Νίκος Ξυδάκης & Όλια Λαζαρίδου: «Με μια αναπνοή»

Ένα ποιητικό αφήγημα σε δύο μέρη.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
07/09/2018

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
Συνεχίζοντας για τρίτη χρονιά τον επιτυχημένο κύκλο φθινοπωρινών εκδηλώσεων, το ΜΙΕΤ θα φιλοξενήσει στην αυλή του, στην Πλάκα, την Παρασκευή 14 και το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου, την παράσταση με τίτλο «Με μια Αναπνοή», ένα ποιητικό αφήγημα σε δύο μέρη που θα παρουσιάσουν από κοινού η Όλια Λαζαρίδου και ο Νίκος Ξυδάκης.

Στο πρώτο μέρος της παράστασης παρουσιάζεται ο Λάμπρος του Διονυσίου Σολωμού, μια από τις πιο αινιγματικές μορφές του έργου του. Η ηθοποιός Όλια Λαζαρίδου και ο μουσικός Μιχάλης Νικόπουλος θα αφηγηθούν τη σκοτεινή ιστορία του σαν ένα λαϊκό τραγούδι.
Photo OLIA black white
Στο δεύτερο μέρος της παράστασης ο Νίκος Ξυδάκης ερμηνεύει, σαν έναν εσωτερικό μονόλογο, ποιήματα του Διονυσίου Σολωμού μελοποιημένα από τον ίδιο. Τον συνοδεύει στο κανονάκι η Έφη Ζαϊτίδου.

Info:


Μορφωτικό Ίδρυμα Εθνικής Τραπέζης (ΜΙΕΤ)

Παρασκευή 14 & Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου
Ώρα έναρξης: 21.00

Τιμές εισιτηρίων

Κανονικό: 10€
Φοιτητικό / 65+ / Ανέργων / ΑΜΕΑ: 5€

Η προπώληση των εισιτηρίων για τις παραστάσεις θα πραγματοποιείται μέσω του www.viva.gr και στο Βιβλιοπωλείο του ΜΙΕΤ, Αμερικής 13.

Τις ημέρες των παραστάσεων εισιτήρια θα διατίθενται επίσης στο χώρο των εκδηλώσεων, στην αυλή του ΜΙΕΤ, Θουκυδίδου 13, Πλάκα.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!