Oι δεξιοτέχνες του μπουζουκιού τιμούν το Στέλιο Ζαφειρίου

Αφιερωμένη στο σπουδαίο δεξιοτέχνη του μπουζουκιού και συνθέτη Στέλιο Ζαφειρίου είναι η εκπομπή που προβάλλεται την Παρασκευή 6 Ιανουαρίου στις 21.30 στην τηλεόραση του
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 

902. Σε μια αποκλειστική συνέντευξή του στον Πάρη Μήτσου και την εκπομπή «Τα παντελόνια είναι περίεργα ρούχα», ο Ζαφειρίου αφηγείται στιγμές από την ζωή του, την καλλιτεχνική πορεία του και τις συνεργασίες του με τα μεγαλύτερα ονόματα του λαϊκού τραγουδιού (Καζαντζίδη, Μαρινέλλα, Μπέλλου, Ζαμπέτα, Γαβαλά, Πλέσσα, Πουλόπουλο, Βοσκόπουλο κ.ά.)

Την εκπομπή τιμούν με την παρουσία τους μπουζουκίστες ολκής, όπως ο Μανώλης Καραντίνης, ο Νίκος Κατσίκης, ο Θανάσης Βασιλάς, ο Βαγγέλης Λιόλιος, ο Δημήτρης Λιόλιος, ο Χρήστος Βιδινιώτης, ο Βασίλης Τριανταφυλλόπουλος και ο μικρός Γιώργος Ντουμπάρας. Τα τραγούδια ερμηνεύουν ο Κώστας Μάντζιος, η Σταυρούλα Μανωλοπούλου και ο βετεράνος Μάνος Παπαδάκης.

Παίζουν οι μουσικοί: Τάσος Αθανασιάς (ακορντεόν), Αντώνης Τζίκας (κοντραμπάσο), Κώστας Αραβαντινός (κιθάρα), Τάκης Τζικούδης (φλάουτο), Στέφανος Παπαδόπουλος (μπαγλαμά) και Κώστας Καλαντζής (κρουστά)

Η εκπομπή προβάλλεται σε επανάληψη κάθε Κυριακή στις 18.30


 

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!