Ο Χρήστος Νικολόπουλος & η παρέα του στο Βόλο

(PHOTOS) O Χρήστος Νικολόπουλος μαζί με τους Πίτσα Παπαδοπούλου, Στέλιο Διονυσίου & Ασπασία Στρατηγού βρέθηκαν στο Βόλο για μια συναυλία.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 

«Εμείς θα τραγουδάμε» είναι ο τίτλος της συναυλίας που παρουσιάστηκε στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων του Δήμου Βόλου στον Πολυχώρο Τσαλαπάτα, την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου.


Επικεφαλής του σχήματος ο σπουδαίος λαϊκός συνθέτης Χρήστος Νικολόπουλος και τα τραγούδια του ερμήνευσαν, όπως συνεχίζουν να κάνουν στο Περιβόλι τ’ Ουρανού στην Αθήνα, η Πίτσα Παπαδοπούλου, ο Στέλιος Διονυσίου και η Ασπασία Στρατηγού.

Στη συνέχεια και μετά την πολύ επιτυχημένη συναυλία, η όμορφη παρέα επισκέφτηκε το τσιπουράδικο 25άρι, πίσω από την εκκλησία του Αγίου Κωνσταντίνου στο Βόλο, απ’ όπου και οι φωτογραφίες.

Το 25άρι είναι ένας καινούριος προσεγμένος χώρος, ο οποίος προσφέρει εκπληκτικούς θαλασσινούς μεζέδες, φρέσκο ψάρι, αλλά και διάφορες ποικιλίες από εκλεκτά υλικά. Βρίσκεται στο ομορφότερο σημείο της πόλης, με φόντο τη θάλασσα και την παραλία του Βόλου, ενώ συνδυάζεται η ποιότητα, η άψογη εξυπηρέτηση, το μοναδικό περιβάλλον και η υπέροχη θέα.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!