Οι προτάσεις της εβδομάδας (11/4 - 17/4)

Το Ogdoo.gr επιλέγει τις καλύτερες εξόδους στην πόλη.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
11/04/2019

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
Καμία εκδήλωση
Όλα όσα μπορεί να παρακολουθήσει ένας μουσικόφιλος στην Αθήνα!

Νέες μουσικές παραστάσεις θα κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον των μουσικόφιλων στην Αθήνα και για τις επόμενες ημέρες, ενώ αρκετά live που ξεκίνησαν το προηγούμενο διάστημα και σας προτείναμε ήδη, συνεχίζουν… ακάθεκτα. Μεταξύ αυτών, και οι παραστάσεις του Ορφέα Περίδη & της Λιζέτας Καλημέρη στη Σφίγγα, που συνεχίζονται για ένα Σάββατο ακόμα, στις 13 Απριλίου.

Παράλληλα, τα προγράμματα των σκηνών που λειτουργούν με εναλλασσόμενα σχήματα ανανεώνονται με πολύ ενδιαφέρουσες παραστάσεις.

Δείτε εδώ όσα δεν πρέπει να χάσετε, ανάλογα, πάντα, με το γούστο σας στη μουσική, για τις επόμενες ημέρες.


Η Μάγδα Βαρούχα παρουσιάζει το πρώτο της album «28 και κάτι»

Magda Varoucha Afisa Stn CLUB
H Μάγδα Βαρούχα παρουσιάζει την Τετάρτη 17 Απριλίου τον πρώτο προσωπικό της δίσκο, που κυκλοφορεί από το Ogdoo Music Group, με τίτλο «28 και κάτι».

Η Μάγδα είναι μια πολυσύνθετη ερμηνεύτρια και τραγουδοποιός, με πλούσια δημιουργική φλέβα και ιδιαίτερο ηχόχρωμα που δίνει τον προσωπικό της τόνο σε ό,τι ερμηνεύει.

Έχοντας στις αποσκευές της έντεκα νέα, δικά της τραγούδια, θα μοιραστεί αυτό το μουσικό ταξίδι της με το κοινό του Σταυρού αλλά και με τον εξαιρετικό καλεσμένο της επί σκηνής, τον Χρήστο Θηβαίο, ο οποίος συμμετέχει και στο δίσκο της τραγουδώντας ένα ιδιαίτερα συναισθηματικό ντουέτο, με τίτλο «Δε θα γεράσουμε μαζί».

Η Μάγδα συνθέτει ένα μουσικό πρόγραμμα που συνδυάζει τα αγαπημένα της ακούσματα και με την προσωπική της αισθητική αντίληψη τα παντρεύει περίτεχνα με τα λόγια και τις μελωδίες που δημιουργεί η ίδια και αποτυπώνονται ανάγλυφα στο «28 και κάτι».

«28 και κάτι», πολύ νέα, αλλά διαθέτοντας ήδη σπάνια καλλιτεχνική ωριμότητα, η Μάγδα Βαρούχα, όταν δημιουργεί, ζει έντονα στον σαγηνευτικό κόσμο της τέχνης της, αλλά παράλληλα γνωρίζει καλά τον τρόπο να μας κάνει κοινωνούς του πάθους της γι’ αυτήν.

Η βραδιά στο Σταυρό του Νότου Club προμηνύεται συναρπαστική!

Άξιοι συμπαραστάτες της οι ταλαντούχοι μουσικοί που την πλαισιώνουν:

Κώστας Μιχαλός: Ενορχηστρώσεις - Κιθάρες
Θάνος Μιχαηλίδης: Τύμπανα
Βαγγέλης Μαρκαντώνης: Μπάσο
Χρήστος Καλκάνης: Κλαρινέτο
Αντώνης Χατζηκωνσταντής: Πλήκτρα
Μάριος Παπούλιας: Βιολί

Επιμέλεια παραγωγής: Λωρίν Παρασκευοπούλου
Οργάνωση παραγωγής: Αντιγόνη Γιαλλουρίδου - Cricos

Info:


Τετάρτη 17 Απριλίου
Ώρα έναρξης: 21.00
Τιμή εισιτηρίου: 13€ (με μπύρα ή κρασί)

