Ο Νίνο με «Ελλάς» του Παπακωνσταντίνου στα Mad Awards

(ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO) Το τραγούδι του Σταμάτη Μεσημέρη «Ελλάς, τι θα γίνει φίλε μου με μας;» θα τραγουδήσει ο Νίνο στα Mad Awards.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Τα 13α Mad Video Music Awards by Coca-Cola and Viva Wallet διοργανώνονται φέτος στις 28 Ιουνίου στο Tae Kwon Do. Το παρών θα δώσουν οι Boys and Noise, Demy, Poli Genova, Sergey Lazarev, MEΛISSES, Naya, PLAYMEN, REC, Stan, VASSY, Άννα Βίσση, Κωνσταντίνος Αργυρός, Ηλίας Βρεττός, Κωνσταντίνος Κουφός (PersonaS), Έλενα Παπαρίζου, Κατερίνα Στικούδη, Ελένη Φουρέιρα και ο Νίνο.

Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες ο τελευταίος θα «αγγίξει» ένα από τα πιο εμβληματικά τραγούδια που έγιναν ευρύτατα γνωστά με τη φωνή και ψυχή του Βασίλη Παπακωνσταντίνου.

Το άσμα του πηγαίου Σταμάτη Μεσημέρη, που εδώ και κάμποσα χρόνια δεν είναι πια κοντά μας, από τις αρχές της δεκαετίας του ’90, εξακολουθεί να συγκινεί και να προβληματίζει με τα καίρια και αληθινά μηνύματά του.

Τα τραγούδια δεν έχουν σύνορα… οι εκφραστές όμως ναι, και στο τέλος αυτοί τελικά κρίνονται, αποθεώνονται ή προσπερνιούνται...

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!