Ο Θανάσης Γιώγλου στα πλατό του Μπιζ Μπιζέ στη Σαλονίκη

Με τα τραγούδια «του πάθους και του λάθους» και τα «ξεχασμένα διαμάντια» του Σταύρου Κουγιουμτζή.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
25/11/2019

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
Καμία εκδήλωση

«Βάλε μουσική κι ότι θες εσύ…»


Με αφορμή την έκδοση του βιβλίου «Το πάθος και το λάθος - Κρυφές ιστορίες της ελληνικής δισκογραφίας», που κυκλοφόρησε τον περασμένο Μάη από τις εκδόσεις Μετρονόμος, την Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου στις 10:00 μ.μ. ο συγγραφέας του βιβλίου Θανάσης Γιώγλου (ερευνητής της ελληνικής μουσικής, ραδιοφωνικός παραγωγός και συνεργάτης του Ogdoo.gr) θα βρίσκεται στα πλατό του bar «Μπιζ Μπιζέ» στην Θεσσαλονίκη, για να παίξει τραγούδια που αναφέρονται στο βιβλίο, καθώς και μια επιλογή από τα «ξεχασμένα διαμάντια» του Σταύρου Κουγιουμτζή. Παρών στην εκδήλωση θα είναι ο εκδότης του βιβλίου Θανάσης Συλιβός, αλλά και σημαντικοί μουσικοί και τραγουδιστές της πόλης.

Με αυτό τον τρόπο εγκαινιάζεται μια σειρά αφιερωμάτων σε σπουδαίους συνθέτες και στιχουργούς, που θα πραγματοποιούνται από τον Θανάση Γιώγλου στο Μπιζ Μπιζέ δυο φορές το μήνα, αρχίζοντας από την Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου. Αξίζει να σημειώσουμε, πως το Μπιζ Μπιζέ είναι ένας από τους ελάχιστους χώρους της Θεσσαλονίκης, που λειτουργεί από το 1995 με «αιχμή του δόρατος» την καλή ελληνική μουσική.

Όσο για τις επιλογές του Θανάση Γιώγλου, αυτές συνδυάζονται από γνωστές, διαχρονικές επιτυχίες, με λιγότερο γνωστά τραγούδια, αλλά και ανέκδοτες ηχογραφήσεις και μαρτυρίες. Όσοι έχουν ακούσει τις εκπομπές του «Εγώ, δεν έχω βγάλει το…ωδείο» στο Εθελοντικό Ραδιόφωνο του Δήμου Θεσσαλονίκης, θα το γνωρίζουν.

Με ραδιοφωνικό τρόπο θα ακούγονται τα τραγούδια και στο Μπιζ Μπιζέ, αφού ανάμεσά τους ο Θανάσης Γιώγλου θα παρουσιάζει από μικροφώνου κάποιες πληροφορίες για την προέλευση και την ιστορία τους γενικότερα...

Η αφίσα είναι δημιουργία της Μαρούλας Ξενοπούλου.
afisa gioglou biz
Μπιζ Μπιζέ bar
Ανδρεοπούλου 5,
Θεσσαλονίκη
Τηλ.: 2310840551

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!