Σταυρός του Νότου Club
Φραντζή και Θαρύπου 35-37, Νέος Κόσμος
Τηλ. Κρατήσεων: 210 9226975

Η Ευανθία Ρεμπούτσικα στο Παλλάς - Μια βραδιά στην πόλη

rempoytsika pallas
Από τους πολυσύχναστους δρόμους της Κωνσταντινούπολης στα ονειρικά σοκάκια του Παρισιού και από κει σε μια φεγγαρόλουστη βραδιά στην έρημο προσκαλεί το κοινό η Ευανθία Ρεμπούτσικα με όχημα τις πολυαγαπημένες μελωδίες της και αφετηρία τη σκηνή του Παλλάς στις 15 & 16 Απριλίου.

Το μουσικό ταξίδι περιλαμβάνει μουσικές από πολυβραβευμένα soundtracks όπως το «Baharat» ή αλλιώς «Πολίτικη Κουζίνα», το «Babam ve oglum» το οποίο βραβεύτηκε με το Discovery Soundtrack Award στη Γάνδη, το «Ulak», καθώς και συνθέσεις από την πρόσφατη δουλειά της για τις ταινίες «Birleşen Gönüller», «Nadide hayiat» και «Iftarlik gazoz». Θα ακουστούν επίσης μουσική και τραγούδια από το άλμπουμ της «Το Αστέρι και η Ευχή», καθώς και έργα από τις θεατρικές παραγωγές «Φθινοπωρινή Ιστορία», «Το Τρίτο Στεφάνι» και «Συρανό ντε Μπερζεράκ». Από το πρόγραμμα δεν θα μπορούσαν να λείψουν αποσπάσματα από τη μουσική και τα τραγούδια της δουλειάς για την ταινία του Τάσου Μπουλμέτη, «1968».

Μαζί της επί σκηνής δύο σπουδαίες τραγουδίστριες, η Έλλη Πασπαλά και η Dilek Koç. Η Έλλη Πασπαλά, αγαπημένη ερμηνεύτρια μεγάλων συνθετών, ερμηνεύει με το δικό της μοναδικό τρόπο τα παλιότερα αλλά και τα νέα τραγούδια της Ευανθίας. Η Dilek Koç, με μία μεγάλη διαδρομή στα μουσικά ρεύματα των Βαλκανίων θα ξεναγήσει το κοινό με την ιδιαίτερη φωνή της από τη Θεσσαλονίκη στις μελωδίες και στα αρώματα της Ανατολής.

Στη σκηνή συνοδοιπόροι της σε αυτή την ιδιαίτερη βραδιά και τέσσερις εξαιρετικοί μουσικοί: ο Θάνος Σταυρίδης στο ακορντεόν, ο Πάνος Δημητρακόπουλος στο κανονάκι, ο Ανδρέας Συμβουλόπουλος στο πιάνο, ο Γιάννης Οικονομίδης στην τρομπέτα και ο Γιάννης Παπαγιανούλης στα κρουστά και τα τύμπανα.

Ηχοληψία: Νίκος Δεκίρης
Artwork: Χριστίνα Ρεμπούτσικα
Video: Ραχήλ Καλατζοπούλου
Παραγωγή: Four seasons / Κώστας Χριστόπουλος

Info:


15 & 16 Απριλίου
Ώρα έναρξης: 21.00

Θέατρο Παλλάς
Βουκουρεστίου 5 - Αθήνα

Προπώληση: viva.gr και στα ταμεία του Θεάτρου

Τιμές εισιτηρίων:

VIP 60 ευρώ
Διακεκριμένη ζώνη 45 ευρώ
Α' Ζώνη 28 ευρώ
Β' Ζώνη 20 ευρώ
Γ' Ζώνη 15 ευρώ
Δ' Ζώνη 13 ευρώ

Φοιτητικά & Ανέργων:

