Ο Νταλάρας στην Αλβανία για δεύτερη φορά μετά από 18 χρόνια

«Dalaras Classics» στα Τίρανα!
Ο Νταλάρας στην Αλβανία για δεύτερη φορά μετά από 18 χρόνια Φωτογραφία: Μάρω Χρυσανθοπούλου
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Ο Γιώργος Νταλάρας θα πραγματοποιήσει στις 26 Ιουνίου στα Τίρανα μια και μοναδική συναυλία με το πρόγραμμα που έχει παρουσιάσει στις μεγαλύτερες αίθουσες της Ευρώπης στις περιοδείες του, με συμμετοχή επί σκηνής της Ασπασίας Στρατηγού.

Ο καλλιτέχνης αποδέχτηκε την πρόσκληση για τη συναυλία, η οποία γίνεται υπό την αιγίδα του Δήμου Τιράνων και της Ελληνικής Πρεσβείας στα Τίρανα.

Είναι η δεύτερη φορά που παρουσιάζει τα τραγούδια του στην Αλβανία, όπου είχε δώσει συναυλία στο Αργυρόκαστρο,  το καλοκαίρι του 2001 στο Μεσαιωνικό Κάστρο με θέα την «Πέτρινη Πόλη» και την κοιλάδα της Δρόπολης.

Στη συναυλία θα παρουσιαστούν και αποσπάσματα από τα «Έρημα χωριά» του αλβανικής ρίζας δεξιοτέχνη ακορντεονίστα Ντάσσο Κούρτι, που ζει και διαπρέπει στην Ελλάδα.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει επίσης τραγούδια σταθμούς από τη δισκογραφία του Γιώργου Νταλάρα και τη συνεργασία του με τους μεγάλους Έλληνες συνθέτες, ρεμπέτικα και μπαλάντες της Μεσογείου.

Μαζί με τον Γιώργο Νταλάρα στη σκηνή θα βρίσκεται η Ασπασία Στρατηγού.

Τους δύο καλλιτέχνες συνοδεύουν 9 εξαιρετικοί μουσικοί που «ντύνουν» τα τραγούδια με τη δεξιοτεχνία και το μεράκι τους: Γιώργος Παπαχριστούδης-πιάνο, Γιώργος Μάτσικας και Βασίλης Κορακάκης-μπουζούκι, Θανάσης Σοφράς-μπάσο, Ντάσσο Κούρτι-ακορντεόν, Νίκος Σαμαράς-τρομπέτα, Αποστόλης Βαγγελάκης-πνευστά, Μαρίνος Τρανουδάκης-κρουστά, Δημήτρης Γκαβαρδίνας-τύμπανα.
afissadalaras
Ενορχηστρώσεις: Γιώργος Νταλάρας, Γιώργος Παπαχριστούδης

Σχεδιασμός ήχου- ηχοληψία: Αντώνης Ζαχόπουλος, Βαγγέλης Κουλούρης.

Φωτισμοί: Γιάννης Μανιατάκος.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!