Οι ακυρώσεις συναυλιών λόγω εθνικού πένθους

(UPDATE) Διοργανωτές και καλλιτέχνες ακυρώνουν ή αναβάλλουν το ένα μετά το άλλο όλα τα προγραμματισμένα events των επόμενων ημερών.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Οι καταστροφικές πυρκαγιές που πλήττουν την Αττική και το βαρύ πένθος για τους αδικοχαμένους συνανθρώπους μας οδηγούν τους διοργανωτές σε ακυρώσεις ή αναβολές των προγραμματισμένων για τις επόμενες ημέρες event, τόσο στην Αθήνα, όσο και στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Συγκεκριμένα:

Gadjo Dilo στο Gazarte

Το Gazarte και οι Gadjo Dilo εκφράζουν την βαθιά τους λύπη για τα τραγικά γεγονότα στην Αττική και ως συνέπεια αυτών αποφασίζουν να αναβάλλουν την προγραμματισμένη για 27 Ιουλίου παράσταση στο Roof Stage.

Η νέα ημερομηνία πραγματοποίησης του live είναι το Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου. Προς ενημέρωση όλων όσοι έχουν αγοράσει ήδη το εισιτήριό τους, αναφέρουμε ότι αυτό μεταφέρεται και ισχύει κανονικά για τη νέα παράσταση.

Χαΐνηδες


Λόγω των θλιβερών γεγονότων που συνέβησαν στην Αττική, σας ενημερώνουμε ότι αναβάλλεται η προγραμματισμένη συναυλία των Χαΐνηδων για Τετάρτη 25 Ιουλίου στο Πεδίο του Άρεως.

Παύλος Παυλίδης στο Gazarte

Το Gazarte και ο Παύλος Παυλίδης εκφράζουν τη βαθιά τους λύπη για τα τραγικά γεγονότα στην Αττική και ως συνέπεια αυτών αποφασίζουν να αναβάλλουν την προγραμματισμένη για 25 Ιουλίου παράσταση στο Roof Stage.

Η νέα ημερομηνία πραγματοποίησης του live είναι η Τετάρτη 29 Αυγούστου. Προς ενημέρωση όλων όσοι έχουν αγοράσει ήδη το εισιτήριό τους, αναφέρουμε ότι αυτό μεταφέρεται και ισχύει κανονικά για τη νέα παράσταση.

Ταράτσα του Φοίβου

«Η Ταράτσα του Φοίβου 2018»: Ακύρωση Παραστάσεων 25 & 26 Ιουλίου

Λόγω των τραγικών γεγονότων που συνέβησαν στην Αττική, η επιχείρηση και οι καλλιτέχνες αποφάσισαν να μην πραγματοποιήσουν τις προγραμματισμένες για τις 25 και 26 Ιουλίου παραστάσεις στην Ταράτσα του Φοίβου.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τον Σεπτέμβριο, κάθε Τετάρτη και Πέμπτη. Για την εξαργύρωση των εισιτηρίων, τηλεφωνείτε στο 2107234567 ή επικοινωνείτε με το ticketservices.gr

Κατερίνα Πολέμη στο Θέατρο Δόρας Στράτου

Η συναυλία (Τρίτη 24 Ιουλίου) της Κατερίνας Πολέμη «Αγάπη, love, amor» στο θέατρο Δόρας Στράτου αναβάλλεται εξαιτίας των τραγικών γεγονότων που συμβαίνουν από χθες στην Αττική.

Υποβάλλουμε τα συλλυπητήρια μας στους συγγενείς των συμπολιτών μας που χάθηκαν. Η σκέψη μας είναι στους ανθρώπους που δοκιμάστηκαν και περνούν δύσκολες στιγμές.

Ενημέρωση για τα εισιτήρια: σε όσους έχουν προμηθευτεί εισιτήρια με κάρτα, τα χρήματα θα επιστραφούν διατραπεζικά σε 5 εργάσιμες. Όσοι έχουν προμηθευτεί εισιτήρια σε φυσικά σημεία θα πρέπει να επικοινωνήσουν με την viva.gr ώστε να ενημερωθούν για την διαδικασία επιστροφής.

Street Food and Tunes: La Bomba

Υπό το βάρος των συνθηκών και της επικαιρότητας, προφανώς και το πολυαναμενόμενο πάρτι μας δε θα γίνει στις 26 Ιουλίου. Το deBop ως φορέας πολιτισμού αυτής της πόλης και το THE BIG KAHUNA δεν μπορούν να γιορτάσουν μαζί σας μαζί σας όπως θα ήθελαν σε αυτές τις αντίξοες για τους συνανθρώπους μας συνθήκες.

Το πάρτι μεταφέρεται για την Πέμπτη 20/9 ελπίζοντας να έχουν κλείσει οι πληγές, πράγμα δύσκολο, αλλά όχι ακατόρθωτο.

Ελπίζουμε στην κατανόησή σας και ευχόμαστε να τα πούμε σύντομα από κοντά!