B' Ζώνη 17 ευρώ
Γ' Ζώνη 12 ευρώ
Δ' Ζώνη 10 ευρώ

O Ψαραντώνης ζωντανά στο Temple

psarantonis poster web
Ο Ψαραντώνης, η θρυλική μορφή της κρητικής μουσικής, διακρίνεται για τη βαθιά γνώση και την ανησυχία του για την παράδοση, εξαιτίας της οποίας τον έχουν χαρακτηρίσει «πανάρχαιο και ταυτόχρονα νέο». Στην Ελλάδα, ανάμεσα στους πρώτους που τον ανακάλυψαν είναι ο Μάνος Χατζιδάκις, ο οποίος θεσπίζει ειδικό βραβείο για «μια ισχυρή και ιδιότυπη μουσική προσωπικότητα που παίζει λύρα και ονομάζεται Ψαραντώνης» και τον βραβεύει ως τον «Πρώτο λυράρη της Ελλάδας» στον Μουσικό Αύγουστο το 1979, στα Ανώγεια.

Έχει εκπροσωπήσει πολλές φορές την Ελλάδα σε διεθνή φεστιβάλ. Το 1984 έπαιξε στο Βερολίνο, στις εκδηλώσεις για τα 750 χρόνια από την ίδρυση της πόλης, ενώ το 1999 εκπροσώπησε και πάλι την Ελλάδα στο φεστιβάλ «Η Συνάντηση των Πέντε Ηπείρων» στην Ελβετία, αποσπώντας διθυραμβικές κριτικές.

Ανάμεσα στους θαυμαστές του συγκαταλέγεται ο Nick Cave, ο οποίος τον κάλεσε στο διεθνές φεστιβάλ ροκ «All Tomorrow’s Parties» που οργάνωσε ο ίδιος το 2009 στην Αυστραλία. Από την απαρχή ο κόσμος διαμορφώνεται με ήχο και ρυθμό. Αυτή η ηχητική δόνηση φανερώνεται στη μουσική του Ψαραντώνη. Ποτέ μου δεν είχα ακούσει τέτοιο ήχο, σχολίασε ο Γερμανός δημοσιογράφος Ruth Roedler.

Μαζί του η Νίκη Ξυλούρη, ο Γιάννης Παπατζανής και ο Νεκτάριος Κοντογιάννης.

Info:


Τετάρτη & Πέμπτη 17 και 18 Απριλίου 2019
Πόρτες: 21:00

Τιμές Εισιτηρίων:

Α’ Ζώνη (τραπέζια): 20€
Β’ Ζώνη (πάσα & μπαρ): 15€
Γ’ Ζώνη – Εξώστης (ορθίων): 10€

Σημεία Προπώλησης:

• Τηλεφωνικά στο 11876
• Reload Stores
• Seven Spots
• Βιβλιοπωλείο Ευριπίδης
• Wind
• Viva Kiosks (Σύνταγμα & Τεχνόπολη)
• Yolenis Greek Gastronomy Center (Σόλωνος 9, Αθήνα, τηλ.: 2122223623 - www.yolenis.com)
• Ηλεκτρονική προπώληση: www.viva.gr

Temple Athens
Ιάκχου 17, Γκάζι
Τηλέφωνο Κρατήσεων (14:00-18:00): 6948182236

Δυο Κυριακές με τους ΤΑΚΙΜ στο Σταυρό του Νότου

takim stn
«Η Ούμ Καλσούμ και η Φαϊρούζ συναντούν τον Μανώλη Αγγελόπουλο και τον Στέλιο Καζαντζίδη. Από τη Φολέγανδρο και το Ζαγόρι μέχρι την Πόλη και τη Σμύρνη. Από «Σμυρνέικα τραγούδια» μέχρι «Τραγούδια Αρμένικα» για «βράδια εργένικα» και όχι μόνο…»

Ένα μουσικό ξεφάντωμα με το εκρηκτικό ρεπερτόριο των ΤΑΚΙΜ να συναντά το λαϊκό - ρεμπέτικο και έντεχνο ελληνικό τραγούδι σε ένα τρίωρο πρόγραμμα γεμάτο μουσικές εκπλήξεις.

Μια μεγάλη παρέα, οι ΤΑΚΙΜ, παίζουν, τραγουδούν και διασκεδάζουν επί σκηνής μαζί με τους φίλους τους, με αφετηρία το γνώριμο δυναμικό ήχο τους και όλα αυτά που μας ενώνουν.

