Οι Imam Baildi στην Θεσσαλονίκη για φιλανθρωπικό σκοπό

Οι Imam Baildi στην Θεσσαλονίκη για την ενίσχυση του φιλανθρωπικού έργου της Ιεράς Μητρόπολης Νεαπόλεως - Σταυρουπόλεως.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
10/06/2018

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
Καμία εκδήλωση

Τη Δευτέρα 25 Ιουνίου στις 21.30 το Κέντρο Πολιτισμού Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, παρουσιάζει τους εκρηκτικούς Imam Baildi στον αύλειο χώρο της Μονής Λαζαριστών.


Στόχος του Κέντρου Πολιτισμού είναι να στηρίξει, με αυτήν τη συναυλία, το σημαντικό κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο της Ιεράς Μητρόπολης Νεαπόλεως - Σταυρουπόλεως.

Καλούνται οι θεατές, αντί εισιτηρίου, να προσφέρουν τρόφιμα (λάδι, όσπρια, ντοματοχυμούς) για τα συσσίτια που οργανώνει η Ιερά Μητρόπολη Νεαπόλεως - Σταυρουπόλεως και ανακουφίζουν συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Στη συναυλία της Θεσσαλονίκης οι Imam Baildi θα παρουσιάσουν ένα ολοκαίνουργιο πρόγραμμα με τραγούδια από το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να πάρει μια γεύση από το album τους που θα κυκλοφορήσει τη νέα χρονιά, ενώ θα απολαύσει το πρώτο single, της νέας τους δουλειάς, που αποτελεί μια επαναπροσέγγιση στο τραγούδι «Χαρά μου», που κυκλοφόρησε το 1952 σε μουσική του Τάκη Μωράκη και σε στίχους του Κώστα Πρετεντέρη και του Γιώργου Οικονομίδη. Θα ακουστούν επίσης το «Δε μου φταίει κανείς», σε μουσική των Imam Baildi και η αγαπημένη από κοινό και κριτικούς διασκευή του κομματιού «Τα Ζηλιάρικά σου μάτια» του Μάρκου Βαμβακάρη, με ερμηνευτή τον Κωστή Μαραβέγια.

Οι Imam Baildi είναι: Ορέστης Φαληρέας: DJ, μπάσο, Λύσανδρος Φαληρέας: drums, κρουστά, πλήκτρα, Ρένα Μόρφη: Τραγούδι, MC Yinka: Ραπ, Φωνητικά, Γιάννης Δίσκος: Σαξόφωνο, Κλαρίνο, Λάμπης Κουντουρόγιαννης: Ηλεκτρική κιθάρα, Αλέξης Αραπατσάκος: Μπουζούκι, φωνητικά, Αγαπητός Καταξάκης: Ηχοληψία

Η είσοδος είναι ελεύθερη!

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!