Ο Μίκης Θεοδωράκης διασκευάζει για την ταινία The Greek Job

Ο σπουδαίος συνθέτης θα ντύσει μουσικά την ταινία του Άνθιμου Ανανιάδη.
Ο Μίκης Θεοδωράκης ετοιμάζει μια ανατρεπτική, σύγχρονη εκτέλεση του εμβληματικού τραγουδιού «Δρόμοι Παλιοί» για τη νέα ταινία «The Greek Job» του Άνθιμου Ανανιάδη.

Ότι ο Άνθιμος Ανανιάδης και η Α.Α Productions επιστρατεύουν ένα πλούσιο cast δημοφιλών ηθοποιών από την Ελλάδα και το εξωτερικό για την ταινία The Greek Job είναι ήδη γνωστό. Ότι ο σημαντικότερος σύγχρονος Έλληνας συνθέτης, αλλά και ένας από τους κορυφαίους μουσουργούς του 20ου αιώνα, ο σπουδαίος Μίκης Θεοδωράκης θα εμπιστευτεί στην ταινία The Greek Job, δημιουργίες του που άφησαν εποχή στο Πάνθεον του Κινηματογράφου, είναι πια γεγονός.

Το έργο του Μίκη Θεοδωράκη τεράστιο, με σχεδόν όλα του τα τραγούδια, που τον καθιέρωσαν στη συνείδηση των Ελλήνων, να εξακολουθούν να σημαίνουν πολλά για την πατρίδα μας και να ακούγονται ακόμη και σήμερα. Συνθέσεις του έχουν ντύσει διεθνείς κινηματογραφικές παραγωγές που έγραψαν ιστορία στον κινηματογράφο.

Ζητώντας να δώσει και πάλι μια νότα έμπνευσης στους Έλληνες, ενισχύοντας έτσι και την πρωταρχική πρόθεση του Άνθιμου Ανανιάδη η ταινία να αποτελέσει πηγή έμπνευσης και ψυχικής ανάτασης για τον Έλληνα θεατή, σε ένα ξύπνημα συνείδησης και ταυτότητας, παραδίδει στην ταινία τη σύνθεσή του «Δρόμοι Παλιοί» σε μια νέα μοντέρνα διασκευή.
mikis theodorakis anthimos ananiadis
The Greek Job, μια ταινία δράσης noir, σε ιδέα, σύλληψη, σενάριο και σκηνοθεσία του Άνθιμου Ανανιάδη. Μια ιστορία εκδίκησης, τιμωρίας και αναζήτησης, δράσης και μυστηρίου, συνομωσιών και ανατροπών.

Με πρωταγωνιστές τον Άνθιμο Ανανιάδη, τον Κώστα Βουτσά, τον Eric Roberts, τον Billy Zane, τον Rico Simonini, τον Μιχάλη Σεΐτη - παραολυμπιονίκη στο στίβο, τη Δήμητρα Πασχάλη - παγκόσμια πρωταθλήτρια ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ και άλλους πολλούς καταξιωμένους, αλλά και ανερχόμενους ηθοποιούς από την Ελλάδα και το εξωτερικό.
the greek job

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!

ates