Τραγουδούν: Αρετή Κετιμέ & Γιάννης Νιάρχος

Special guests:

14/4 Ελευθερία Αρβανιτάκη - Παναγιώτης Λάμπουρας
21/4 Παντελής Θαλασσινός - Ιφιγένεια Ιωάννου

Συνεργάτες

Ηχοληψία: Θανάσης Γκίκας
Φωτογραφίες: Γιώργος Σπανός
Οργάνωση παραγωγής: ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΟΝ - Artway

Info:


Κυριακή 14 & 21 Απριλίου
Ώρα Έναρξης: 21.00
Τιμή Εισόδου: Bar 15€ (κρασί, μπύρα), Τραπέζι 20€ (ελάχιστη κατανάλωση)

Σταυρός του Νότου
Θαρύπου 37, Αθήνα
Τηλέφωνο: 21 0922 6975

Γιώργος Δημητριάδης & Μικροί Ήρωες live στο Antika Cafe bar

dimitriadis antika afisa
Στη μουσική του Παράσταση (Σ)τροφή στην Ποιότητα!

Μετά την φθινοπωρινή εξόρμηση με πλήρη μπάντα για την παρουσίαση του νέου του album με τίτλο Επιστροφή στις Πρίζες, ο Γιώργος Δημητριάδης επιστρέφει από τον Φλεβάρη και μετά με σειρά εμφανίσεων με μία μουσική παράσταση με τίτλο πλέον (Σ)τροφή στην Ποιότητα με πιο λιτό σχήμα για μία διαφορετική προσέγγιση - παρουσίαση του υλικού του μέσα σε ένα πρόγραμμα extravaganza, διανθισμένο με πολλές διασκευές τραγουδιών που έχουμε αγαπήσει, αλλά και τον έχουν διαμορφώσει μουσικά σαν τραγουδοποιό - συνθέτη κι ερμηνευτή.

Μετρώντας 12 δημιουργικά albums, 2 Best Of κι ένα διπλό live album ο Γιώργος Δημητριάδης έρχεται κοντά μας ξανά με σκοπό να θυμηθούν οι παλιοί και να μάθουν οι νεότεροι. Είναι γνωστή η εκφραστικότητα της ερμηνείας του και η επικοινωνία του με το κοινό.

Μία μουσική παράσταση που έχει λόγο σοβαρό αλλά και λόγο μιας και ο καλλιτέχνης πάντα έχει κάτι να μας πει, να μας διαβάσει, να μας αφηγηθεί συνοδευόμενος από τη μπάντα του, τους Μικρούς Ήρωες. Σύντομα θα ανακοινωθούν οι τόποι, οι χώροι και τα πότε.

Μαζί του η μπάντα του οι Μικροί Ήρωες που είναι οι:

Κυριάκος Δαρίβας - τύμπανα
Μιχάλης Κεχαγιάς - μπάσο, πλήκτρα, φωνητικά
Στέργιος Δήμπας - κιθάρα, φωνητικά

Info:


Σάββατο 13 Απριλίου
Ώρα έναρξης: 23.00
Είσοδος ελεύθερη

Αντίκα
Σοφοκλή Βενιζέλου 59
Ηλιούπολη

Ο Παναγιώτης Μάργαρης & οι μαθητές του στον Ιανό

MARGARIS PANAGIOTIS B BY VANGELIS RASSIAS 17
Ο Παναγιώτης Μάργαρης συναντά επί σκηνής τους μαθητές του, σε μία σπάνια μουσική παράσταση. Θα βρίσκεται συνεχώς στη σκηνή του Ιανού, όπου αυτοσχεδιάζοντας θα συμπράξει με όλους τους μαθητές του ανεξαρτήτως επιπέδου. Μια πλούσια κιθαριστική βραδιά ιδιαίτερης καλλιτεχνικής και παιδαγωγικής αξίας, που κανείς δεν πρέπει να χάσει!

