Μετατίθεται η συναυλία των Planet Of Zeus

Special guests της βραδιάς οι Αμερικάνοι Lionize.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
07/05/2016

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η συναυλία των Planet of Zeus στο Piraeus Academy, μετατίθεται την Παρασκευή 13 Μαΐου λόγω της απεργίας των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς, προκειμένου να αποφευχθεί η ταλαιπωρία του κοινού.

Τα εισιτήρια που έχουν προπωληθεί για τις 7 Μαΐου ισχύουν κανονικά για τη νέα ημερομηνία, ενώ όσοι επιθυμούν μπορούν να επιστρέψουν τα εισιτήρια τους και να λάβουν το αντίτιμο αυτών. Οι Planet of Zeus την Παρασκευή 13 Μαΐου στο Piraeus Academy θα παρουσιάσουν το νέο τους δίσκο «Loyal to the Pack».

Special guests της βραδιάς οι Αμερικάνοι Lionize.

Ιn their own words: Τι είναι αυτό που ορίζει το rock n roll? Πώς ένα συγκρότημα λιώνει ένα πλήθος γήινων ηχητικών χρωμάτων και το μετατρέπει σε ένα μοναδικό και προσωπικό ήχο. Πότε ένα group βγαίνει από την αφάνεια και γίνεται θρυλικό στα μάτια των fans και του τύπου;

Οι Lionize απαντούν ουσιαστικά στις παραπάνω ερωτήσεις απλά και μόνο επιβιώνοντας και δημιουργώντας μουσική. Κουνούν λοιπόν την δική τους σημαία, μένοντας ένα παράδειγμα ελπίδας για όλους τους καλλιτέχνες που προσπαθούν να μένουν αυθεντικοί πάνω από όλα απέναντι στους εαυτούς τους.

Τιμές εισιτηρίων:

Μετά την εξάντληση της προπώλησης η τιμή θα διαμορφωθεί στα 12€
Ταμείο: 14€

Προπώληση: Ticket House, Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς), τηλ.210 3608366
Online Purchases ή αγορές με πιστωτική κάρτα, 24 ώρες/ωρο: www.ticketpro.gr | www.tickethouse.gr

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!