Νέα ημερομηνία για Τόλη Βοσκόπουλο

Ο σπουδαίος τραγουδιστής για πρώτη φορά στο Ηρώδειο.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Ο Τόλης Βοσκόπουλος για μια και μοναδική συναυλία στο Ηρώδειο την Τρίτη 9 Οκτωβρίου στις 21:00.

60 χρόνια επιτυχημένης μουσικής διαδρομής, ενός σπουδαίου καλλιτέχνη. O Τόλης Βοσκόπουλος θα φέρει στο Ηρώδειο όλες τις μεγάλες του επιτυχίες.

Μαζί του στη σκηνή του Ηρωδείου δύο εξαιρετικοί σολίστες: ο Μανώλης Καραντίνης στο μπουζούκι και ο Θανάσης Βασιλόπουλος στο κλαρίνο. Στη συναυλία συμμετέχουν η πολυμελής ιστορική φιλαρμονική του Γαστουρίου της Κέρκυρας «Ομόνοια» με διεύθυνση ορχήστρας τον Σπύρο Ράλλη και οι μικτές χορωδίες «ΑΧΑΡΑΒΗΣ» και «ΚΑΝΑΛΙΩΝ» της Κέρκυρας, υπό τη διδασκαλία της Αγάθης Κοσκινά, τρία σύνολα τα οποία συνόδευσαν τον Τόλη Βοσκόπουλο σε μια ξεχωριστή συναυλία στην Κέρκυρα ενθουσιάζοντας το κοινό.

Τη σκηνοθεσία της συναυλίας έχει αναλάβει η Σοφία Σπυράτου, τα σκηνικά υπογράφει ο Γιάννης Μετζικώφ και τους φωτισμούς η Ελευθερία Ντεκώ.

Πληροφορίες


Για όλους τους θεατές που είχαν ήδη πραγματοποιήσει αγορά, ισχύουν ακριβώς τα ίδια εισιτήρια που έχουν στην κατοχή τους, στις ίδιες θέσεις που είχαν εξ’ αρχής επιλέξει και μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν για την είσοδό τους στο χώρο στη νέα ημερομηνία.

Για όλους όσοι εκ των θεατών δεν επιθυμούν να παρακολουθήσουν τη συναυλία στη νέα ημερομηνία διεξαγωγής της, παρακαλούμε όπως αιτηθούν ακύρωση της παραγγελίας τους και επιστροφής των χρημάτων τους με τους εξής τρόπους:

• Για αγορές που πραγματοποιήθηκαν μέσω του www.ticketmaster.gr ή του τηλεφωνικού κέντρου 210 8938111 παρακαλούμε να αποστέλλετε αίτημα στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με τα εξής στοιχεία: ονοματεπώνυμο, αριθμό κράτησης, τηλέφωνο και email.

• Για αγορές που πραγματοποιήθηκαν μέσω του δικτύου καταστημάτων Public, παρακαλούμε όπως μεταβείτε στο κατάστημα που έγινε η αγορά ώστε να πραγματοποιηθεί επιστροφή των χρημάτων σας με τον ίδιο τρόπο που είχε γίνει αρχικά η πληρωμή.

Σε περίπτωση που υπάρχουν διαθέσιμα εισιτήρια προς πώληση, η νέα προπώληση θα ανοίξει για τους ενδιαφερόμενους την Πέμπτη 4 Οκτωβρίου στις 12:00 το μεσημέρι.
A3 Afisa voskopoulos new2 SMALL

Info:


Τρίτη 9 Οκτωβρίου – 21:00
Ωδείο Ηρώδου Αττικού, Διονυσίου Αρεοπαγείτου, Ακρόπολη

Τιμές Εισιτηρίων: Διακεκριμένη Ζώνη: 95€, Α Ζώνη: 80€, Β Ζώνη: 65€, Γ Ζώνη: 45€, Άνω διάζωμα: 20€ κανονικό, 15€ μειωμένο (Φοιτητικό/παιδικό, άνεργοι, άνω των 65 με την επίδειξη των αντίστοιχων δικαιολογητικών), ΑΜΕΑ: 10€

Σημεία Προπώλησης: www.ticketmaster.gr, Τηλεφωνικό Κέντρο: 210 89 38 111 (Δευτ – Κυρ: 9.00 – 21.00), Δίκτυο καταστημάτων Public.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!