Συμμετέχουν οι σπουδαστές: Νίκος Τσακαλάκος, Αθηνά Ξανθάκου, Στράτος Εμμανουηλίδης, Σοφοκλής Βαγγελάτος, Στρατής Παναγιωτόπουλος, Παναγιώτης Γιαλέρνιος, Ιωάννα Καμπέρη, Νικολέτα Πλυτά, Αστέρω Χριστοφίδου, Διονύσης Καραγιοβανίδης, Κωνσταντίνος Έξαρχος, Παναγιώτης Φυτάς, Μυρτώ Φραντζιού, Γιώργος Τσικαλουδάκης, Τάσος Τσιριγώτης, Γιώργος Καββαδίας και Αποστόλης Ξένος.

Info:


Παρασκευή 12 Απριλίου
Ώρα έναρξης: 20:30

Τιμή εισιτηρίου: 15 ευρώ
Εισιτήρια θα διατίθενται στα ταμεία του Ιανού την ημέρα της συναυλίας από τις 18:00

Ιανός
Σταδίου 24, Αθήνα

Ο Δημήτρης Υφαντής συμπράττει με την Πέγκυ Ζήνα & τα Υπόγεια Ρεύματα

ifantis sfigga afisa pegky
Ήπειρος × 3

Ο Δημήτρης Υφαντής υποδέχεται την Πέγκυ Ζήνα και τα Υπόγεια Ρεύματα στη μουσική σκηνή Σφίγγα, την Πέμπτη 11 Απριλίου.

Μια ιδιαίτερη συντροφιά, μια ξεχωριστή μουσική πρόταση, μια κοινή ρίζα, το Πωγώνι της Ηπείρου, κοινός τόπος καταγωγής για τον Δημήτρη, την Πέγκυ και τον Γρηγόρη Κλιούμη (Υπόγεια Ρεύματα) έρχεται να συνδέσει τις μελωδίες του, πρωτότυπες και διασκευασμένες, με τον έντεχνο, λαϊκό και ροκ ήχο. Ο Δημήτρης προσκαλεί την Πέγκυ και τον Γρηγόρη, να θυμηθούν παραδοσιακά τραγούδια από τα βουνά της πεντατονίας και όχι μόνο, και να τα μοιραστούν μαζί μας σε μια παράσταση που προσπερνά τα κλισέ και τα προγράμματα. Χωρίς εντυπωσιασμούς, απλά, όπως ταιριάζει στους Ηπειρώτες, με κέφι όμως και αγάπη στη μουσική, μας καλούν να σμίξουμε μαζί τους σ’ ένα μοναδικό πανηγύρι.

Τους συντροφεύουν στη σκηνή οι Παναγιώτης Βούλγαρης (πλήκτρα, synth bass, υπεύθυνος ορχήστρας), Γεωργία Βακάλη (τραγούδι, κρουστά), Δημήτρης Σταύρου (έγχορδα, πνευστά), Χρήστος Σιούλας (κλαρίνο), Σπύρος Χότζας (βιολί, μπουζούκι) και Δημήτρης Υφαντής (κιθάρα, πνευστά).

Info:


Πέμπτη 11 Απριλίου
Ώρα έναρξης: 21.00

Είσοδος στο μπαρ: 12 ευρώ με μπύρα ή κρασί
Είσοδος σε τραπέζι: 18 ευρώ με μπύρα ή κρασί

Μουσική σκηνή Σφίγγα
Ακαδημίας και Ζωοδόχου Πηγής (είσοδος στον πεζόδρομο Κιάφας 13)
Τηλέφωνο κρατήσεων: 2114096149, 6987844845

Σταύρος Λάντσιας Piano Trio στο Αthenaeum «Κελάρι»

lantsias kelari
O πιανίστας - συνθέτης Σταύρος Λάντσιας παρουσιάζει ένα μουσικό πρόγραμμα αναμιγνύοντας τις δικές του λυρικές συνθέσεις με απροσδόκητες διασκευές των Led Zeppelin, The Doors, Frederic Chopin & Μάνου Χατζιδάκι.

Συνεχίζει να εξερευνά τα μουσικά ηχοχρώματα του παραδοσιακού σχήματος της jazz «Piano Trio» και συναντιέται ξανά με μερικούς από τους αγαπημένους του Έλληνες μουσικούς. Φιλοξενούμενος αυτή τη φορά ο μοναδικός δεξιοτέχνης της blues (και όχι μόνο) κιθάρας Μπάμπης Τυρόπουλος!

