Μαρινέλλα, Ρέμος & Νικολόπουλος - Συναυλιακό φινάλε στην Αθήνα

Μαρινέλλα, Αντώνης Ρέμος & Χρήστος Νικολόπουλος πραγματοποίησαν συνέντευξη τύπου.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Το μεσημέρι της Παρασκευής 9 Σεπτεμβρίου 2016, πραγματοποιήθηκε η Συνέντευξη Τύπου των τριών σπουδαίων και καταξιωμένων καλλιτεχνών, που ολοκληρώνουν τις επιτυχημένες καλοκαιρινές εμφανίσεις τους σε Ελλάδα και Κύπρο με μια μεγάλη συναυλία στο «Θέατρο Πέτρας», στην Πετρούπολη, σήμερα Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016.

«Όσο υπάρχεις, θα υπάρχω…» θα τραγουδήσουν για τελευταία φορά η μεγάλη κυρία του Ελληνικού Τραγουδιού, Μαρινέλλα, και ένας από τους σημαντικότερους λαϊκούς ερμηνευτές της νέας γενιάς, ο Αντώνης Ρέμος. Μαζί τους, ο Χρήστος Νικολόπουλος, ο σημαντικός συνθέτης της λαϊκής μουσικής ιστορίας μας που έχει γράψει πάνω από 1.800 τραγούδια, ενώ η τεχνική του στο μπουζούκι είναι μοναδική.

Το καλοκαιρινό τους ταξίδι φτάνει στο τέλος του με τη μεγάλη συναυλία στην Πετρούπολη Αττικής, όπου θα μας συγκινήσουν και θα μας θυμίσουν όλες τις επιτυχίες της Ελληνικής Μουσικής που γράφτηκαν με χρυσό και πλατίνα, ενώ θα υπάρχει και ένα μεγάλο μουσικό αφιέρωμα στον Στέλιο Καζαντζίδη. «Όσο υπάρχουν τα τραγούδια του Στέλιου θα υπάρχει και ο ίδιος μέσα στις καρδιές μας…» λένε οι σπουδαίοι καλλιτέχνες και μας προσκαλούν σε μια μοναδική μουσική διαδρομή που θα μας μείνει αξέχαστη.

Στο χώρο του θεάτρου, θα υπάρχει και κινητή μονάδα από το «Κέντρο λήψης εθελοντών δοτών μυελού των οστών» της σύγχρονης μαιευτικής γυναικολογικής κλινικής «ΡΕΑ» και το «Όραμα ελπίδας», όπου όποιος από το κοινό ενδιαφέρεται, μπορεί να γίνει δότης μυελού των οστών.

Info:


Θέατρο Πέτρας
Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016
Ώρα έναρξης: 09:30 μ.μ.

Τιμή εισιτηρίου: 15,00€ (Γενική είσοδος)
Προπώληση: Δημαρχείο Νίκαιας, Εκδοτήρια Πανεπιστημίου 39
Ηλεκτρονική προπώληση: www.ticketservices.gr

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!