«Πανικός στο Υπουργείο»

Ο Θίασος και οι συντελεστές, της παράστασης «Πανικός στο Υπουργείο» στην ταράτσα του θεάτρου Λαμπέτη, θρηνούν για τα θύματα και τις οικογένειες τους και είναι δίπλα στην τραγωδία αυτή που έπληξε την χωρά.

Οι παραστάσεις που ήταν προγραμματισμένες από σήμερα ακυρώνονται. Οι παραστάσεις θα ξεκινήσουν και πάλι την Παρασκευή 27/7.

Αντιγόνη του Σοφοκλή

Συμμετέχοντας στο εθνικό πένθος, οι συντελεστές και η παραγωγή της «Αντιγόνης» του Σοφοκλή αποφάσισαν να ακυρώσουν την αποψινή (24/7) παράσταση που ήταν προγραμματισμένη να φιλοξενηθεί στο θέατρο των Δελφών, ως ένδειξη σεβασμού στους συνανθρώπους μας που επλήγησαν από την καταστροφή στην Αττική.

Οι κάτοχοι εισιτηρίων για την αποψινή παράσταση μπορούν, είτε να τα χρησιμοποιήσουν για άλλες πόλεις ή να ζητήσουν να τους επιστραφούν τα χρήματά τους από τη viva και τα σημεία προπώλησης.

SummERTime

Η ΕΡΤ, συμμετέχοντας στο βαρύ πένθος για τους ανθρώπους που χάθηκαν στις καταστροφικές πυρκαγιές, ανακοινώνει την αναβολή όλων των μουσικών εκδηλώσεων που επρόκειτο να διεξαχθούν στο Ζάππειο και τον προαύλιο χώρο του Ραδιομεγάρου.

Η διοίκηση της ΕΡΤ εκφράζει τα βαθύτατα συλλυπητήρια της στις οικογένειες και τους οικείους των θυμάτων της ανείπωτης τραγωδίας. Η δημόσια ραδιοτηλεόραση θα βρεθεί στο πλευρό των πληγέντων με κάθε δυνατό τρόπο και κάθε πρόσφορο μέσο.

«Ίων»

Το Διαδημοτικό Δίκτυο Πολιτισμού των Δήμων Βύρωνα και Δάφνης Υμηττού, ανακοινώνει την αναβολή της προγραμματισμένης για Τετάρτη 25 Ιουλίου παράσταση «Ίων» στο Θέατρο Βράχων, ως ελάχιστη ένδειξη σεβασμού στα θύματα της καταστροφικής πυρκαγιάς και τις οικογένειες τους.

Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 29 Αυγούστου.

«Πέρσες»

Ο Θεατρικός Οργανισμός Κύπρου, συμμετέχοντας στο τριήμερο εθνικό πένθος και εκφράζοντας την αλληλεγγύη και τη συμπαράστασή του στους πληγέντες της Ανατολικής Αττικής, ματαιώνει την παράσταση «Πέρσες», που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί στο Βεάκειο την Τετάρτη 25 Ιουλίου.

Το αντίτιμο των εισιτηρίων θα επιστραφεί.

1) Εάν έχετε αγοράσει με πιστωτική κάρτα το αντίτιμο θα επιστραφεί αυτόματα στην πιστωτική κάρτα χωρίς να χρειαστεί να κάνετε κάποια ενέργεια.

2) Σε περίπτωση που έχετε αγοράσει το εισιτήριο από το ταμείο του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά με μετρητά θα σας επιστραφούν τα χρήματα στο ταμείο του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά προσκομίζοντας το εισιτήριο.

3) Σε περίπτωση αγοράς από σημείο προπώλησης της VIVA με μετρητά, παρακαλώ στείλτε ένα e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με τον αριθμό κράτησης, το ονοματεπώνυμό σας και τον τραπεζικό λογαριασμό σας σε μορφή IBAN ώστε να καταθέσουμε το αντίτυπο.

Αφιέρωμα στον Μάνο Ελευθερίου

Αναβάλλεται η προγραμματισμένη για 25 Ιουλίου συναυλία αφιέρωμα στον Μάνο Ελευθερίου ως ένδειξη σεβασμού για τα θύματα & τους πληγέντες από τις Πυρκαγιές.

Νέα ημερομηνία ορίστηκε η Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου.

Χρήστος Θηβαίος & Rous στην Καλλιθέα

Εκφράζοντας τη λύπη μας για τα τραγικά γεγονότα στην Αττική, ως ελάχιστη ένδειξη συμπαράστασης, η προγραμματισμένη για 25 Ιουλίου συναυλία του Χρήστου Θηβαίου και του Rous στην Καλλιθέα αναβάλλεται.

Ηλέκτρα

H παράσταση της Ηλέκτρας την Κυριακή 29 Ιουλίου στο Κηποθέατρο Παπάγου είναι αφιερωμένη στα θύματα της φωτιάς. Τα έσοδα θα διατεθούν για τις ανάγκες των πληγέντων. Γενική είσοδος 13€

Ο Θίασος, οι Συντελεστές, οι Συνεργάτες, η 5η Εποχή

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!