Μιρέλα Πάχου - Το επόμενο βήμα

(VIDEO & PHOTOS) Ένας νέος κύκλος ξεκινά για την ταλαντούχα τραγουδοποιό.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
09/05/2017

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Κίκα Α. Ρόκα
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τη γνωρίσαμε στο πλευρό του Μίλτου Πασχαλίδη, αν και η πρώτη της συνεργασία επί Αθηναϊκού εδάφους ήταν με τον συντοπίτη της από τη Ρόδο, Βασίλη Καζούλη, το 2009.

Από τις 10 Αυγούστου του 2010 και μετά, η Μιρέλα Πάχου αποτέλεσε βασική συνεργάτιδα του Μίλτου Πασχαλίδη, παίζοντας ακορντεόν & πιάνο και τραγουδώντας. Στα 7 χρόνια που μεσολάβησαν ως σήμερα, η Μιρέλα Πάχου συνεργάστηκε με πάρα πολλούς ακόμα καταξιωμένους καλλιτέχνες, παράλληλα με τις εμφανίσεις της με το Μίλτο Πασχαλίδη, παρουσίασε την πρώτη της δισκογραφική δουλειά, με τίτλο το όνομά της και ξεκίνησε τις δικές της, προσωπικές εμφανίσεις.

Το Σάββατο 6 Μαΐου 2017, στην Κεντρική Σκηνή του Σταυρού του Νότου, απ’ όπου προέρχονται το βίντεο και οι φωτογραφίες, η Μιρέλα Πάχου ολοκλήρωσε τον κύκλο συνεργασίας της με το Μίλτο Πασχαλίδη σε κλίμα συγκίνησης, παραδίδοντας τη «σκυτάλη» στην ηθοποιό και μουσικό Νίκη Γρανά, και παρουσίασε ξανά τους «Υπερήρωές» της, το πρώτο δείγμα από το επερχόμενο άλμπουμ της.

Το επόμενο βήμα, θα είναι η συνεργασία της με το Γιάννη Κότσιρα, στην καλοκαιρινή του περιοδεία, που ξεκινά την Πέμπτη 1 Ιουνίου 2017 στο Ρωμαϊκό Ωδείο Πατρών.

Της ευχόμαστε τα καλύτερα!
afisakotsirafd.jpg

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!