Ο Γιάννης Λεμπέσης στο «Τζουκ μποξ» στο Δεύτερο Πρόγραμμα

Το Σάββατο 25 Μαρτίου στην εκπομπή του Γιώργου Νερούτσου «Τζουκ μποξ» στο Δεύτερο Πρόγραμμα 103,7 της Ελληνικης ραδιοφωνίας.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
24/03/2017

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το Σάββατο 25 Μαρτίου στην εκπομπή του Γιώργου Νερούτσου «Τζουκ μποξ» στο Δεύτερο Πρόγραμμα 103,7 της Ελληνικης ραδιοφωνίας, 2-4 το μεσημέρι το studio θα μεταμορφωθεί σε ένα ζωντανό πολυμελές Λαϊκό πάλκο με τον Γιάννη Λεμπέση, τη Μαρία Σταφυλοπάτη, τη Μαριλένα Λευκιμιάτη, τον Βασίλη Μούζο (μπουζούκι), τον Πορφύρη Κονά (ακορντεόν), τον Νίκο Βερύκοκο (βιολί), τον Χρήστο Χάρη (κλαρίνο) και τον Θεοδόση Συκιώτη (κιθάρα). Οι ακροατές θα ζητούν τραγούδια και ο Λεμπέσης με την ορχήστρα του θα τα παίζουν ζωντανά.

Οι παλαιότεροι ακροατές του Δευτέρου Προγράμματος ίσως θυμούνται την εκπομπή που παρουσίαζε η Αρχοντούλα Πέτρου με τίτλο «Το ζητάς και τσακ τ’ ακούς» τα μεσημέρια της Κυριακής από το 1992 έως το 1996 όπου τα προσκεκλημένα συγκροτήματα έπαιζαν τις επιθυμίες των ακροατών. Η ιδέα και ο τίτλος της εκπομπής ήταν του Γιάννη Λεμπέση και ξεκινούσε με το ομότιτλο τραγούδι που είχε γράψει:

Το ζητάς και τσακ τ' ακούς/βάλσαμο για τους καημούς/μια κεφάτη παρεούλα/εμείς, εσείς κι η Αρχοντούλα.
Το ζητάς και τσακ στ' αυτιά σου/στη ψυχή και στη καρδιά σου/ένα φίνο τραγουδάκι/κάνει μέλι το φαρμάκι.
Το ζητάς και τσακ το πάμε/το γλεντάς και το γλεντάμε/δίχως φράγκο για φαντάσου/έχεις τη παραγγελιά σου.

Συντονιστείτε το Σάββατο 25 Μαρτίου στο Δεύτερο Πρόγραμμα 103,7 στην εκπομπή του Γιώργου Νερούτσου «Τζουκ μποξ» 2-4 το μεσημέρι και ακούστε την παραγγελιά σας από τον Γιάννη Λεμπέση και την ορχήστρα του.

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!