Ο Παντελής Θαλασσινός τραγουδά το «Άξιον Εστί»

Συμμετέχουν η Συμφωνική Ορχήστρα, η Λαϊκή Ορχήστρα και η Μικτή Χορωδία Λιβαδειάς «ΕΡΚΥΝΑ»
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Κι εκεί που το διαδίκτυο πήρε «φωτιά» από την είδηση των δυο συναυλιών της Λαϊκής Ορχήστρας «Μίκης Θεοδωράκης» σε Έδεσσα και Φλώρινα με τον Βασίλη Λέκκα και την Πάολα (!!!), έσκασε «μύτη» μια αφίσα με την αναγγελία μιας «ταπεινής» αλλά ουσιαστικής εκδήλωσης που θα γίνει στην περιφέρεια, αλλά δεν νομίζω πως θα αποκομίσει τα φώτα της δημοσιότητας στην ίδια αναλογία με τις συναυλίες που προανέφερα.

Τη Δευτέρα 26 Αυγούστου στις 9 το βράδυ θα πραγματοποιηθεί στο Ανοικτό Θέατρο Κρύας τo κορυφαίο γεγονός πολιτισμού του φετινού καλοκαιριού για την Λιβαδειά αλλά και την ευρύτερη περιοχή. Μια συναυλία με την παρουσίαση του εμβληματικού έργου «Άξιον Εστί» σε ποίηση Οδυσσέα Ελύτη και μουσική Μίκη Θεοδωράκη υπό την καλλιτεχνική και μουσική διεύθυνση του μαέστρου της Μικτής Χορωδίας Λιβαδειάς «Έρκυνα» Todor Kabakchiev.
Θα συμμετάσχουν ο Παντελής Θαλασσινός στο ρόλο του λαϊκού τραγουδιστή, ο Βασίλης Δήμας-Τσιριγώτης που θα αποδώσει τα μέρη του ψάλτη, ο Σεμπάστιαν Τσιφής ως αφηγητής, η Συμφωνική Ορχήστρα Καμεράτα «Έρκυνα», η Λαϊκή Ορχήστρα «Έρκυνα» και η Μικτή Χορωδία Λιβαδειάς «Έρκυνα».

Η συναυλία διοργανώνεται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Τροφώνια» 2019, από το Δήμο Λεβαδέων, την Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας και τη Μικτή Χορωδία Λιβαδειάς «Έρκυνα».

Η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη.

01.Το axion esti

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!