O Βασίλης Παπακωνσταντίνου παρουσιάζει το «Δραπέτη» του!

«Καλημέρα σας, με λένε Δραπέτη αν και πολλοί με φωνάζετε Κουρσάρο, είμαι 40 χρόνια εξόριστος στην τρύπα μιας κιθάρας…
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
13/11/2013

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr

Ήρθε η στιγμή να συστηθώ, όχι σαν τα συνήθη πυροτεχνήματα αλλά μέσα από «το παραμύθι της βεντάλιας», το 1ο μέρος του νέου μου ταξιδιού. Μην έχετε καμία ψευδαίσθηση πως τα 40 χρόνια με κουράσανε, συνεχίζω και είμαι δυνατός «κωπηλάτης» και αν ο λόγος μου δε σας αρκεί «δεν με αφορά». Ένα ακόμα «χαλικάκι» προστίθεται στο προσωπικό μου ταξίδι γεμάτο έως τώρα με την ζεστασιά σας, αυτή την φορά την φωτιά άναψε ο Απόστολος Μπουλασίκης με «ένα σπιρτόξυλο» που η φλόγα του βρίσκεται σε κάθε χαραμάδα αυτού του δίσκου. Σας προσκαλώ να ταξιδέψουμε μαζί «δυτικά» μέχρι τον επόμενο σταθμό μου...». Βασίλης

Με αυτό τον άμεσο και «γοητευτικό» τρόπο ο βετεράνος ερμηνευτής προλογίζει το νέο του δίσκο με τίτλο «Δραπέτης», που κυκλοφορεί από τη Real News στις 17 Νοεμβρίου 2013 και την επομένη, στις 18, σε όλα τα δισκοπωλεία.

Τη Δευτέρα 18 Νοεμβρίου στο bar Δον Κιχώτης στη Θεσσαλονίκη (Καστριτσίου 5) και την Τετάρτη 20 Νοεμβρίου στο bar - restaurant Pinocchio (Ιπποκράτους 56, Εξάρχεια) ο Βασίλης καλεί τους φίλους του σε μια πρώτη επίσημη παρουσίαση της δουλειάς αυτής. Η είσοδος είναι ελεύθερη.


ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!