Μοιραστείτε αναμνήσεις από συναυλίες των Foo Fighters και γίνετε μέρος του νέου τους project!

(VIDEO) Οι Foo Fighters ζητούν από τους θαυμαστές να μοιραστούν τις αναμνήσεις τους από το συγκρότημα για ένα νέο έργο που ετοιμάζουν.
Μοιραστείτε αναμνήσεις από συναυλίες των Foo Fighters και γίνετε μέρος του νέου τους project! Φωτογραφία: NDP Photo Agency
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
19/07/2019

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Οι Foo Fighters ξεκίνησαν ένα νέο διαδικτυακό project με το όνομα «Foo Fighters Stories», ζητώντας από τους θαυμαστές τους να μοιραστούν τις πολύτιμες αναμνήσεις τους από τη μπάντα, υποβάλλοντάς τες στην ιστοσελίδα τους.

Η μπάντα, με επικεφαλής τον Dave Grohl έχει αφιερώσει ένα ολόκληρο κομμάτι της ιστοσελίδας στο project, το οποίο ζητά από τους θαυμαστές «να πουν την FF ιστορία τους».

«Θέλουμε να ακούσουμε για εσάς», αναφέρεται. «Έχετε τραβήξει κάποια ωραία φωτογραφία της παρέας σας σε κάποια συναυλία των Foo; Έχετε κάποια ανάμνηση συνδεδεμένη με ένα άλμπουμ ή τραγούδι του Foo Fighters; Ή ίσως απλά θέλετε να στείλετε ένα μήνυμα στη μπάντα; Θέλουμε να σας γνωρίσουμε! Μοιραστείτε την ιστορία σας με τους Foo Fighters και συμπεριλάβετε φωτογραφίες, βίντεο ή αναμνηστικά που σας χαρακτηρίζουν!»

Οι «ιστορίες των Foo Fighters» είναι πλέον ανοικτές για υποβολές. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ανεβάσουν τις φωτογραφίες, τα βίντεο και γραπτές αναμνήσεις για το project, ενώ υπάρχει μια επιπλέον διαθέσιμη επιλογή, να στείλουν ένα μήνυμα στους Foo Fighters.

Διαβάστε περισσότερα για τις «ιστορίες των Foo Fighters» εδώ και δείτε ένα παράδειγμα υποβολής στο παρακάτω βίντεο.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!