Ο Γιώργος Μαργαρίτης στους 100,6 Fm

(ΑΚΟΥΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ – LIVE ΣΤΟ STUDIO & ΑΝΕΚΔΟΤΕΣ ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΕΙΣ) Καλεσμένος της εκπομπής «Εγώ, δεν έχω βγάλει το… ωδείο» που επιμελείται και παρουσιάζει ο Θανάσης Γιώγλου στο
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Εθελοντικό Ραδιόφωνο του Δήμου Θεσσαλονίκης Fm 100,6, ήταν εκτάκτως ο Γιώργος Μαργαρίτης το περασμένο Σάββατο 24 Νοεμβρίου.

 


Αφορμή, η κυκλοφορία του νέου τριπλού cd του λαϊκού ερμηνευτή «Ένας αιώνας λαϊκό τραγούδι», με επιλογές από λαϊκά τραγούδια της δεκαετίας του 30, έως και τη δεκαετία του ‘90, αλλά και τις δυο εμφανίσεις του στο «Focus» της Θεσσαλονίκης μαζί με την Γιώτα Νέγκα τα Σάββατα 24 Νοεμβρίου και 1 Δεκεμβρίου. Εμφανίσεις στις οποίες ο τραγουδιστής παρουσιάζει, εκτός των άλλων, μικρά αφιερώματα στον Βασίλη Τσιτσάνη και στον Στέλιο Καζαντζίδη.


Ο Γιώργος Μαργαρίτης μίλησε για το νέο του δίσκο, θυμήθηκε τον Καζαντζίδη και τον Τσιτσάνη, τραγούδησε a capella στο στούντιο, και, εκτός από τα νέα του τραγούδια, άκουσε ξαφνιασμένος την έκπληξη που του επιφύλαξε ο παρουσιαστής, με αποσπάσματα από την ανέκδοτη δισκογραφικά συνεργασία του με τον Διονύση Σαββόπουλο και το Νίκο Πορτοκάλογλου το 2005. Ανακοίνωσε επίσης για πρώτη φορά δυο νέες δισκογραφικές δουλειές που θα κυκλοφορήσουν το 2013.


Αξίζει να σημειωθεί πως οι ακροατές έχουν την ευκαιρία να κάνουν τις παρατηρήσεις τους, αλλά και να εκφράσουν μουσικές επιθυμίες, τόσο στη διάρκεια της εκπομπής, όσο και πριν ή μετά, μέσω της «ομάδας» αλλά και της σελίδας που έχει δημιουργηθεί στο facebook με τίτλο «Εγώ, δεν έχω βγάλει το… ωδείο», αλλά και της σελίδας του Θανάση Γιώγλου στο facebook.

Η εκπομπή «Εγώ, δεν έχω βγάλει το… ωδείο» μεταδίδεται κάθε Τετάρτη στις 9 με 10 το βράδυ, από την συχνότητα Fm 100,6 του εθελοντικού ραδιοφώνου του Δήμου Θεσσαλονίκης. Πρέπει να σημειωθεί πως η συγκεκριμένη συχνότητα έχει παραχωρηθεί από το Δημοτικό Ραδιόφωνο Θεσσαλονίκης σε φορείς, συλλόγους, δήμους, αλλά και ιδιώτες οι οποίοι προσφέρουν το μεράκι και τη γνώση τους αμισθί, φιλοδοξώντας να διαμορφώσουν ένα καλύτερο τοπίο στα ερτζιανά…

 Ηχογράφηση-φωτογραφίες: Θοδωρής Χαϊκάλης

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!