«Μια θάλασσα τραγούδια» στη Βάρκιζα

Τραγουδούν: Ορφέας Περίδης, Μελίνα Κανά, Λιζέτα Καλημέρη, Δημήτρης Μπάσης, Δήμητρα Σταθοπούλου, Θάνος Ματζίλης.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Το 4ο Μεσογειακό Φεστιβάλ του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, με τίτλο «Μια θάλασσα τραγούδια» γίνεται πραγματικότητα, στις 29 και 30 Ιουνίου, στην παραλία - λιμάνι στη Βάρκιζα.

Το φεστιβάλ διοργανώνεται για 4η συνεχόμενη χρονιά με επιτυχία καθώς και πλέον αποτελεί μόνιμη προσθήκη στο ετήσιο πρόγραμμα πολιτιστικών δρώμενων του Δήμου.

Στις 29 Ιουνίου ξεκινάει μια διαδρομή στη μουσική και την τέχνη της Μεσογείου με 2 μεγάλες συναυλίες, με κορυφαίους ερμηνευτές της μουσικής σκηνής και σημαντικές ορχήστρες.
VARKIZA

Αναλυτικά το πρόγραμμα:


Σάββατο 29 Ιουνίου 21:00

Τελετή έναρξης

Μεσόγειος, η θάλασσά μας - Εικόνες της Μεσογείου - προβολή βίντεο

«Αλλάζω τους ρυθμούς τους ήχους»: Συναυλία με τους Ορφέα Περίδη, Μελίνα Κανά, Λιζέτα Καλημέρη, Θάνο Ματζίλη και την ορχήστρα Ρυθμός

Η Ορχήστρα «Ρυθμός» σε συνεργασία με τη Μικτή Χορωδία του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας συνεχίζει την επιτυχημένη της συναυλιακή πορεία στην Ελλάδα και το εξωτερικό, συμπράττοντας αυτή τη φορά με τον κορυφαίο μελωδό της γενιάς του, Ορφέα Περίδη και τους εξαιρετικούς ερμηνευτές, Μελίνα Κανά, Λιζέτα Καλημέρη και Θάνο Ματζίλη. Ο Ορφέας Περίδης συνεργαζόμενος για πρώτη φορά, στα πλαίσια της παράστασης «Αλλάζω τους ρυθμούς τους ήχους», με την καταξιωμένη ορχήστρα «Ρυθμός» -η οποία αποτελείται από 15 μουσικούς ποικίλων οργάνων (μπουζούκια, πιάνο, πλήκτρα, κιθάρες, καβάλ, κανονάκι, κρουστά, μπάσο, βιολί, ντραμς, ακορντεόν, φλάουτο) και την οποία διευθύνει ο προικισμένος μαέστρος Νίκος Χιώτογλου και την πολυμελή πανεπιστημιακή χορωδία, έχει τη δυνατότητα και τα υλικά να συνθέσει ένα πρωτότυπο μουσικό αφήγημα.

Μεγάλες επιτυχίες του, που σφράγισαν την παρουσία του στη μουσική σκηνή των τριών τελευταίων δεκαετιών θα ακουστούν με νέο απρόβλεπτο τρόπο, «πειραγμένες» ευφάνταστα από τον ίδιο τον δημιουργό τους. Η αέρινη φωνή της Μελίνας Κανά που ερμήνευσε μερικά από τα πιο μεγάλα τραγούδια της «Σχολής της Θεσσαλονίκης» και έγινε η πιο αγαπημένη εκπρόσωπός της, η παρουσία επί σκηνής της χαρισματικής Λιζέτας Καλημέρη και του νέου γνήσια λαϊκού ερμηνευτή Θάνου Ματζίλη, αλλά και η συνύπαρξη των καλλιτεχνών επί σκηνής διαμορφώνουν ένα στιβαρό πρόγραμμα που θα ικανοποιήσει και θα σεβαστεί τους ακροατές του.

Κυριακή 30 Ιουνίου 21:00

«Καράβι το φεγγάρι»: Συναυλία με τους Δημήτρη Μπάσης και Δήμητρα Σταθοπούλου

Γνήσιος λαϊκός τραγουδιστής, με πάθος και αυθεντικότητα, ο Δημήτρης Μπάσης από τους σημαντικότερους της γενιάς του, στήνει ένα μοναδικό πρόγραμμα με τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία αλλά και αγαπημένα τραγούδια μεγάλων δημιουργών. Τραγούδια σύγχρονα και κλασσικά ερμηνευμένα με το ιδιαίτερο ηχόχρωμα της φωνής του Δημήτρη Μπάση, θα μας ταξιδέψουν στην Μεσόγειο, θα μας θυμίσουν στιγμές του παρελθόντος μέσα από την ελληνική παράδοση και ταυτόχρονα θα μας ψυχαγωγήσουν!

Μαζί του η μοναδική Δήμητρα Σταθοπούλου που ξεχωρίζει για τη μοναδική λαϊκή φωνή της και τις σπουδαίες συνεργασίες στην καλλιτεχνική της πορεία.

Το φεστιβάλ τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής

Είσοδος Ελεύθερη

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!