Μαρινέλλα, Ρέμος & Νικολόπουλος στην Πάτρα

Η εξ αναβολής συναυλία με τίτλο «Όσο υπάρχεις, θα υπάρχω...» στην Πάτρα, θα πραγματοποιηθεί σε νέα ημερομηνία.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Η συναυλία της Μαρινέλλας & του Αντώνη Ρέμου με τη συμμετοχή του Χρήστου Νικολόπουλου θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2016 στο Στάδιο Παναχαϊκής (η αρχική ημερομηνία ήταν 6 Ιουλίου 2016, στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο). Τα εισιτήρια που είχαν αγοραστεί για εκείνη την ημερομηνία, ισχύουν κανονικά στη νέα.

Το Δελτίο Τύπου


Δυο κορυφαίοι ερμηνευτές, η Μαρινέλλα και ο Αντώνης Ρέμος, σμίγουν και πάλι -δέκα χρόνια μετά τις πρώτες κοινές εμφανίσεις τους στο «Αθηνών Αρένα»- με τη σημαντική συμβολή του Χρήστου Νικολόπουλου, έχοντας και οι τρεις ένα κοινό σημείο αναφοράς. Τον Στέλιο Καζαντζίδη. Σ' αυτή τη νέα μουσική συνύπαρξη, εκτός από τα τραγούδια της προσωπικής τους δισκογραφίας, ιδιαίτερη θέση θα κατέχει η αγάπη που μοιράζονται για την αξεπέραστη καλλιτεχνική φυσιογνωμία του σπουδαίου Στέλιου Καζαντζίδη.

Εννέα μοναδικές μουσικές παραστάσεις, αφιερωμένες στο μεγάλο βάρδο της λαϊκής μουσικής, στις οποίες βάζουν τα θεμέλια οι καταλληλότεροι άνθρωποι... Η Μαρινέλλα, η μεγάλη Κυρία του Ελληνικού Τραγουδιού, στάθηκε στο πλευρό του Στέλιου Καζαντζίδη, τόσο στη ζωή όσο και στο πάλκο. Ενώ ο Χρήστος Νικολόπουλος, ο σημαντικός μουσικοσυνθέτης, έδωσε στον Στέλιο μερικές από τις πιο ηχηρές επιτυχίες της καριέρας του, όπως τα «Υπάρχω», «Αγριολούλουδο», «Βραδιάζει», «Οι αισθηματίες», «Νυχτερίδες κι αράχνες», ανάμεσα σε δεκάδες τραγούδια. Ο Αντώνης Ρέμος με τη σειρά του, ένας από τους κορυφαίους λαϊκούς τραγουδιστές της εποχής μας, γαλουχήθηκε μουσικά με τα ακούσματα του Στέλιου Καζαντζίδη. Η μεγάλη αγάπη τους για τον Στέλιο Καζαντζίδη, τους οδήγησε στην απόφαση να κάνουν μια σειρά από συναυλίες το ερχόμενο καλοκαίρι, με τίτλο «Όσο υπάρχεις, θα υπάρχω», αφιερωμένες στον σπουδαίο ερμηνευτή. «Όσο υπάρχουν τα τραγούδια του Στέλιου, θα υπάρχει και ο ίδιος μέσα στις καρδιές μας...» λένε οι τρεις καλλιτέχνες και μας προσκαλούν σε μια μουσική διαδρομή που θα μας μείνει αξέχαστη.

Ώρα έναρξης: 09:00 μ.μ.
Τιμή εισιτηρίου: 15,00€ (Γενική είσοδος)
Ηλεκτρονική προπώληση: www.ticketservices.gr

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!