Μητροπάνος – Ποιοί συμμετέχουν στη συναυλία μνήμης στη Θεσσαλονίκη!

Στέλιος Διονυσίου, Γιώργος Κατσαρός, Βαγγέλης Κορακάκης, Γιάννης Κότσιρας, Γιάννης Μηλιώκας, Μανώλης Μητσιάς, Θάνος Μικρούτσικος, Δημήτρης Μπάσης, Λάκης Παπαδόπουλος, Μίλτος Πασχαλίδης, Διονύσης Τσακνής, Γιάννης Παπαζαχαριάκης και η 11μελής ορχήστρα του Δημήτρη Μητροπάνου....
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 

Είναι τα ονόματα των καλλιτεχνών, που μόλις ανακοινώθηκαν, και οι οποίοι θα δώσουν το παρόν στη μεγάλη συναυλία που θα γίνει στο Καυτατζόγλειο Στάδιο της συμπρωτεύουσας στις 10 Σεπτεμβρίου.

Τον σχεδιασμό της εκδήλωσης παρουσίασε σε συνέντευξη τύπου ο πρόεδρος των ΚΑΠΗ, Λάζαρος Ζαχαριάδης, σήμερα Τετάρτη, στις 13:00, στα γραφεία του 4ου Κ.Α.Π.Η. (Γρ. Λαμπράκη 42). Στη Συνέντευξη Τύπου παρευρέθηκε και ο δημοφιλής ηθοποιός, Σπύρος Παπαδόπουλος, ο οποίος θα συντονίσει επί σκηνής τη συναυλία της 10ης Σεπτεμβρίου στο Καυτατζόγλειο.

Όπως έχει δηλώσει σχετικά ο ίδιος ο κ .Ζαχαριάδης:
«Στις αρχές Απριλίου '12 ο Δημήτρης Μητροπάνος αποδέχτηκε πρόταση μας να πραγματοποιήσει μια μεγάλη συναυλία στο Καυτανζόγλειο Εθνικό Στάδιο Θεσσαλονίκης την 10η Σεπτεμβρίου 2012. Τα καθαρά έσοδα της συναυλίας αυτής, μετά την εκκαθάριση και την εξόφληση των αναγκαίων εξόδων παραγωγής, θα διατίθεντο για την οικονομική στήριξη του ΚΑΠΗ του Δήμου Θεσσαλονίκης. Ο Δημήτρης Μητροπάνος δεν είχε ανάγκη προβολής, εμείς είχαμε ανάγκη την δική του ακτινοβολία. Αποδέχτηκε, γιατί πίστεψε στον σκοπό αυτής της εκδήλωσης. Δυστυχώς, ο Δημήτρης Μητροπάνος έφυγε ξαφνικά από κοντά μας. Το λόγο του, όμως, που ήταν συμβόλαιο όλα τα χρόνια της ζωής του, κλήθηκαν και αποδέχτηκαν να υλοποιήσουν οι επί 20ετία μουσικοί του, καθώς και οι συνάδελφοι και φίλοι του, που συνεργάστηκαν μαζί του όλα αυτά τα χρόνια και οι οποίοι θα συμμετάσχουν φιλικά στην συναυλία αυτή, αναλαμβάνοντας εκείνοι την υπόσχεση που είχε δώσει ο ίδιος πριν τον θάνατο του»

Σε λίγο θα παρουσιάσουμε ρεπορτάζ με αποκλειστικές φωτογραφίες, video και όλα τα παραλειπόμενα της συνέντευξης Τύπου.


ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!