Μαρινέλλα - «Οι άφωνες είναι ίδιες όλες…»

«Σαν να βγήκαν από εργοστάσιο του Μάο Τσε Τουνγκ. Βάζουν τους 20ποντους κοθόρνους, φοράνε το μίνι και τα μπλουζάκια με τα στρας, πετάνε έξω τους κοιλιακούς και…
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 

όποιον πάρει ο χάρος».
Αυτά δήλωσε μεταξύ άλλων η «κυρία» Μαρινέλλα σε συνέντευξη που δημοσιεύτηκε στη Real News . Μοιραία η συζήτηση στράφηκε και στο χτες: «Με τον Στέλιο Καζαντζίδη αντιμετωπίζαμε εγκληματικές φυσιογνωμίες κάθε βράδυ, δεν ξέραμε πως θα είμαστε το πρωί που θα πηγαίναμε σπίτι μας. Δεν ήταν όλα ωραία εκείνη την εποχή. Απορώ που πέρασα αλώβητη μέσα από το λάκκο με τα φίδια, ούτε πάτησα κανέναν, ούτε με δάγκωσαν. Ο Καζαντζίδης με σεβόταν γιατί τολμούσα εκείνα που δεν τολμούσε αυτός. Τα έβαζα με όλους τους αλήτες. Δεν τον άφηνα να μπλεχτεί σε τσαμπουκάδες, διότι όταν δυο άντρες χτυπηθούν, έπρεπε να σκοτωθεί ο ένας».
Η Μαρινέλλα δε δίστασε να αναφερθεί και στο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε η κόρη της: «Η Τζορτζίνα είχε καρκίνο στο μαστό, αλλά τον πρόλαβε στο δευτερόλεπτο. Δόξα τον Πανάγαθο... Έχω ένα παιδί απίθανο, ο Θεός να την έχει γερή. Αντιμετώπισε αυτή την κατάσταση σαν να μην τρέχει τίποτα. Έμεινε για ένα διάστημα γουλί από τη χημειοθεραπεία. Μια πανέμορφη κούκλα χωρίς μαλλιά. Έτσι κυκλοφορούσε –με το κεφάλι ξεσκέπαστο. Της πήγαιναν φίλες της σκουφάκια, φουλάρια, μαντίλια... όταν κάποια της πήγε και μια περούκα, είπε γελώντας: Πάτε καλά; Βρε, άει στο διάολο που θα βάλω περούκα».


ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!