιθάρες
Φίλιππος Παχνιστής: Πιάνο
Δημήτρης Γιαννούχος: Τύμπανα
Αλέξανδρος Καμπουράκης: Ακορντεόν

Info:


Σάββατο 18 Μαΐου
Τιμή εισιτηρίου: 12 ευρώ με μπύρα η κρασί

Kremlino
Χαϊδαρίου 6, Πειραιάς
Τηλ. 210 4100010

 

Οι POLIS Ensemble συνομιλούν με τους δασκάλους τους

POLIS Ensemble Mouseio Laikon organon afisa
«Από το αυτί στο χαρτί»

Τα μέλη του μουσικού σχήματος POLIS Ensemble θα συνομιλήσουν με τους δασκάλους τους, σε μια ξεχωριστή μουσική εκδήλωση στο Μουσείο Ελληνικών Λαϊκών Μουσικών Οργάνων «Φοίβος Ανωγειανάκης» - Κέντρο Εθνομουσικολογίας, το Σάββατο 18 Μαΐου, στις 20:30, στο πλαίσιο του εορτασμού της Διεθνούς Ημέρας Μουσείων 2019.

Οι POLIS Ensemble προσκαλούν τους δεξιοτέχνες Χρήστο Ζώτο (λαούτο), Στάθη Κουκουλάρη (βιολί) και Μιχάλη Κλαπάκη (κρουστά) σε μια απρόβλεπτη μουσική σύμπραξη γεμάτη συγκίνηση, στην οποία θα κυριαρχήσουν ο αυτοσχεδιασμός και οι μουσικοί διάλογοι μεταξύ των συντελεστών.

H εκδήλωση, η οποία έχει τον τίτλο: «Από το αυτί στο χαρτί!(;)», εστιάζει στη σχέση της προφορικότητας στη μαθητεία της παραδοσιακής μουσικής, με εκείνη που συντελείται στο πλαίσιο της καλλιτεχνικής τυπικής εκπαίδευσης.

Το συγκρότημα POLIS Ensemble αποτελούν οι:

Νίκος Παραουλάκης – νέυ, καβάλ, φλογέρα
Γιώργος Κοντογιάννης – λύρα
Στέφανος Δορμπαράκης – κανονάκι
Αλέξανδρος Καψοκαβάδης – πολίτικο λαούτο
Μανούσος Κλαπάκης – κρουστά
Θεόδωρος Κουέλης – κοντραμπάσο

Info:


Σάββατο 18 Μαΐου, ώρα 20:30

Απαραίτητη η κράτηση θέσης έως 17.5.2019, στο τηλ. 2103250198 (Δευτέρα έως Παρασκευή 9:00 με 15:00). Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Μουσείο Ελληνικών Λαϊκών Μουσικών Οργάνων «Φοίβος Ανωγειανάκης» - Κέντρο Εθνομουσικολογίας (στην αυλή)
Διογένους 1-3, Πλάκα

ΜΟΤΤΕΤ feat. Ελένη Πέτα στο Πειραιώς 131

MOTTET ΑΦΙΣΑ ΣΕ ΜΙΚΡΗ ΑΝΑΛΥΣΗ
Την Παρασκευή 17 Μαΐου οι MOTTET έρχονται στη Μουσική Σκηνή Πειραιώς 131, στο Γκάζι και προσκαλούν το κοινό σε ένα μελωδικό, νοσταλγικό ταξίδι στον κόσμο και σ’ ένα ευφάνταστο πρόγραμμα με ethnic μουσικές, με τραγούδια σε 7 διαφορετικές γλώσσες, με κινηματογραφικές επιτυχίες και με ελληνικές διασκευές έκπληξη!

Με τις αποσκευές τους γεμάτες επιτυχημένες εμφανίσεις μέσα στο χειμώνα που πέρασε, αλλά και με την πρώτη δισκογραφική δουλειά τους που ενθουσίασε το κοινό και τον Τύπο, οι ΜΟΤΤΕΤ, συνεχίζουν και την άνοιξη τις μουσικές διαδρομές τους στον κόσμο. Αυτή τη φορά συνταξιδεύουν με την Ελένη Πέτα! Μία από τις πιο σημαντικές τραγουδίστριες της γενιάς της, που θα ερμηνεύσει με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο μερικά από τα ωραιότερα τραγούδια του ελληνικού και του παγκόσμιου ρεπερτορίου.

Τη σκηνοθεσία της βραδιάς υπογράφει ο Παντελής Καναράκης.

Οι MOTTET είναι: Ο Δημήτρης Κουζής (βιολί), ο Σωτήρης Καστάνης (κιθάρα) και ο Γιώργος Σχοινάς (ακορντεόν).

Info:


Παρασκευή 17 Μαΐου 2019
Ώρα Έναρξης: 22:30

Τιμές Εισιτηρίων: 8 ευρώ (ορθίων) - 10 ευρώ (καθήμενων)
Μετά την αγορά εισιτηρίου καθήμενων, καλέστε για κράτηση στο 210 3450922

Πειραιώς 131- Μουσική Σκηνή
Τηλέφωνο: 210-3450922

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!