Μαλαματένια βράδια στον Σταυρό του Νότου

(PHOTOS) Δεν θα μπορούσαμε να μην πάμε στην πρεμιέρα του Σωκράτη Μάλαμα.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Ο Σωκράτης Μάλαμας επέστρεψε από χτες 21/1 και για μία σειρά εμφανίσεων στην Κεντρική Σκηνή του Σταυρού του Νότου, για να μας θυμίσει πώς είναι να φεύγουμε βραχνιασμένοι από το μαγαζί και γενικώς για να κάνει τα βράδια της Παρασκευής και του Σαββάτου μας λίγο πιο μαλαματένια. Μαζί με την ταλαντούχα Λαμπρινή Καρακώστα, τον εξαιρετικό στο βιολί -και όχι μόνο- Φώτη Σιώτα και την υπόλοιπη ορχήστρα του, έδωσε μία μουσική παράσταση αντάξια των προσδοκιών μας.

Ακούσαμε όλα τα τραγούδια του που μας κάνουν να εκσφενδονίζουμε τσίπουρα στις καλοκαιρινές του συναυλίες και να σηκώνουμε ψηλά τα χέρια παντού, τα δικά του, τα αγαπημένα μου του Θανάση, αυτά από τη νέα του δισκογραφική δουλειά. Ένα από τα καινούρια είναι το εξαιρετικό Κάτοπτρα. Κομμάτι που κερδίζει δικαίως την προσοχή μας.

Χαμός στο μαγαζί, η (γνωστή) Γωγώ να φωνάζει Σωκράτης for ever, οι φανατικοί να τραγουδούν με πάθος και να ανεβαίνουν ακόμη και σε καρέκλες, ο Μάλαμας τυλιγμένος στους καπνούς τους τσιγάρου του, με το ποτό και την κιθάρα του (που την κουρδίζει πού και πού), με την στεντόρεια ζεστή του φωνή καλωσορίζει τα πουλάκια του και τα κάνει να πετούν στον ρυθμό του.

Μας ταξιδεύει πάνω σε νερά αλκοολούχα μέχρι και την Αμερική και μας χαρίζει ένα υπέροχο (όπως ήταν αναμενόμενο) πρόγραμμα.

*Την Δευτέρα ακολουθεί εκτενές κείμενο για την πρεμιέρα του Σωκράτη Μάλαμα, με φωτογραφίες και video. Mείνετε συντονισμένοι!

Φωτογραφίες: Δημήτρης Διολής

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!