Οι «Απροσάρμοστοι» βάζουν τέλος & παίζουν για τελευταία φορά μαζί

Διάλυση του γκρουπ «Απροσάρμοστοι» μετά από περίπου τρεισήμισι δεκαετίες.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
13/11/2017

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Γιάννης Αλεξίου
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Επιβεβαιώθηκαν οι αποκλειστικές πληροφορίες του ogdoo.gr περί διάλυσης του ιστορικού συγκροτήματος του Παύλου Σιδηρόπουλου. Κάτι άλλωστε που είχαμε γράψει προ καιρού και αφήσαμε να εννοηθεί στην τελευταία ανάρτηση με αφορμή την εμφάνισή τους στις 2 Δεκεμβρίου στο Κύτταρο, στην επετειακή και ετήσια βραδιά στην μνήμη του «Πρίγκιπα της Ροκ», ότι θα παίξουν σαν να είναι η τελευταία τους φορά...

Ο Κυριάκος Δαρίβας ανακοίνωσε το δυσάρεστο νέο της διάλυσης του γκρουπ Απροσάρμοστοι μετά από περίπου 3.5 δεκαετίες, σήμερα το πρωί με ανάρτησή του στο facebook:

«Αυτή τη βροχερή Δευτέρα μου είπε να σας το πω... στις 2 Δεκέμβρη το επετειακό live των Απροσάρμοστων στο Κύτταρο όπως μας ξέρετε Αράπης, Γαλανακης, Δαρίβας, θα ’ναι το τελευταίο... ο Οδυσσέας για δικούς του απόλυτα σεβαστούς λόγους δήλωσε χτες ότι θα σταματήσει ύστερα κι από το τελευταίο live μας που θα γίνει στην Λάρισα στις 22 Δεκέμβρη... είναι πολύ νωρίς για να συνειδητοποιήσω τι έγινε και τι θα γίνει... είναι πολύ νωρίς για να νοιώσω πόσο με πικραίνει και με θλίβει... σκέφτομαι όλα αυτά που μας ένωναν κι όλα αυτά που μας χώριζαν κοντά 37 χρόνια τώρα... όλες τις ωραίες στιγμές κι όλες τις άσχημες... και θέλω να πω και στους 2 ένα πελώριο ευχαριστώ γιατί όσα κάναμε είναι πολύ μεγαλύτερα και πολύ παραπέρα από ό,τι είχαμε ποτέ φανταστεί...».

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!