Μαρινέλλα, Ελενη Βιτάλη & Γλυκερία - «Γυναικεία Υπόθεση»

Καλοκαιρινή περιοδεία σε πόλεις και νησιά της Ελλάδας, με αφετηρία το «Κατράκειο Θέατρο» της Νίκαιας!
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
03/04/2017

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
Καμία εκδήλωση
Τρεις από τις σπουδαιότερες και σημαντικότερες ερμηνεύτριες της ελληνικής μουσικής σκηνής, η Μαρινέλλα, η Ελένη Βιτάλη και η Γλυκερία, θα ενώσουν τις φωνές τους το ερχόμενο καλοκαίρι, για να χαρίσουν στο ελληνικό κοινό ανεπανάληπτες στιγμές με τις αξεπέραστες ερμηνείες διαχρονικών και αγαπημένων επιτυχιών τους.

Χαρακτηριστικό το ενημερωτικό δελτίο:


Η Μαρινέλλα, η μεγάλη Κυρία του ελληνικού τραγουδιού, αποτελεί ζωντανό θρύλο και σύμβολο για τις νεότερες γενιές. Η Ελένη Βιτάλη, έχει γράψει τη δική της μουσική ιστορία, με τη μεγάλη έκταση και την ιδιαίτερη χροιά της φωνής της. Η Γλυκερία, η τόσο σημαντική αυτή ερμηνεύτρια, θεωρείται από πολλούς η πιο γνήσια λαϊκή τραγουδίστρια της γενιάς της. Κάθε μια χωριστά αλλά και οι τρεις μαζί, θα κάνουν το τραγούδι «Γυναικεία υπόθεση», έχοντας σκοπό να μαγέψουν το κοινό τους που θα έχει την ευκαιρία να τις απολαύσει σε τραγούδια που άντεξαν στο χρόνο, που τραγουδιούνται μέχρι σήμερα από όλες τις γενιές και έχουν χαραχτεί ανεξίτηλα στις χρυσές σελίδες του Ελληνικού Πενταγράμμου. Το μουσικό πρόγραμμα επιμελείται ο Στέλιος Φωτιάδης, με δεκατρείς σπουδαίους μουσικούς.

Η περιοδεία σε πόλεις και νησιά της Ελλάδας, θα ξεκινήσει από το «Κατράκειο Θέατρο» της Νίκαιας και θα ακολουθήσουν συναυλίες σε όλη την Ελλάδα (στην Πάτρα, στη Θεσσαλονίκη, στην Κρήτη και αλλού).

Info:


Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας
Αθήνα

Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017
Ώρα: 21.00
Τιμή εισιτηρίου: 15,00€

Προπώληση εισιτηρίων: Εκδοτήριο «Ticket services» (Πανεπιστημίου 39, Στοά Πεσμαζόγλου, Αθήνα), τηλεφωνικώς στο 210-7234567, και σε όλα τα καταστήματα «Public». Ηλεκτρονική προπώληση στο www.ticketservices.gr.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!