Σταύρος Λάντσιας: Πιάνο & Fender Rhodes
Μιχάλης Καλκάνης: Κοντραμπάσο
Μιχάλης Καπηλίδης: Τύμπανα

Special guest: Μπάμπης Τυρόπουλος: Ηλεκτρική & resonator (dobro) κιθάρα

Info:


Σάββατο 13 Απριλίου, ώρα έναρξης: 22.00
Κυριακή 14 Απριλίου, ώρα έναρξης: 21.00
Είσοδος: 10 ευρώ

Αthenaeum «Κελάρι»
Αδριανού 3 Θησείο, Αθήνα (σταθμός ΗΣΑΠ «Θησείο»)
Τηλ.: 210 3210 239 & 6945 160 385

Στέλιος Σαλβαδόρ & Μωρά στη Φωτιά «Back to the Roots»

Kyttaro Mora 13 Apr 2019 for web
Η «συμμορία» του Στέλιου Σαλβαδόρ κατηφορίζει στη γνωστή «γιάφκα» της Ηπείρου & Αχαρνών, στο ορμητήριο που έχτισε τον σύγχρονο μύθο της για μια ολόκληρη δεκαετία, και υπόσχεται «ένα Live από τα παλιά…».

Ο Στέλιος Σαλβαδόρ, τα Μωρά στη Φωτιά, αυτός ο επίμονος καλλιτέχνης, αυτή η αθάνατη μπάντα, με την κινηματογραφική ιστορία, έρχονται στο Κύτταρο στις 13 του Απρίλη, στην τελευταία τους αθηναϊκή εμφάνιση για αυτό τον χειμώνα.

Info:


Σάββατο 13 Απριλίου
Πόρτες: 22.00
Εισιτήριο: 10€

Σημεία Προπώλησης: viva.gr, Reload Stores, Seven Spot, 11876, Ευριπίδης Βιβλιοπωλεία, Αθηνόραμα

Viva Kiosk Συντάγματος: Καθημερινά 9:00πμ - 21:00μμ.
Viva Spot Τεχνόπολη: Δευτ - Σαβ 11:00πμ - 19:00μμ.
Yoleni's: Δευτ - Κυρ: 12:00 - 20:00.
WIND σε όλα τα καταστήματα πανελλαδικά

Κύτταρο
Ηπείρου & Αχαρνών, Αθήνα
Επικοινωνία: 210 8224134

Παντελής Κυραμαργιός & Αθηνά Κοντοδήμα στο Σταυρό του Νότου

kyramargios stn
«Στον πυρήνα κάθε τι ζωντανού υπάρχει μουσική». Αυτή είναι η φιλοσοφία που διέπει την καριέρα του Παντελή Κυραμαργιού και με αυτή τη διάθεση συναντιέται κάθε φορά με το κοινό.

Το Σάββατο 13 Απριλίου ο Παντελής Κυραμαργιός περιμένει το κοινό στο Σταυρό του Νότου παρέα με τα τραγούδια του, την Αθηνά Κοντοδήμα και το καινούργιο single τους με τίτλο «Κάτι για σένα».

Οι εκπλήξεις της βραδιάς κρύβουν ακυκλοφόρητα τραγούδια, παραδοσιακή μουσική, απρόσμενα περάσματα από την περιφέρεια του ροκ, γέφυρες προς άλλα μουσικά είδη και αναπάντεχα mashups.

Μαζί τους στη σκηνή οι δεξιοτέχνες μουσικοί: Άκης Γαβαλάς (ντραμς), Ιούλιος Κουτσογεωργίου (μπάσο), Γιάννης Ταυλάς (ηλεκτρική κιθάρα), Βασίλης Ραψανιώτης (βιολί), Νικόλας Μαύρος (μπουζούκι), Θανάσης Μάντζαρης (πιάνο).

Info:


Σάββατο 13 Απριλίου
Ώρα έναρξης: 22.30
Είσοδος: 13 ευρώ με μπύρα ή κρασί

Σταυρός του Νότου Club
Φραντζή & Θαρύπου, Νέος Κόσμος
Τηλέφωνο: 21 0922 6975

Οι Group PάrΩdy στη Σφίγγα

group parody sfigga afisa
Οι Group PάrΩdy, παράλληλα με την κυκλοφορία των νέων τους τραγουδιών, εμφανίζονται στην Τετάρτη 17 Απριλίου στη μουσική σκηνή Σφίγγα.

