Nέο άλμπουμ από τον Γιώργο Μίχα σε παραγωγή του Σωκράτη Μάλαμα

«Με παρτενέρ τη Σελήνη»
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Ο Γιώργος Μίχας επιστρέφει, μετά από μια αναγκαστική και συνάμα δημιουργική πολύχρονη απουσία, με μια χούφτα 12 καινούργιων τραγουδιών, σε παραγωγή του Σωκράτη Μάλαμα, ο οποίος ερμηνεύει και πολλά από αυτά.

Η ενότητα με τίτλο Με παρτενέρ τη Σελήνη, είναι ο τελευταίος σταθμός μιας ανήσυχης και πολύχρονης καλλιτεχνικής διαδρομής πολλών δεκαετιών όπου διαφορετικά μουσικά ρεύματα συναντιούνται και τα λένε σαν παλιά καλά φιλαράκια.

Καμία δέσμευση σε φόρμες και στυλ, μόνο αγάπη για τις μουσικές της καρδιάς και τη μαγεία του λόγου.

Στον δίσκο συμμετέχουν επίσης ερμηνεύοντας: η Ιουλία Καραπατάκη, η Τζώρτζια Κεφαλά, η Βασιλική Διαλυνά και ο Πέτρος Μάλαμας.

Ο Γιώργος Μίχας μοιράζεται μαζί μας τις σκέψεις του για τη διαδρομή ως την άνοιξη του 2023 και την κυκλοφορία αυτού του άλμπουμ:

Σαράντα χρόνια όμηρος του τέλους των θαυμάτων.

Συγκροτήματα, συναυλίες, ραδιόφωνο, μουσική, το ντελίριο της τραγουδοποιίας.

Η δύση με την πλανεύτρα ανατολή να παίζουν κρυφτό και οι φόρμες πίσω τους, να ανακατεύονται όπως οι μυρωδιές των λουλουδιών στους κήπους.

Συνεργασία με αγαπημένους καλλιτέχνες και τραγούδια όπως τα “Άλογα τρελά” με την συμμετοχή της Ναταλίας Ρασούλη, “Στη Θάλασσα”, “Που να΄σαι τώρα”, “Σε θέλω”, “Ψάχνω να σε βρω” και “Σ’αγαπάω” με την Θεοδοσία Τσάτσου, “Σαν ένα αγρίμι” με την Σωτηρία Λεονάρδου, “Με βρήκε πάλι η νύχτα να γυρνώ” με τον Λάμπρο Καρελά και “Αχ και να σ΄είχα εδώ” με την Χαρούλα Αλεξίου και την Ζωή Παπαδοπούλου, τραγούδια που αγαπήθηκαν όσο λίγα κι ο δρόμος… μ΄ έβγαλε στον δρόμο ξανά.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!