Ο Μαργαρίτης «ζωντανά» στο Real Fm (7/9)

Την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου στις 10 το βράδυ, στην εκπομπή της Σεμίνας Διγενή Feeling Good, o Γιώργος Μαργαρίτης τραγουδά ζωντανά και «εξομολογείται» με αφορμή τη…
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 

τη συναυλία που θα δώσει στο Άλσος Βεΐκου την Τετάρτη 12 του μήνα. Σε αυτήν ο Μαργαρίτης θα παρουσιάσει την τελευταία του δισκογραφική κατάθεση, που ολοκληρώνεται αυτές τις μέρες στο στούντιο, και φέρει τον τίτλο «Ένας Αιώνας Λαϊκό Τραγούδι». Αυτός είναι άλλωστε και ο τίτλος της συναυλίας. Σε αυτήν θα τον συντροφεύσουν ο δεξιοτέχνης του μπουζουκιού Μανώλης Καραντίνης και ο μαέστρος Γιώργος Παγιάτης, οι οποίοι είναι και οι επικεφαλής της λαϊκής ορχήστρας, καθώς και οι ερμηνεύτριες Ντένια Κουρούση και Χριστιάνα Γαλιάτσου.

Στη Σεμίνα ο Μαργαρίτης «λύθηκε» κυριολεκτικά μιλώντας για το «χτες» αλλά και το «σήμερα». Μαζί τους και ο Κώστας Μπαλαχούτης, διευθυντής του ogdoo.gr , και «εμπνευστής» της δισκογραφικής αυτής εργασίας του βάρδου. Το κλίμα της εκπομπής ήταν μοναδικό ενώ τα αστεία έδιναν και έπαιρναν.

Ο Μαργαρίτης τραγούδησε ζωντανά, συνοδεία μπουζουκιού και κιθάρας τα τραγούδια: Φραγκοσυριανή, Αχάριστη, Δραπετσώνα, Είδα τα μάτια σου κλαμένα καλή μου, Στο κελί 33, Πεθαίνω για σένα.

Φωτογραφία: Μενέλαος Λιόντος


ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!