Μια αλλιώτικη ακρόαση με τη Δήμητρα Γαλάνη

(PHOTOS) Δήμητρα Γαλάνη, Νίκος Μωραΐτης & Ευστάθιος Δράκος πραγματοποίησαν μια διαφορετική ακρόαση του νέου δίσκου τους.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Ο φιλόξενος χώρος του θεάτρου «Μικρό Παλλάς», με την εξαιρετική ακουστική, μεταμορφώθηκε σε στούντιο ηχογράφησης το απόγευμα της Δευτέρας 14 Νοεμβρίου 2016, για να υποδεχθεί παρουσία των καλλιτεχνών, Δήμητρας Γαλάνης, Νίκου Μωραΐτη & Ευστάθιου Δράκου, τους εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε. αλλά και φίλους, ακροατές ραδιοφωνικών σταθμών και αναγνώστες.

Αφορμή αυτής της ζεστής συγκέντρωσης ήταν η προακρόαση του cd «Το βαλς των χαμένων μετά», που θα κυκλοφορήσει την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου, σε όλα τα δισκοπωλεία και τα ψηφιακά καταστήματα.

Το καλωσόρισμα και τη μικρή ιστορία αυτής της δισκογραφικής έκδοσης έκαναν οι τρεις καλλιτέχνες, ενώ ακολούθησε η ακρόαση, που έγινε δεκτή με χειροκροτήματα κι ελπιδοφόρα σχόλια.

Στο τέλος της εκδήλωσης η Δήμητρα Γαλάνη με το Στάθη Δράκο στο πιάνο, τραγούδησαν τέσσερα από τα τραγούδια του άλμπουμ σε μία αυθόρμητη, ακουστική εκδοχή.
cover01.jpg
Τον ενθουσιασμό του κοινού αιφνιδίασε ευχάριστα η τούρτα με τα χρωματιστά κεράκια που έφτασε στη σκηνή, μια και η Δήμητρα Γαλάνη είχε και γενέθλια.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!