Νικολόπουλος & Παπαδημητρίου μαζί επί σκηνής!

Στις ζόρικες και μελαγχολικές νύχτες της διασκέδασης, συμβατές με όσα συμβαίνουν στον τόπο, συμπράξεις σαν κι αυτή έρχονται να ρίξουν το δικό τους φως και με την…
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
01/10/2012
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
Καμία εκδήλωση

δυναμική και ποιότητά τους να παραμερίσουν, έστω και προσωρινά, τα γκρίζα σύννεφα.

Ο λαϊκός συνθέτης και μάχιμος δεξιοτέχνης του μπουζουκιού Χρήστος Νικολόπουλος ενώνει τις δυνάμεις του με τον μουσικοσυνθέτη Δημήτρη Παπαδημητρίου. Το «πάντρεμά» τους επί σκηνής αναμένεται να γεννήσει ξεχωριστές στιγμές και να αποτελέσει «πρόταση», ουσιαστική και γόνιμη που θα λειτουργήσει ως σημείο αναφοράς και πρότυπο στα «ντεμέκ» και «προκάτ» της διασκέδασης, όπως τουλάχιστον έχει διαμορφωθεί η κατάσταση στο χώρο αυτό τα τελευταία χρόνια.

Ο αειθαλής Νικολόπουλος και ο ζωογόνος μελωδός Παπαδημητρίου με τη γνώση και την τέχνη τους, τη φλόγα, τον επαγγελματισμό και το μεράκι τους καθώς και την εκτίμηση που τρέφει ο ένας για το έργο, το χαρακτήρα αλλά και την καλλιτεχνική στάση του άλλου είναι σε θέση να μας εκπλήξουν ευχάριστα και να προσφέρουν «διεξόδους» στο τέλμα των καιρών. Άλλωστε μιλάμε για τον πιο «έντεχνο» των λαϊκών και τον πιο «λαϊκό» των εντέχνων.

Λεπτομέρειες για τη συνεργασία αυτή, που σίγουρα αποτελεί την πιο απρόσμενη και δημιουργική συνάμα της χρονιάς, σε επόμενες αναρτήσεις μας.


ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!