Ο Γεράσιμος Ανδρεάτος συναντά τον Χρήστο Παπαδόπουλο

Ο Γεράσιμος Ανδρεάτος και Χρήστος Παπαδόπουλος μαζί στη σκηνή του Χαμάμ λίγο πριν την επερχόμενη δισκογραφική τους συνεργασία.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
16/05/2018

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
Καμία εκδήλωση
Ο εξαιρετικός ερμηνευτής Γεράσιμος Ανδρεάτος και ο δεξιοτέχνης του μπουζουκιού και συνθέτης Χρήστος Παπαδόπουλος συναντιούνται στη μουσική σκηνή Χαμάμ στα Άνω Πετράλωνα για δύο Παρασκευές, 18 και 25 Μαΐου.

Μαζί τους ο Σταμάτης Χρήστου στο πιάνο και ο Γιώργος Μπαϊρακτάρης στο μπάσο.

Ο Γεράσιμος Ανδρεάτος, αυθεντικός λαϊκός τραγουδιστής με πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό του, υπηρετεί με συνέπεια το καλό λαϊκό τραγούδι. Ο Ανδρεάτος ξεχώρισε για τις συνεργασίες του με σημαντικούς συνθέτες όπως οι Βαγγέλης Κορακάκης, Δημήτρης Παπαδημητρίου, Χρήστος Νικολόπουλος, Παντελής Θαλασσινός, καθώς και για τις προσεγγίσεις του σε τραγούδια του Άκη Πάνου και όχι μόνο. Πριν λίγο καιρό κυκλοφόρησε το νέο τραγούδι του «Θάλασσα τα μάτια σου» σε μουσική Γιώργου Μουκίδη.

Ο δεξιοτέχνης του μπουζουκιού και συνθέτης Χρήστος Παπαδόπουλος δε χρειάζεται συστάσεις. Ψυχή του συγκροτήματος «Τα Παιδιά απ’ την Πάτρα» με πολλούς δίσκους και συνεργασίες επί σκηνής με μεγάλες φωνές όπως οι Ρίτα Σακελλαρίου, Σταμάτης Κόκοτας, Θέμης Αδαμαντίδης, Δούκισσα κ.α.

Παράλληλα Χρήστος Παπαδόπουλος υπέγραψε ιδιαίτερα soundtrack, μουσικές για πολλά τηλεοπτικά σίριαλ και επτά ταινίες μεγάλου μήκους, απ’ όπου προέκυψαν ξεχωριστά τραγούδια (Είχα κάποτε μι’ αγάπη, Φίλα με, Αρχιπέλαγος, Εγώ γιορτάζω πάντα όταν πονάω, Να με θυμάσαι κ.α.)

Ο Γεράσιμος Ανδρεάτος και ο Χρήστος Παπαδόπουλος μετά τις εμφανίσεις τους θα συνεργαστούν για ένα καινούργιο δίσκο με λαϊκά τραγούδια σε στίχους Κωνσταντίνου Στρατή.
05 15 ANDREATOS PAPADOPOULOS

Info:


Παρασκευές 18 & 25 Μαΐου
Ώρα έναρξης: 23:00

Μουσική Σκηνή Χαμάμ
Δημοφώντος 97, Πετράλωνα
Τηλέφωνο: 21 0342 1212

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!