Με τη νέα τους (ανα)σύνθεση και πιο ηλεκτρικό ήχο επικοινωνούν τα καινούργια τους τραγούδια από το ψηφιακό EP με τίτλο «Σε λίγο ξημερώνει».

Από το ρεπερτόριό τους δεν θα μπορούσαν να λείπουν γνωστά κι αγαπημένα τραγούδια άλλων τραγουδοποιών, «πειραγμένα» παραδοσιακά καθώς και τα τραγούδια από τη πρώτη τους δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Παράξενοι καιροί».

Οι Group PάrΩdy είναι οι Παναγιώτης Σκουλάς (λαούτο, τραγούδι), Αντώνης Αυγουλλάς (ηλεκτρική κιθάρα), Δημήτρης Καζάνης (βιολί), Άλκης Δήμος (μπάσο) και Σωτήρης Μαυρονάσιος (τύμπανα).

Info:


Τετάρτη 17 Απριλίου
Ώρα έναρξης: 21.00
Είσοδος σε τραπέζι: 12 ευρώ με μπύρα ή κρασί

Μουσική Σκηνή Σφίγγα
Ακαδημίας και Ζωοδόχου Πηγής (είσοδος στον πεζόδρομο Κιάφας 13)
Τηλέφωνο κρατήσεων: 2114096149, 6987844845

Ο Vassilikos στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

VASSILIKOS photo ζψ Γ γ φ Γ
Τη Δευτέρα 15 Απριλίου στις 20.30 το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) παρουσιάζει στην Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος τον Vassilikos σε μία από τις σπάνιες ζωντανές εμφανίσεις του.

Ο Vassilikos, συνθέτης, τραγουδιστής και στιχουργός των Raining Pleasure, θα παρουσιάσει ένα μοναδικό live, με πρωταγωνιστή το νέο του άλμπουμ Amazing Grey, που θα κυκλοφορήσει πολύ σύντομα. Μετά από το χρυσό Vintage, στο οποίο προσέγγισε, με τη δική του οπτική, κομμάτια διαχρονικά, μεταμορφώνοντάς τα, και το εξαιρετικά τολμηρό Sunday Cloudy Sunday με διασκευές της μουσικής του Βασίλη Τσιτσάνη, ο Vassilikos επιστρέφει με πρωτότυπο υλικό, για πρώτη φορά από την εποχή των Raining Pleasure. Επηρεασμένος, όπως πάντα, από τα ‘60s, αλλά και με πολλά σύγχρονα και πειραματικά ηλεκτρονικά στοιχεία, διατηρεί την κιθάρα πρωταγωνιστή της μουσικής του, αλλά με πολύ πιο έντονη την παρουσία των συνθεσάιζερ.

Την παρουσίαση του νέου του άλμπουμ θα πλαισιώσουν αγαπημένα τραγούδια τόσο από το Vintage, όσο και από την εποχή των Raining Pleasure.

Vassilikos: φωνή, κιθάρα, μπάσο
Σωτήρης Ντούβας: τύμπανα
Κώστας Παντέλης: ηλεκτρική κιθάρα
Βαγγέλης Στεφανόπουλος: πλήκτρα
Κωστής Χριστοδούλου: πλήκτρα

Info:


Δευτέρα 15 Απριλίου
Ώρα έναρξης: 20.30

Τιμή εισιτηρίου: €10. Μειωμένα εισιτήρια των €5 δικαιούνται φοιτητές, άτομα ηλικίας 65+, παιδιά και νέοι 6-18 ετών, άνεργοι, ΑμεΑ με τον συνοδό τους, πολύτεκνοι και κάτοικοι του δήμου Καλλιθέας.

Προπώληση στο SNFCC.org, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (εκδοτήρια ΕΛΣ), καθώς και στα ταμεία της Ticket Services (Πανεπιστημίου 39)

Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος
Λεωφ. Ανδρέα Συγγρού 364, Καλλιθέα

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!