Ο Δημήτρης Μπάσης επισκέφτηκε τη «Συνοικία των Ασμάτων»

(VIDEO & PHOTOS) Λίγο πριν την έναρξη των δικών του εμφανίσεων στο Κέντρο Ελληνικής Διασκέδασης Petrogazi, ο τραγουδιστής επισκέφτηκε τους συνεργάτες του.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Η «Συνοικία Ασμάτων», με τον Ιεροκλή Μιχαηλίδη και την εξαιρετική Ελένη Τσαλιγοπούλου, αποκτά ολοένα και περισσότερους πιστούς.

Ο Δημήτρης Μπάσης, ο οποίος θα συμμετέχει στο πρόγραμμα της «Συνοικίας των Ασμάτων» στο Petrogazi μετά τα Χριστούγεννα, βρέθηκε κοντά στους φίλους του κι έδωσε το δικό του τόνο στο πρόγραμμα. Με πειράγματα και πολύ κέφι ο Δημήτρης Μπάσης απόλαυσε την πρώτη συνάντησή του με τον Ιεροκλή Μιχαηλίδη και υποσχέθηκε ότι όταν ξαναβρεθούν οι νύχτες τους θα είναι σίγουρα ενδιαφέρουσες.

Εκεί θα ακουστούν και τραγούδια από την τελευταία δισκογραφική εργασία του Δημήτρη Μπάση «Τι τα θέλεις», που έχουν ξεχωρίσει και αγαπηθεί από το κοινό.

Το Petrogazi επισκέφθηκε και ο Γιώργος Καραδήμος με την παρέα του, όπως και η Ζωή Παπαδοπούλου, που τραγούδησε μαζί με την Ελένη Τσαλιγοπούλου.



Η «Συνοικία Ασμάτων» για την ώρα έχει το άρωμα της γοητείας της Ελένης Τσαλιγοπούλου - στο ρόλο της λαϊκής τραγουδίστριας και του Ιεροκλή Μιχαηλίδη ο οποίος εμφανίζεται στον - κατά βάση βιωματικό - ρόλο του φάλτσου τραγουδιστή. Μαζί τους τέσσερις νέοι υπέροχοι τραγουδιστές, ο Άγγελος Ανδριανός, η Μαίρη Δούτση, ο Ανδρέας Λάφης και η Δήμητρα Σταθοπούλου, αλλά και μία ορχήστρα εκλεκτών μουσικών.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!