Οι γυναίκες που θα τιμηθούν από το Billboard στα βραβεία «Women in Music»

Alanis Morissette, Nicki Minaj και Brandi Carlile
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
19/11/2019

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Γιάννης Μακρής
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η 14η τελετή απονομής βραβείων «Women in Music» «Γυναίκες στη Μουσική» του Billboard επιστρέφει φέτος στο Λος Άντζελες με τις τιμητικές διακρίσεις να απονέμονται στις τραγουδίστριες Alanis Morissette, Nicki Minaj και Brandi Carlile και στη γενική διευθύντρια της Roc Nation, Desiree Perez.

Η Alanis Morissette θα παραλάβει το βραβείο Icon Award 2019 για τη διαρκή συνεισφορά της στη μουσική βιομηχανία στη δεκαετιών καριέρα της με τις πωλήσεις των άλμπουμ της να φθάνουν τα 21 εκατομμύρια μέχρι σήμερα.

Η Minaj θα πάρει το βραβείο Game Changer, επειδή είναι η πρώτη γυναίκα με 100 εμφανίσεις στο chart Billboard Hot 100.

Μετά από τις εμφανίσεις της σε Φεστιβάλ τον τελευταίο χρόνο και τα Grammy που κέρδισε, καθώς και τη μακρόχρονη υπεράσπιση ανθρωπιστικών σκοπών και της ορατότητας της κοινότητας LGBTQ, η Carlile θα λάβει το βραβείο Trailblazer.

Η διευθύντρια της Roc Nation θα τιμηθεί για τα επιτεύγματα της εταιρείας στους τομείς της μουσικής, του αθλητισμού, της τεχνολογίας και του gaming.

«H εκδήλωση “Γυναίκες στη Μουσική” του Billboard είναι μια ετήσια ευκαιρία για εμάς να τιμήσουμε σημαντικές γυναίκες απ’ όλη τη βιομηχανία. Είμαστε ενθουσιασμένοι που αναδεικνύουμε μια πολύμορφη ομάδα γυναικών που ωθεί τα όρια και καταρρίπτει εμπόδια» δήλωσε η διευθύντρια σύνταξης του Billboard, Hannah Karp.

Η τελετή «Γυναίκες στη Μουσική» διοργανώνεται στην αίθουσα συναυλιών Hollywood Palladium, στο Λος Άντζελες, στις 12 Δεκεμβρίου.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!