«Μεγάλη Θάλασσα | Şahdenız»: Η πολιτική διχάζει, η τέχνη ενώνει

Τρεις χώρες, τρεις τραγουδίστριες συναντώνται επί σκηνής με όπλο την τέχνη τους και την κοινή τους αγάπη για το τραγούδι.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
H Fargana Kasimova, η Mehtap Demir & η Σοφία Παπάζογλου θα ενωθούν επί σκηνής, με όπλο την τέχνη τους και την κοινή τους αγάπη για το τραγούδι.

Η «Μεγάλη Θάλασσα» είναι μια μεγάλη μουσική συνάντηση στην ίδια σκηνή τριών ιδιαίτερων και πολύ αντιπροσωπευτικών φωνών της χώρας τους και της παγκόσμιας μουσικής σκηνής: της Farghana Kasimova από το Αζερμπαϊτζάν, της Mehtap Demir από την Τουρκία και της Σοφίας Παπάζογλου από την Ελλάδα.

Η Τουρκία, η Ελλάδα και το Αζερμπαϊτζάν είναι χώρες με πολύ ισχυρή μουσική παράδοση και μοναδικό μουσικό πολιτισμό που παράγεται από την πολύτιμη γη τους.

O μουσικός πολιτισμός των τριών χωρών έγινε αφορμή για να κάνει την πρώτη της παγκόσμια πρεμιέρα η παράσταση «Μεγάλη Θάλασσα» στις 18 Απριλίου σε ένα από τα πιο γνωστά θέατρα της Κωνσταντινούπολης, το Cemal Reşıt Rey konser salonu, υπό την αιγίδα της Instanbul Metropolitan Municipality.

Η ορχήστρα που θα συνοδεύσει τις τραγουδίστριες απαρτίζεται από 14 μουσικούς. Τη Σοφία Παπάζογλου θα συνοδεύσει στο μπουζούκι ο σολίστας Νίκος Τατασόπουλος, τη Fergana Kasimova ο σολίστ του Ταρ ο Zaki Valiyev και τη Mehtap Demir ο γνωστός σολίστας Göksel Baktagir στο κανονάκι.
29391421 10156218770686703 1253859848 o

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!