Ο Δημήτρης Μπάσης και το «Τι τα θέλεις» μαγεύουν στην Αυστραλία!

Ένας χαρισματικός ερμηνευτής κι ένα νέο ξεχωριστό τραγούδι, γράφουν τη δική τους ιστορία και εκτός των τειχών.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Ο Δημήτρης Μπάσης ταξίδεψε στην Αυστραλία για να δώσει το παρών το 34ο Ελληνικό Φεστιβάλ του Σύδνεϋ που ολοκλήρωσε το πρόγραμμα των εκδηλώσεών του για το 2016 με μια συναρπαστική εκδήλωση στην αίθουσα του μαγευτικού City Recital Hall.

Εκεί ο Μπάσης χάρισε με το ταλέντο και την προσωπικότητά του στιγμές σπάνιας μουσικής ομορφιάς και συγκίνησης στους περισσότερους από 1000 θεατές που αποθέωσαν τον ίδιο και τους συμπαραστάτες του. Δηλαδή τον μαέστρο Γιώργο Έλλη και τους άξιους μουσικούς μιας πολυεθνικής Συμφωνικής Ορχήστρας στην οποία υπάρχει και έντονο ελληνικό χρώμα.

Κοντά τους γιόρτασε το καλό τραγούδι και η πηγαία μουσική αφού στο πρώτο μέρος παρουσιάστηκε «Το Χαμόγελο της Τζοκόντας» του αξεπέραστου Μάνου Χατζιδάκι και στο δεύτερο ακούστηκαν διαχρονικά τραγούδια από την μεγάλη διαδρομή του Σπουδαίου Σταύρου Ξαρχάκου.
O KOSMOS page 26 19.4
Τόσο η διεύθυνση του Έλλη όσο και ο τρόπος ερμηνείας τους Μπάση κυριολεκτικά «έγραψαν» γι’ αυτό και το χειροκρότημα μαζί με τις από καρδιάς επευφημίες δεν είχε τελειωμό.

Παράλληλα ο Δημήτρης Μπάσης έδωσε και αρκετές ραδιοφωνικές συνεντεύξεις στο Σύδνεϋ όπου μεταξύ άλλων παρουσίασε και το νέο του τραγούδι με τίτλο «Τι τα θέλεις» σε μουσική του Ανδρέα Κατσιγιάννη και στίχους του Νίκου Αναγνωστάκη. Το τραγούδι κυριολεκτικά αγαπήθηκε και πλέον παίζεται καθημερινά στο ραδιόφωνο ενώ την ίδια ώρα πολλά είναι τα μηνύματα των ακροατών που επιβραβεύουν τους συντελεστές του.

Να θυμίσουμε πως το «Τι τα θέλεις» είναι προπομπός της επερχόμενης δισκογραφικής έκδοσης του Δημήτρη Μπάση, που βρίσκεται ήδη στο studio κι ετοιμάζει μετά από 5 σχεδόν χρόνια το νέο του άλμπουμ, το οποίο και θα κυκλοφορήσει από το Ogdoo Music Group.

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!