O Δήμος Φυλής τίμησε την Πίτσα Παπαδοπούλου

(VIDEO & PHOTOS) «Ένα μικρό δώρο για μια μεγάλη καριέρα».
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Λίγο πριν η Πίτσα Παπαδοπούλου ολοκληρώσει τη συναυλία της σε κεντρική πλατεία του Δήμου Φυλής κι ενώ δεχόταν το πλατύ χειροκρότημα για τις ερμηνείες της αλλά και για το περίφημο φινάλε της με το «Μη μιλάς δεν είναι απαραίτητο», ο δήμαρχος Χρήστος Παππούς ανέβηκε στη σκηνή.

Υποκλινόμενος στην σπουδαία ερμηνεύτρια, την τίμησε για την προσφορά της στο τραγούδι, προσφέροντάς της μια ανθοδέσμη και το έμβλημα του Δήμου Φυλής, λέγοντάς: «Ένα μικρό δώρο για μια μεγάλη καριέρα».

Η Πίτσα Παπαδοπούλου συγκινήθηκε και τον ευχαρίστησε. «Έχετε έναν πολύ καλό δήμαρχο», απάντησε και πρόσθεσε με την ευγένεια που την διακρίνει ότι έζησε μια υπέροχη βραδιά: «Δεν ξέρω πως περάσατε εσείς, εγώ πέρασα υπέροχα» τόνισε χαρακτηριστικά.

Νωρίτερα η Πίτσα Παπαδοπούλου, αεικίνητη σε όλη τη διάρκεια της συναυλίας κι ερμηνεύοντας με το δικό της, μοναδικό τρόπο, ένα πλούσιο ρεπερτόριο με ορθά επιλεγμένα λαϊκά τραγούδια, δεν εντυπωσίασε απλά. Προκάλεσε, χωρίς υπερβολή, ρίγη συγκίνησης και καταχειροκροτήθηκε από τον κόσμο, που γέμισε ασφυκτικά την Πλατεία της Φυλής για να την ακούσει.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!