Ο Christian Ronig στο Gazarte

Ένα πρόγραμμα με ακυκλοφόρητα Ελληνικά τραγούδια, που μετέφρασε σε μια προσπάθεια να τα κάνει όχι μόνο δικά του, αλλά και διεθνή.
Ένας χρόνος έχει συμπληρωθεί από την εμφάνιση του Christian Ronig στην Ελληνική μουσική επικαιρότητα, με τις τόσο χαρακτηριστικές του διασκευές σε λαϊκά και ρεμπέτικα τραγούδια, που μετέφρασε σε Αγγλικά και Γερμανικά, στο άλμπουμ του Greece Is Mine. Ένας χρόνος με πετυχημένες εμφανίσεις σε Αθήνα και επαρχία, μια πρόσκληση από τον Διονύση Σαββόπουλο και μια καθολική υποδοχή από κοινό και media.

Στο πλαίσιο των εμφανίσεων του το καλοκαίρι του 2019, την Παρασκευή 7 Ιουνίου, ο Christian Ronig θα φιλοξενηθεί στο Roof Stage του Gazarte, παρουσιάζοντας ένα πρόγραμμα που δεν θα περιλαμβάνει μόνο τις ήδη γνωστές του διασκευές, αλλά και ακυκλοφόρητα Ελληνικά τραγούδια, που μετέφρασε εν τω μεταξύ σε μια προσπάθεια να τα κάνει όχι μόνο δικά του, αλλά και διεθνή.

Τη λίστα των τραγουδιών που θα παρουσιάσει, εμπλουτίζει με επιλογές από Leonard Cohen και άλλους αγαπημένους του δημιουργούς, αλλά και δικές του συνθέσεις, που πρόκειται να κυκλοφορήσουν σύντομα.

Ο Christian Ronig μας καλεί σε ένα μουσικό ταξίδι με ευφάνταστους ήχους και θέα την Ακρόπολη, την Παρασκευή 7 Ιουνίου, στη ταράτσα του Gazarte. Στην εμφάνισή του αυτή, όπως κάθε φορά, θα συνοδεύεται από εξαιρετικούς μουσικούς.

Christian Ronig: φωνή, κιθάρα
Γιάννης Αγγελόπουλος: τύμπανα
Παρασκευάς Κίτσος: μπάσο
Στέλιος Χατζηκαλέας: τρομπέτα
roning gazarte

Info:


Παρασκευή 7 Ιουνίου
Οι πόρτες ανοίγουν: 21:00
Ώρα έναρξης: 22:00

Γενική Είσοδος: 8€ | Τα εισιτήρια είναι θεάματος & δεν περιλαμβάνουν ποτό
Προπώληση εισιτηρίων: www.viva.gr

Gazarte Roof Stage
Βουτάδων 34, Γκάζι
T: 210 3460347

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!

ates