Ο Γιάννης Πάριος υποδέχεται τον Τόλη Βοσκόπουλο

(PHOTOS) O Γιάννης Πάριος υποδέχεται τον Τόλη Βοσκόπουλο στην Ιερά Οδό και θυμούνται τα «παλιά». 
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Οι Γιάννης Πάριος, Μελίνα Ασλανίδου και Stavento συνεχίζουν τις εμφανίσεις τους στην Ιερά Οδό, διασκεδάζοντας τους φίλους του καλού τραγουδιού.

Την Κυριακή το μεσημέρι, οι θαμώνες, είχαν την τύχη να ζήσουν την συνάντηση δυο μεγάλων καλλιτεχνών! Όπως χαρακτηριστικά διαβάζουμε στο nuxtoskopio.blogspot.gr από όπου είναι οι φωτογραφίες, ο σπουδαίος Τόλης Βοσκόπουλος απόλαυσε τον επίσης σπουδαίο «αδελφό» του Γιάννη Πάριο. Τουλάχιστον έτσι αποκάλεσε ο δεύτερος τον πρώτο. Στο πλευρό του Βοσκόπουλου ήταν η σύζυγος του Άντζελα Γκερέκου και η κόρη του Μαρία. Μαζί τους κουμπάρα τους, Λία Παγώνη με την κόρη της.
yiannis parios tolis voskopoulos 2
yiannis parios tolis voskopoulos 3
Ο Τόλης Βοσκόπουλος εμφανίζεται τις καθημερινές στο Baraonda όπου πέρα από τους του «πιστούς» του αποτελεί και στέκι για πολλούς συναδέλφους του.

Όταν ο Πάριος έγραφε για τον Βοσκόπουλο


Μοναδική στιγμή του κυριακάτικου μεσημεριού προς απόγευμα στην Ιερά Οδό, όταν ο Γιάννης Πάριος θυμήθηκε με την πρώτη τους δισκογραφική συνεργασία λέγοντας ότι «Το πρώτο τραγούδι που έγραψα ήταν για τον Τόλη». Με έκδηλη συγκίνηση κάλεσε τον Βοσκόπουλο να τραγουδήσει το «Κάτι τέτοιες ώρες»… και ο κόσμος ξέσπασε σε θερμά χειροκροτήματα.

Η Μελίνα Ασλανίδου δεν θα μπορούσε να μην κάνει τη δική της αναφορά στον Τόλη Βοσκόπουλο: «Να ήξερες πόσα μας έχεις μάθει... Σ' ευχαριστούμε πολύ για όλα! Να ξέρεις ότι τα φυλάω στην ψυχή μου». 

Να σημειωθεί πως ο Γιάννης Πάριος τόσο σαν στιχουργός όσο και σαν συνθέτης έχει υπογράψει διαχρονικές στιγμές στο τραγούδι μας, ορισμένες εκ των οποίων απέδωσε μοναδικά ο Τόλης Βοσκόπουλος.
yiannis parios tolis voskopoulos
melina aslanidou tolis voskopoulos

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!