Ο Πασχάλης Τερζής «Κάνει σαματά»

Τρία χρόνια μετά τον τελευταίο του προσωπικό δίσκο ο Πασχάλης Τερζής καταθέτει τη νέα δουλειά του με τον γενικό τίτλο Δύο Νύχτες Μόνο.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
28/03/2011

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Μαριάννα Μπάτη
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε αυτήν περιλαμβάνοντα τραγούδια δοκιμασμένων συνθετών, όπως οι Αντώνης Βαρδής, Νίκος Καρβέλας, Χρήστος Δάντης, Λάκης Παπαδόπουλος αλλά και νεότερων «μοδάτων» δημιουργών. Τους στίχους υπογράφουν μεταξύ άλλων οι Βασίλης Γιαννόπουλος, Νίκος Μωραΐτης, Βίκυ Γεροθόδωρου, Σάννυ Μπαλτζή που έχουν δυνατά σουξέ στο ενεργητικό τους.

Ήδη στις ραδιοφωνικές συχνότητες έχει κάνει δυναμική παρουσία το Κάνε σαματά σε μουσική του Χρήστου Δάντη και στίχους των Βασίλη Γιαννόπουλου και Νίκου Σαρρή αλλά και το ομότιτλο του δίσκου των Αντώνη Βαρδή και Βασίλη Γιαννόπουλου. Το Κάνε σαματά, που κλέβει την παράσταση, είναι ένα εντυπωσιακό στακάτο ζεϊμπέκικο, με ωραία «σπασίματα»-παύσεις, καταδικασμένο να γίνει επιτυχία. Σε αυτό συντελούν και οι ευρηματικοί στίχοι με τις απρόσμενες, «σέρτικες» ρίμες και τον υποδειγματικό τρόπο που διαχειρίζονται το προσφιλές θέμα του χωρισμού.

Μακάρι το άλμπουμ να περιλαμβάνει κι άλλα τραγούδια αντίστοιχης κοπής, καθώς ο Πασχάλης Τερζής το δικαιούται και το αξίζει. Άλλωστε μιλάμε για έναν από τους πιο προικισμένους ερμηνευτές των ημερών μας.

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!