Ο Πασχάλης Τερζής τραγουδά Λευτέρη Παπαδόπουλο

Στο νέο του δίσκο ο Πασχάλης Τερζής τραγουδά Λευτέρη Παπαδόπουλο.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Τόσο ο τίτλος όσο και οι συνεργασίες και οι «πρωτιές» του νέου δίσκου του Πασχάλη Τερζή αναμένεται να «γράψουν»!

Ο Πασχάλης Τερζής ολοκλήρωσε τις ηχογραφήσεις του νέου και πολυαναμένομενου δίσκου του. Μιλάμε για έναν χαρισματικό ερμηνευτή, από τους μετρημένους, που διαθέτουν τόσο ισχυρή λαϊκή ρίζα αλλά και απήχηση στο κοινό, ενώνοντας αρμονικά το κλασικό με το σύγχρονο.

Πασχάλης Τερζής & Λευτέρης Παπαδόπουλος


Στο καινούργιο του δίσκο ο Πασχάλης Τερζής συνεργάζεται για πρώτη φορά με τον μεγάλο μας -με όλη τη σημασία της λέξης- στιχουργό Λευτέρη Παπαδόπουλο. Μια συνεργασία που μάλλον «άργησε» αλλά έρχεται τώρα να μας αποζημιώσει και μάλιστα με τον καλύτερο τρόπο. Τα περισσότερα τραγούδια του δίσκου φέρουν την μοναδική γραφή του Παπαδόπουλου ενώ τη μουσική σε αυτά υπογράφει ο ταλαντούχος Βασίλης Δήμας, που έχει γράψει μεταξύ άλλων δημιουργίες για τον Νότη Σφακιανάκη, το Σταμάτη Γονίδη κ.ά.

Στα υπόλοιπα τραγούδια συναντάμε τους αναγνωρισμένους, ο καθένας στην κατηγορία του, Κυριάκο Παπαδόπουλο, Ηλία Φιλίππου και Νίκο Μωραΐτη.

Ο πρώτος με μεγάλα σουξέ στην λεγόμενη εμπορική όχθη του τραγουδιού, που όμως πολλά από αυτά κέρδισαν τη μάχη με το χρόνο, το ίδιο ισχύει και για τον δεύτερο στο στιχουργικό κομμάτι και ο τελευταίος επίσης στιχουργός με πολλές και δυνατές επιτυχίες όχι μόνο στο έντεχνο αλλά και σε όλα τα είδη, αφού εδώ και χρόνια, έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην δισκογραφία.

Τα απρόσμενα αλλά γοητευτικά παντρέματα του ολοκαίνουργιου δίσκου του Πασχάλη Τερζή συνεχίζονται, αφού ο λαοφιλής ερμηνευτής προσεγγίζει ένα τραγούδι που φέρει τη σφραγίδα του νέου και ξεχωριστού συνθέτη Χρυσόστομου Καραντωνίου & του στιχουργού Δημήτρη Παπαχαραλάμπους.

Ο τίτλος του δίσκου του Πασχάλη Τερζή είναι «Ότι κι αν πεις σου λέω ναι!». Του το φωνάζουμε με τη σειρά μας όλοι οι φίλοι του καλού τραγουδιού και οι λάτρεις των «ερμηνειών».

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!