«Μέντα 88» - Ακούμε τις πρώτες «ανάσες» του!

«Μέντα 88» ο νέος σταθμός της πρωτεύουσας με υπότιτλο «Πάρε Ανάσα». Δεύτερη μέρα λειτουργίας του και προσπαθούμε να ανιχνεύουμε τα «ζύγια» του…
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 

Όπως ήδη έχουμε γράψει, οι συνιστώσες οδηγούν σε ένα νέο «Δεύτερο Πρόγραμμα» μια και όλοι του οι συντελεστές του προέρχονται από το παλιό «Δεύτερο». Το πρόγραμμά του περιλαμβάνει:

06:00 - 10:00: Μουσική
10:00 - 12:00: Μαργαρίτα Μυτιληναίου
12:00 - 14:00: Θανάσης Βούτσινος
14:00 - 16:00: Στη Μέντα του μεσημεριού
16:00 - 18:00: Κωνσταντίνος Παντζόγλου
18:00 - 20:00: Αντώνης Ανδρικάκης
20:00 - 22:00: Πάνος Σουρούνης
22:00 - 06:00: Μουσική

Το Σαββατοκύριακο θα παίζει μόνο μουσική. Οι πρώτες ακροάσεις δίνουν την εικόνα ενός «Δεύτερου» με αρκετή «Μελωδία» και όχι μόνο… Υπάρχει και Χατζηγιάννης ας πούμε αλλά μάλλον ως «εξαίρεση» στον κανόνα. Εμείς να ευχηθούμε να μας δροσίσει πραγματικά με την ανάσα του και να βγάλει ψεύτη τον αναγνώστη που έστειλε στο «αρμόδιο» e-tetradio.gr το μήνυμα που ακολουθεί και δημοσιεύθηκε «χτες»:

Ένα mail λάβαμε στο inbox του e-tetRadio από τον Νίκο-ακροατή σχετικά με την έναρξη του Μέντα 88:
Καλημέρα βλεπω τις τελευταίες μέρες τις δημοσιεύσεις σας για τη Μέντα και την άκουσα όλο το ΣΚ και τώρα στο πρωινό της Δευτέρας... Ακούω μια κεφάτη Μυτιλιναίου. Φαίνεται πως της έλειψε πολύ το άθλημα και φαίνεται ακόμα και στη φωνή της ο ενθουσιασμός του νέου εγχειρήματος. Μουσικά, όμως, δεν ξέρω αν είναι ακόμα αρχή και χρειάζεται ακόμα δουλειά, δεν ακούω κάτι καινούργιο, κάτι που δεν υπάρχει ήδη στα FM. Και νομίζω πως δεν θα γινόταν αλλιώς, ο Μελωδία είτε μας αρέσει είτε όχι είναι ο πρώτος μουσικός σταθμός της Αθήνας, αυτόν πρέπει να ανταγωνιστεί και το ρεπερτόριο είναι συγκεκριμένο, οι επιτυχίες του έντεχνου και έντεχνου λαϊκού, άντε και λίγο ξενόφωνο με το Over the hill από Μonika και το in colors να έχουν ξεχωριστή θέση... Κακά τα ψέματα, ο κόσμος αρέσκεται στην επανάληψη και σε αυτό που ήδη ξέρει... Έχουμε τους πολιτικούς, την τηλεόραση και το ραδιόφωνο που μας αξίζει...

Υ.Γ. Έχω προσέξει το εξής με τα έντεχνα ραδιόφωνα: Παίζουν τραγούδια που στο YouTube έχουν περισσότερα από 100 χιλιάδες views. Πρέπει να κάνουν τρελή YouTube έρευνα... Παραδείγματα σήμερα με τη Μυτιληναίου, κομμάτια που έπαιξε: Του Δρογώση το Ήρθες Αργά, των Φατμέ το Είδα Τα Μάτια Σου Κλαμμένα, του Μαραβέγια το Δεν Ζητάω Πολλά κ.ά.


ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!