Ο ρόλος της γυναίκας γιορτάζει στο Αρχοντικό του Σαράντη

Την Πέμπτη 8 Μαρτίου ο Γιάννης Λεμπέσης και η Εύα Κανέλλη με τους συνεργάτες και με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας γιορτάζουν τραγουδώντας.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 

Όλο το χειμώνα στο Αρχοντικό του Σαράντη ο Γιάννης Λεμπέσης και η Εύα Κανέλλη τραγουδούσαν μεταξύ των άλλων υπέροχων λαϊκών τραγουδιών και το καινούργιο τους επιτυχημένο ντουέτο με τίτλο: Έχουνε μπλεχτει οι ρόλοι...


Την Πέμπτη 8 Μαρτίου το Αρχοντικό του Σαράντη θα είναι ανοικτο για να δωσει το βασικό ρόλο και λόγο στις γυναίκες με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας.

Ο Γιάννης Λεμπέσης, η Εύα Κανέλλη, η Μαρία Σταφυλοπάτη, ο Άγγελος Χρονας, ο Πορφύρης Κονάς, ο Βασίλης Μούζος, ο Θοδωρής Κυδωνιεύς και ο Χρήστος Χάρης που από τις αρχές Οκτωβρίου εμφανίζονται με ιδιαίτερη επιτυχία στο ιστορικό αυτο μουσικό και γαστρονομικό στέκι στο κέντρο της Αθήνας έχουν ετοιμάσει για αυτή την ημέρα ένα μουσικό πρόγραμμα που τα τραγούδια του τονίζουν τους πολλαπλούς σημαντικούς ρόλους που εχει παίξει το γυναικείο φύλλο στη ζωή αλλα και στο τραγούδι.

Φυσικά θα ακουστεί και το Έχουνε μπλεχτεί οι ρόλοι παροτι θα είναι πρακτικά αδύνατο να υπάρξει αντίλογος αφού η καλαίσθητη αίθουσα αναμένεται να πλυμμηρίσει απο το ωραίο φύλλο.

Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει στις 10 μ.μ.

Το Αρχοντικό του Σαράντη βρίσκεται στην οδό Φυλής 234 στην πλατεία Αμερικής.

Τηλέφωνα κρατήσεων: 2108643554 και 2108625040.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!