Ο Νταλάρας τραγουδά Κουγιουμτζή σε Μουδανιά και Δίον

Ο Γιώργος Νταλάρας συνεχίζει το καλοκαιρινό του σεργιάνι στην Ελλάδα με τα διαμάντια του  Σταύρου Κουγιουμτζή.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Μαζί του οι Ζαχαρίας Καρούνης, Ασπασία Στρατηγού και η Μαρία Κουγιουμτζή.

Ο Γιώργος  Νταλάρας στο πλαίσιο της περιοδείας του θα εμφανιστεί στο Αμφιθέατρο Ν. Μουδανιών στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Θάλασσας 2016 την Παρασκευή 12 Αυγούστου και το Σάββατο 13 Αυγούστου στο Αρχαίο Θέατρο Δίου για το Φεστιβάλ Ολύμπου. 

“Άσε με πάλι να σου πω” με τις ανεπανάληπτες δημιουργίες του συνθέτη αλλά και στιχουργού Σταύρου Κουγιουμτζή που σημάδεψαν την καριέρα του Γιώργου Νταλάρα, τόσο στο ξεκίνημα όσο και στην ωριμότητά του, καθώς και την πορεία και άλλων ξεχωριστών ερμηνευτών. Πάνω απ’ όλα όμως τα κομψοτεχνήματα του Κουγιουμτζή χάραξαν και πλούτισαν το τραγούδι μας, τις ζωές μας, τον μουσικό πολιτισμό του τόπου. Φέρουν στο σώμα τους τον πηγαίο λόγο σημαντικών ποιητών και στιχουργών όπως οι Μάνος Ελευθερίου, Λευτέρης Παπαδόπουλος, Σώτια Τσώτου, Ντίνος Χριστιανόπουλος, Γιώργος Θέμελης, Κώστας Κινδύνης, Άκος Δασκαλόπουλος κ.α.  

Παρόντες σε αυτό το συναρπαστικό μουσικό ταξίδι -πέρα απ’ την εξαιρετική τριάδα των ερμηνευτών με την ιδιαίτερη  παρουσία της κόρης του Κουγιουμτζή, Μαρίας- με κυρίαρχο ρόλο, δέκα εξαιρετικοί μουσικοί:  

Γιώργος Παπαχριστούδης (πιάνο),  Γιώργος Μάτσικας και Κωνσταντίνος Γεδίκης (μπουζούκι), Θανάσης Σοφράς (μπάσο), Χρήστος Ζέρβας (κιθάρα), Γιώργος Νταλάρας (κιθάρα), Λευκή Κολοβού (τσέλο), Ντάσσo Κούρτι (ακορντεόν), Αποστόλης Βαγγελάκης (πνευστά), Γιώργος Κάτσικας (τύμπανα).  

Την ενορχήστρωση των τραγουδιών επιμελείται ο Γιώργος Νταλάρας με τη συνεργασία του Γιώργου Παπαχριστούδη που είναι και ο διευθυντής της ορχήστρας.

Σχεδιασμός ήχου-Ηχοληψία: Αντώνης Ζαχόπουλος, Παντελής Γιατζιτζόγλου
Σχεδιασμός φωτισμού-Φωτισμοί: Γιάννης Μανιατάκος

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!